Jag vill dansa!


Jag trejde person från vänster, shit vad jag vill dansa! ;/
Tjaaaa! Nu har jag vaknat lite mer men är ändå kvar i sängen, typiskt mej, måste nog skynde mej nu! Har lyssat runt lite på min gaaaanska underbara lista/or! MIN SPOTIFY! Men har iaf kollat ut genom fönstret och det ser ut att bli varmt! Lovely! Så, ska man chansa på shorts ? :) Men nu ska jag äta lite frukost och sen äre skola som gäller, Puss!

Sweet dreams!


bild ej från i dag, Isak & Erlend Bananshake, TIME FOR ÅTERTRÄFF! :D

Hejhej på er! Ligger nu grymt trött i sängen, höll nästan på att somna i Erlend soffa där jag spenderat min eftermiddag! Supertrevligt! Plus att vädret till lät både shorts, stuttsmatta, barfota promenad & middag på Erlend balkong med finaste utsikten över staden och solnedgången :) Jag älskar't! Hos Erlend hade vi det mys, hoppa stuttsmatta, som sagt och åt både kroppkakor vilket jag insåg va största sommarminne från Öland förra sommaren och sen blev det godmiddag och tårta :) Trevligttrevligt annars tog vi väl det allmänt lungt!

Innan de var jag och Mamma i skärholmen! Det blev en del nytt! Bytte först en bh, en skjorta och ett linnea som jag fick i födelsedags present mot bh & en blus :) Mycket trevligt, sen inhandlades det oxå ett par svarta gladiatorskor-skopunkten, svarta ballerina-dinsko, en klänning, antagligen min avslutningsklänning-topshop :) Och lite småsaker :) Men nu ska jag sova i morrn börjar sista-hela-veckan! Puss! :)

Blåhimmel med små vita fluffmoln och sol!


Bara några få dagar kvar i skolan med min älskade klass 7a!

Hejhej! Nu är jag vaken igen och taggad för en nydag! :) Lovely! Stackars typ Dagssländor som bara lever en dag! Hahhaha ;) Älskar det fina vädret som inte tittat fram på länge! :D Men idag är det ju oxå morsdag! Ska ge mamma frukost tsm med Syster :) Hihih slinker in på hennes persent lite efter som hon tog min idé! :O Men sen ska jag och Mamma till Skärholmen och byta lite saker och det blir säkert någon inhandlat, själv har jag lite panik över skolavslutningen som är mycket närmare än vad det känns som! :O

Att kunna känna sommarvindar

Hejhej, nu är jag hemma igen och har till och med kollat på en ganska hemsk film, Vinterviken. Baserad på boken med samma namn som jag läst för att tag sen, grymt bra men somsagt ganska hemsk :) Vi åkte till graven och sen till lyran för en lite fika ;) Av Faster i födelsedags present fick jag en till Thomas Sabo berlock

Tänkte lägg in lite bilder från festen i går, eller jaa, tjejmiddag! Jag hade iaf grymt kul ^^ Vi gjorde massa saker som, att se alla äta morotspuré, ätitsmumsmums, banan med salt och ingefära, och massa äckliga saker, hahahah! Grymt med matstaffet! Sen va det ju marängkrig, hemgjord spya & lite dancebattle, hahah en toppen kväll vill säga, men galenheter och trevligheter! :) Nu måste jag städa lite mer och sen ska jag måla naglarna ;)Puss!











Snabbtsnabbtsnabbt!


Shit vad jag är trött! det va grymt i går kväll och efter det sov Emma här, fast vi typ dog i sängen efter att Emma tagit 100 år på sej att blogga ^^ Idag skulle jag ju egentligen till min pappas moster 2 timmar här i från. Hon har fyllt 90. Men pigg tant som hon är har hon klättrat på stegar och fixat för alla gäster som skulle komma och trillat ner och brytit benet, så-kan-det-gå! Så ist vänter nu mamma otåligt på att jag ska komma så blir kyrkogården men Farmor och Faster och födelsedagsfika för mej :) Det är inte heller helt fel ;) Tack för i går alla tjejor! Hälften av bilderna finns på Facebook och sen får ni bilder här i kväll :) Puss!


Kommer aldrig släppa dej!



tears of joy,


Kom nyss hem från Cybertown vid Fridhemsplan och sitter nu i min härliga "I went Insane before anyone else" tröja med dannys autograf på ryggen! Hahah, hela saken är ju från då jag var testpilot på grönan och åkte Insane först av alla och innan det ens öppnade :) hahaha, nog om det.

På Cybertown gick det väl bra ^^ Kom 5:a & 7:a av 22. Hahah, men låg tvåa precis i slutet innan jag ramlade ner till 5:a på typ en minut ;/ Hahahha, men kul vare iaf! Jag van iaf över Uffe för jag sköt honom totalt 11 gånger mer än vad han sköt mej, ahahha ;) Yaaay! Dock lurade Vera med alla på grymt fula namn, Vermeister, Singmeister, Malmeister, Anmeister, hahahhaha! Fast Stewiiboy@ gick inte med på att heta Stiffmeister ;( Aja, kom på vägen in dit på att jag har en ganska stor spanska sak i morrn, typsisk, Aja, Adiós!

Update; Och No, men böckerna är kvar i skolan, greaaat! aja, får låna lite Engelska tid till de i morrn ;)

Don't walk away,


Förra sommaren! Och nu äre snart sommarlov igen! ;O
Hejhej! Jag hatar torsdagar! Dem är riktigt jobbiga ^^  Började åtta med So, fast vi hade musik ist! Hahha, för vi missade i tisdags, vi sjunger Fascination - Alphabeat! Och det är årets avslutningslåt alla i sjunan, av förslag av mej & Emma! Hihi, Sen hade vi ju Origentering i Mälarhöjdsbadet, och det gick väl bra :) sen hämta min mamma mej och vå åkte och handlade tills i morrn då det är tjejkväll hära, och sen lämnade vi in min mobil på lagning! För den är död! :O Så jag har inga nummer bara så ni vet! Men annars har jag iaf systersmobil :)
Efter skolan har jag skivat kyckligt men nu ska jag gör i ordning mej och sticka till Cybertown med spej! Puss! :)


Operationdagsverke!

hejhej, i dag vare Operationdagverke, jag och Emma har städat hela mitt hum för min pappa, och ja, det va rikitgt jobbigt! Men nu har vi iaf 400:- till barnen i sudan! men nu måste jag springa till spej! Och jag kom på att jag har hemkunskapsprov i morrn, bra tajming, måste plugga sen oxå! :O Puss!

My b.day!


Tack igen finste Erlend! Jag älskar det, och dej! :)
Och jag vet, ni älskar min mobilkamerekvalité ;)

Tjaaa, yepp i dag äre min dag! Och det har varit ganska bra faktiskt, har fått massa grattis och fina pressenter! Hahaha, har fårr 127st hittills på facebook, gilla som min mail va full! :O Hahahah, vilket problem alltså! O.o Hahah, nejdå bara trevligt! Dock hade jag matteprov som första lektion, men blev sen för att jag tänkte att jag kunde ta de lungt på morgonen och ta bussen, men såklart så kom den inte! Såå.. men det gick nog ganska bra iaf :) Och efter skolan var jag med Norea och man kan väl säga att vi fått ganska bra lokalsinne iaf! ;)

TACK FÖR ALLA PRESENTER OCH GRATTIS I DAG! :)

imorrn då smäller det!



Väääldans vad snygg man va på sin förra födelsedag, *host*
I morrn äre min b.day! Let be fjoortis! ;O

Tjaaa, idag har jag varit på grymt konstigt humör! Vissa skulle nog kalla de flumm, hahah, har nog sovit för lite, men vardagen blir så mycket roligare om man sjunger shake that as på spanskan eller leker att man mediterar mitt på skolgården, eller varför inte föreslå att man ska ha grupp arbete på spanskan, dock blev nog inte alla så glada, hahahha! Sen vare ju grymt kul lunch måste jag bara nämna! Efter skolan var jag med Emma hos henne och snacka och plugga matte eller jaa, lite plugg blev det ju iaf innan jag sen kom hem och hamnade framför topmodell så nu måste jag plugga ännu mer, fast jag har verkligen inte lust, vill sova så hamnar nog i sängen ändå :) Puss!

Nu ska jag i mina rosa mjukisdress byxor, krypa ner i min säng bland alla mjuka täcken som jag svävar på som moln, som flyger mej tillbaka.

Goodnatt ^^

Want back to two thousand and four.


Väldigt fin bildkvatlité eller hur ?


kimberline & nina sisters! ;)

Grillaa ;)

Emma & Erlend!

Stackats Max!

Victor x 2

Och tills sist min presenter efter önskemål av Rosa :)
200:- på Ginatricot, 200:-, Mascara, Armband & Thomas Sabo Armband! Sen var det ett halsband oxå som inte är med på bilden :)

Utdate på rygg från soffan!



Tjaaa, här ligger jag och slappar! I dag har jag typ inte gjort nåt, utöver sleepovern förutom att städat och följt kim till centralen. Men jag är grymt trött, men tanke på hur mycket jag sov i natt äre väl inte dirket konstigt! Vi var nämligen 11 stycken hos mej på 8 sängplatser, men det löste sej riktigt bra ;) Det va jag, Nina, Kim, Emma, Erlend, Mattis, Calle, Max, Victor, Arvid & Jakob. Men shit så grymt sätt att fira sin födelsedag! ;) Film, vänner & mycket flumm! Vi kollade på 2012 & Van Wilder, hahaha ;) Sen vare ju tandkräm på många ställen i lägenheten efter de, hahaha, grymaste va nog när Erlend hälde tandkräm på Kim's han sen kittla jag & Calle henne i panna och SPLASH! ;D Hahahahha! Ska kolla igenom alla bilder sen när jag kommer till mamma, men nu måste jag packa! Puss!

TACK FÖR ALLA UNDERBARA PRESENTER!

Kvällens


Hejhej! Nu sitter jag här och smygbloggar lite! Kim, Emma, Max, Calle & Arvid är här och fler blir vi :)
Vi hade liite stress, ojoj, jag blev busted av max! Hahah, Vi fick värsta stressen på eftermiddagen! :O
Träffade Emma, Kim & Nina vid 12. Nu kom Victor oxå. Men vi träffade och gick till axelsberg där det va markand så kim & nina provsmakade allt som gick att göra! Ojoj, nu blev jag busted av alla. I dag grillade jag med Erlend, Mattis, Emma, Kim & Nina! Grymt najjs! Sen blev det vatten krig! Sen har man oxå hunnit med att bli insmetad i choklad och badat i ett vanligd badkar med 4 pers! Hahha, tråååååååångt! Men kul! Nu ska jag vara social! Puss! Bilder kommer i morrn ;)

Dagens vackra planer!




Hejhej! Har röjt lite på nedervåningen för ikväll då min födelsedag ska firas och nu kommer snart tjejerna och då blir sommar mys hela dan! Ska blir grymt kul! Jag & Emma har fixat en lite surperise för Nina & Kim, hahaha och det är grymt underbart väder så bikinin åker på oxå! Det kommer bli bäst! Aja, nu ska jag packa ner lite grejs, Puss!

Du lysser upp mitt liv av att bara finns älskling!


En fet bild på mej själv.. hahah bildbrist!

hejhej, ligger här i min säng och orkar inte göra något speciellt.. så drogar kent ist!
I dag har det varit grymt väder eller iaf på dan. det va ju schemabrytande dag så vi såg på inprovesations-teater och sen spelade vi brännboll vid personne! HÄRLIGT! Min grupp vann alla matcher! Yaay! Och jag gjorde första frivarvet! Stolt ^^ Sen blev man halft badad i poolen där oxå! Men det va verkligen summerfeelings i dag! Herregud så härligt!

Sen mötte jag Emma & Erlend som var i en annan grupp som hade brännbollen och teatern i tvärtom ordning som jag :( och sen så mattis oxå såklart! :) Men vi åkte isf in till stan där vi köpte present till Kim, med tre tior och resten enkronor, Det va maaaasssa kronor! Gud så kul det va, med dom i kassan! Hahha! Sen kom Calle & Max oxå! Och vi svara vi på massa sex-frågor på H&M för deras kampanj så fick man kondomer, hahah! Och sen blev det så klart donken innan vi sen gick bort och mötte Kim som kom med tåget från Uppsala! Yaay! Så grymt kul att träffa henne igen!
Jag & hon blev lämnade på ett Café medans Emma, Erlend & Mattis skulle köpa persent till mej och typ Calle & Max med.. Så jag och kim snacka jättemycket över en fika på EH. Och vi skratta åt allt och alla som gick förbi. Mest åt kille som cykla långsammare än en nyföddbäbis år. " Bike for the wind! " hahah, men han man hår som såg ut att vara en fet bajskort med tejp på änden! Hahah, Sen såg vi Amir oxå! hahah, Kim skände ut oss totalt ;D

Men sen åkte vi hem när dom va klara och då blev det tacos hos emma innan det blev gården med massa folk! :)

Jag älskar kent.

.

Kim, min fina barndomsvän is comming tomorrow!


Förväntningar.


Tjaa, äntligen lite lungntid! Sitter i mitt nystädade rum som en nyduschad trött lite unge. Har sprungit runt i skolan som en trött zombie i dag! Men klarade igenom alla lektioner till och med Orgenteringen vad Mälarhöjdsbadet! O.o Sista lektionen var hemkunskap och vi gjorde fiskburgare, hahah! Olivia är nog den petigaste människan jag vet! Efter skolan blev det iaf glass i centrum med Emma, Linnea, Erlend & Isak. Det va ju så GRYMT varmt i dag! Men häärligt ändå! Sen gick vi tjejer hem till mej och dog i solen och lyssa på musik! Riktigt trevligt. Fast sen va Emma tvungen att gå så jag och Linnea städade mitt rum och hon plugga lite innan det blev en kopp té på gården :)
Sen har jag ju stått i köket och gjort godaste pastasalladen till morrn då det är teater och brännboll som gäller ;) Och helgen har grymmaplaner!

Fredag ; Kim kommer!
Lördag ; Planer med henne, Emma & Nina. Sen blir en födelsedag sleepover på kvällen!
Söndag ; Med Kim & Emma :)

Brooooooo!


Har maaassa bilder från idag! Min favorit, alla ( nästan ) vi barnrumpor som går just nu!

Hejhej! Nu är jag hemma från kvällen brouppgift som nog var det ända seriösa i vårat fina videobloggsinlägg ;) Det va riktigt kul förutom att jag fick äta en coccosblogg med salt i. Något blad det äckligast jag ätit! Fyf*n! Alla bah svälj men när jag gör det så kommer de upp igen, höll seriöst på att spy! Det kom upp om och om igen efter att jag svalt det! USCH! Aldrig igen! Vi hade mörkertunnel och massa roliga saker för att få 98:orna att vilja komma till oss. Dom verkade iaf ha jättekul! Själv blir man ju faktiskt tredjeåring i höst! :S Tiden går fort ;p Aja, nu ska jag äta nått & plugga SO. Puss!

" Lampan lyser där, så här blå "


Hahahhahahahahhah!

Update; NEJ JAG ÄR INTE SERIÖS!

Min dag, 25 maj!

Yees, jag fyller år om en vecka! Hääärligt! Signe goes fjoortizw ;) hahah! Men har precis gjort klart min önskelista! Dock äre nog lite udda saker, men allt har sina förklaringar ;) Sen önskar jag mej ju alltid lite kläder efter som jag inte har så jättemycket sommrigt och andra lite småsaker som skor, presentkort och lite alltmöjligt :)


Lata dagar i sommarsol!


Emma & Jag hade gaanska kul för exakt ett år sen oxå! O.o

Hellu, sitter här i shorts! Kärlek! Dock äre några gamla och inte mina dirket favoriter, menmen, shorts som shorts. Några saker finns fortfarande på inköpslistan för sommaren! Kom precis hem, emma skulle nämligen gå klockan 9 och då skulle jag följa med henne, gick fakitkst ut i bara shorts och t-shirt och frös inte alls! yaay! :) Men iaf vi kom inte så långt utan hamnade utanför gården med Calle, Max & Sixten. Där fräschade vi upp våra barndoms-minnen genom att leka massa klapp & spark lekar och typ ramsor, hahahha! Grymt kul! haha, fast vi ahde redan tjuvstartat här hemma när det stog på facebook om "hej-jag-heter-bengt" ramsan! hahahha, aja kul kväll! Annars har jag träffat Emma hela eftermiddagen :) Nu måste jag skirva ut foton! Puss! :)

" I wish i could put my self in to your bag "



Hejhej! Just nu sitter jag är jättetrött och pratar med Erlend i mitt nya rum hos Pappa, eller jaa.. det är inte nytt det är de gamla jag ahde förut^^ Men har inte bott här sen ett år tillbaka såå det är typ nytt  ;) Idag har nästan allt varit bäst! SOLEN! Jag älskar den! Det va fakitkst 23 grader i dag! ^^ Dock inte lite varmt som i lördag men ändå! Det va grymt varmt! Härligt!

Efter skolan gick jag hem och duschade efter som vi hade gympa som sista lektion och sen failde jag lite efter som jag glömde min shorts i skolan och alla andra kläder var hos mamma så det fick bli en av pappas koftor som jag hade på mej när jag sen mötte upp Matilda K vid Götgatan, stackar hade fått vänta ett tag medan jag sprang runt hemma och hade verkligen inget att ha på mej. Sen snackade vi om nästan allt mellan himmel och jord, jaa så blir det ju när man träffas för sällan efter att hon bytte skola. Sen gick vi längs vatten och bara snacka på och jag fotade lite efter som några foton saknades till åretsfotograf, sen gick vi runt i gamla stan innan vi tillslut hande på kajen med maaassa mer folk! Där satt vi i solen och bara njöt och snacka rikitgt länge innan vi sen gick bort till tcentralen och åkte hem! Men nu måste jag kolla fotonen , det hade jag glömt! O.o Puss!

Jag är helldre blind än ser mitt liv utan dej.



jaaduu, min glass-galna moder ;)
Hejhej! I dag har jag typ inte gjort nåt! Fast det är skönt, i morrn börjar ju skolan, :( DISLIKE! Men träffade Vera vid Kungsholmensgymnasium vid 5 och gick på kollomötet, träffade massa ledare och fick massa svar på frågor typ, inget speciellt. haha ;) Sen i bilen hem så sa jag till mamma att jag tycke vi skulle åka och äta glass, och då körde hon till Stockholms glasshus! Hahha, " om det är glass du vill ha, äre glass du ska få" Hade aldrig varit där men gud så god glass dem hade! Sen har jag spenderat min kväll i sängen med musik och dator, och snackat med mycket efterlängtade Erlend :) Men nu ska jag sova ;p Puss!

Godmorning Sunshines!




Hahha, satte webencamen på serietagning eller vad det heter och så kommer katten, hahah ;) Så ni fick alla min tre väääldigt fina bilder på nyvakna jag, nu ska jag hoppa in i duschen och då kommer de lilla som är kvar av hjärtat från förra duschen att försvinna.. alltså det på min hand ;(
Sen äre frukost och kollomöte som gäller :)

Mitt land är mitt land, bara mitt.


Tjaa, kom nyss hem! Riktigt trevlig dag måste jag säga! 25 grader och sol! I love it! Vi var på Lage 157 vid tolv och mötte Tilda, Vendela och & Madde. Gick runt där rikitgt länge innan vi kolla på ett vandrarhem för sommaren med kinaträffen på hem till dem. Där blev det kubb i solen och bara lata sej på den gröna gräsmattan, och shit så varm det va! Sen blev de god middag, mer kubb, lek med deras hund och efterrätt. Innan innan vi åkte hem blev det oxå tvspel & kortspel i värmen i solnedgången typ :) Sen vare oxå riktigt kul att träffa dem ingen, det va ett tag sen ^^

Och jag fick massa köpt! Härligt med lite nytt, det blev 1 kofta, 5 trosor, 1 jeansleggings, 3 tights, 3 t-shirts, 2 långärmade, 1 jeans, 1 linne & 2 armband! Hahha, sen kommer ju min kära mamma och syster inte få ha sina saker i fred direkt ^^ Ni får se det irl, orkar inte fota och fixa, för är grymt trött så ska nog sova strax :) Puss!

I'm off to Eskilstuna!


hej jag har en tjock katt som tar upp hela min säng..

´

Har mysat till det ordentligt med chips och dip, och tänt mina underbara doftljus från Partylite.


Har tillbringat min eftermiddag och antagligen kväll här med musik och mina underbart mjuka självsydda rosa pjymasbyxor med grodor och fluffiga moln på.



Jag har grymt tråkigt! Så där utav mina fina bilder.. O.o
Och jag vet att ni älskar mitt söta nallepuh täcke ;)

Älskade vän.


För några år sen, Jag, Kim, Linn, Alice & Hedvig :) P.s Nu är jag mycket längre än Linn! Stolt^^

Hejhej, vilken händelserik morgon, eller jaa. kul var det iaf :) Blev väckt av mamma som nyss svarat i telefonen och hon säger att Linn & hennes pappa kommer snart, så hon kör upp mej och så byter jag om lite och typ bäddar innan dem kommer, så grymt kul att träffa henne igen! Tror inte jag träffat henne på typ 4 år! :O Pinsamt men antagligen sant O.o

Så vi snacka mest och sen åt vi frukort och snacka mer innan vi åker till Ikea och inhandlar lite till mitt rum, bl.a en spegel lite korgar och en stor tavla, dock är den en tidig födelsedag present från Farmor. Men gud vad jag älskar den! Sen fick jag inte lite surprice av Linn när jag klaga på att jag hade ett litet minneskort till mobilen, då trollar hon fram ett större som hon inte behöver, så i dag har jag fått två tidigta persenter :) I kväll blire mys med familjen! Skönt att inte behöva göra nåt, och i morrn gäller LAGER 157! Me like! ;) Nu ska jag fixa lite låtar till mobilen. PUSS!

Det finns inga ord för vi andas, tänker, känner samma sak.


tjaatjaa! Ligger i sängen och bara chillar med lilla dator & lyssar på musik :) I natt sover syster borta så det blev en liten Dotter & Mor kväll, dock sitter vi nu i olika rum med varsin dator.. O.o menmen, innan de har vi varit på Asiatiskreataurang och sen köpte Converse till mej, Oandvända från Usa, låga mörkblå för 400:- Vilket kap va ? ;)

Hahha, annars så har jag gjort en sak konstant hela dan, tänkt på hur en person bara försvinner längre och längre bort från mej.. :( Och sen ville jag inte bara sitta och deppa över det, så jag fick någon konstig kick och började städa mitt rum, vilket verklugen behövdes och jag vet inte hur länge Mamma tjatat, men nu äre bättre :) I morrn kommer mycket efterlängtade Linn hit från typ Umeå (?) med sin pappa på frukost, har inte träffat henne på jättelänge, då hon varit en lite prutt och inte kommit på Kinaträffen ;o Men i morrn iaf, ska bli riktigt kul! :)

Annars är morgondagens planer ganska tråkig, Ikea för lite av de sista till mitt rum, följa med mamma och träna, eller ja.. jag får inte träna där så det blir väl titta på O.o
Och på Lördag blire Eskelstuna & Lager 157! :D Puss!

The time is always now.

Hejhej, i morse vad et typ 18 grader! Yaay! Fast ingen sol direkt.. menmen ^^ Blev väckt tidigt för att sen möta Erlend i axelsberg. Ville hinna träffa honom innan han åkte till Norge, vilket han gjort nu.. :( Vi var hos han och typ tog det lungt och sen packade massa filmer typ. Hahaha ;) Ni ligger jag i soffan med Mamsen och Katten. Snart blir nog grekiskmat. Men nu sak jag jobba på min önskelista ;p Hahah, har typ inget att säga, Puss!

Kommer verkligen sakna dej!



Lite pics by me..
Hellu, förlåt för jag inte skrivit så mycket, har lixom inte haft tid, i dag har det varit en toppen dag, värme och sol är ju bara början och sen var det sista skoldagen på veckan och faktiskt har nog allt gått bra och varit på topp idag! :) På livs tjockade sej hela klassen i oss MASSA bakverk! Det blev till och med över när alla ätit massa och till och med tagit hem lite! Efter skolan åkte jag och Emma till skärholmen, och på vägen dit mötte vi några andra tjejor som vi även mötte på vägen hem! Vi sprang runt som galningar där, eller ja båda va ganska slut så sprang gjorde vi nog inte. Vi hittade iaf grejs till Amanda & Sofia och sen till min kära farmor. När vi var tillbaka i mälarhöjden blev man upphämtat och körd till en liten födelsedagsmiddag för min nu mera 92 åriga farmor :) Supergod mat som vanligt följt av det vanliga snacket på "släktmiddag" Sen blev det direkt Sofia & Amandas födelsedagsmiddag, men massa roligheter med tjejerna :) Time for bed! Efter att jag fixat lite med min önskelisa som inte alls är klart och jag fyller år om.. 12 dagar! :D Puss!

Fyra stjärnor



Hellu! I dag var det talang finalen så efter skolan & på musiken repade vi med kläder och allt på scenen innan jag och Emma stress hem till mej och brände ner låten till en cd och åt lite snabbt innan vi var tillbaka i skolan. Finalen gick bra och det va fullt i aulan, inte överdrivet utan lagom ;) Sålde gjorde det väl oxå, och de överblivna till uppätet på livskunskapen i morrn^^ Dansen fick väl oxå bra, pinsamt men man får väl bjuda på sej, kul var det väl iaf :) I morrn äre sista dagen i skolan den här veckan, underbart! Och helgens planer börjar ta form. I morrn blire först stan med Emma följt av Farmors 92års middag & sen Sofia & Amandas födelsedags middag :) Puss! :)

Ojojoj!


Vipsipporna i dag,
Konsten att vända upp och ner på hela datan ; Yes, det är percis vad jag gör nu. Latar igenom en stor del av alla mina bilder efter bilder om passa in med teman som är till åretsfotograf - mitt elevensval. Det börjar närma sej utställningen och jag har en aning panik över det hela. Har inte bilder till alla teman! Och ska maila bilderna till mamma i kväll så hon kan skiva ut dem! Så nu ska de fortsättas! Godnatt allihop! :)

DHET BHALLAR OUUUUUR!


hahah, äntligen hemma nu iaf, och shit vad jag är trött! Sov ju hos Erlend så jag mötte Emma vid centrum och vi gick och hyrde filmen Prinsessa innan vi fortsatte i regnet mot Erlend, lite senare blev det Grotesco och en Prinsessa & P.s I love you. Båda filmerna va grymma! :) Dock somnade Mattis först och då ritade vi ner honom totalt! Med massa ord & bilder. Hahah, vilket konstverk! ;O Först efter insåg vi att det va en permanent penna, vilken fail och shit vad vi fick ångest, fast gud så kul det var! Han vände på sej hela tiden så vi kom åt på alla ställen! Och det va grymt kul på morgonen på jag vaknar av att han ska hämnas på Erlend, och vilken grym min av gjorde när han insåg att han va nerklottrad ^^ Sen på morgonen blev det en film till innan vi åt och följde med till deras cirkus. Efter det åkte vi till drottninggatan och kolla i lite affärer, donken & hemköp för deras underbara laktris (a) Sen åkte vi tillbaka till Erlend för tacos och mer grotesco. ^^ Toppen trevligt helt enkelt :) Puss!

Dansuppvisning!




Fler bilder hittar ni på facebook, i mitt "the danceing thing" album :)
ÅÅåh, är grymt trött nu, kom hem för ett tag sen från Farsta. Det blev stessigt i morse men jag och my hann prcis dit till 10. Då vare genrep med ljus och scenkläder och allt på scen. Vi va typ nummer 8 tror jag.. Men vi kollade på alla, många var riktigt bra och andra inte alls ^^ Hahah, dansade ju till Morning after dark, och det är tydligen lite vampyrig och därutav våra kläder. Men dom var iaf mycket snyggare än förra årets (a)

Efter som vi skulle vara lite faliga, hårda och typ kaxiga så var det inga leenden på scen ut mer evillooks och dödarblickar, haha man det är svårt att inte le! Sen vara stress med maten för att hinna smink, sen börja allt. Första föreställningen gick väl helt okej, jag failade och det syntest! Till och med så mycket så att Joel komenterade det efter, jag typ glömde ett steg eller jag blev efter i det steget.. och andra föreställningen gick bättre för mej iaf, alla sa att det såg jättebra ut så då får man väl vara nöjd ;)

Men nu är jag nyduschad och äten så ska packa mitt och möta upp emma för en sleep over hos Erlend med Mattis :) Puss!

I'm off to Farsta och Dansuppvisning.

Sjukt trött, förskyld och är lagom glad, yaay! ;) Men det blir nog bra ändå :)

Förlåt, orkar inte skriva..

.

Update..

Åååh, är grymt trött! ;O Hahha, äntligen hemma, från Grönan med My, men där träffade vi oxå Zacke & Leo. ;) Trevligt trevligt, även fast allt bara snurrar just nu var det grymt då ;) Efter skolan stannade jag med några stycken och det blev mycket skratta om typ skunkar med potatissallad, don't ask! Sen mötte jag My när dom gett upp att hålla fast mej, och vi åkte till Grönan :) Jag kunde inte dela mej själv och både åka till Grönan och träffa dom andra, så får hoppas att dom inte är för sura, speciellt inte Calle som inte verkade så glad över att jag hamnade på Grönan ;S Förlåt ^^ Aja, i morrn är det dans som gäller hela dan! Dansuppvisningi Farsta, messa iaf du har lust att komma :) Puss! :)


Stiliga vår!




I dag fick iu sovmorgon, fast jag och Emma hann ändå bara precis i tid.. haha, sen vare terränglöpning i Mälarhöjdsbadet, dock är jag förkyld och mitt ben gör fortfarande ont sen i måndags så själv var jag inte med, riktigt synd! Men jag gick runt med några stycken och sen tog det en timme för mej och Erlend att komma tillbaka till skolan, haha långsammare än långsammast ? O.o Sen vare 9:ornas kabaré.. Den var väl bra förutom ett pinsamt inslag då dem gjorde en parodi på vårat Haarypotter party vi hade för ett tag sen och våran boobs are o.k dans! :O hahah, nu är jag ganska glad att jag var den som filmade den gången, haha. hahah snacka om att jag sen blev ganska skylld på för att filmen där vi dansar oc sjunger, My-boobs-are-o.k hamnade på facebook. Hahhaha, men det va väl ganska kul oxå ändå, vem hade lixom trott att 9:orna skulle vara såååå avundsjukaa så dem skulle göra en parodi på våra roligheter ? ;D Efter skolan så tog jag sälskap med några innan jag gick hem och gjorde chokladbollar och nu ska det pluggas spanska ;/ Puss.

Last night.




Hahha, lite bilder från i går efter talang, då vi sex stannade och fotade och snackade. Talang gick väl bra bortsätt från min sång, det gick mycket sämre än dagen innan, inte alls bra faktikst :( Efter sen på kvällen sov Emma hos mej! ;D

Little update

Emma sov här i natt! Så jag bloggade inte, och nu äre skolan som gäller, bilder från gårdagen kommer i kväll :)

Té gör underverk

Nu kan jag iaf prata, men sjunga ? O.o

Between the noise you hear and the sound you like.






Tjaaa! Kom ganska nyss hem från skolan igen, haha det va ju första Talang idag! Det gick bra tror jag! ;) Har ingenaning om hur mycket vi tjänade, men det va för dom i F-2 och några va riktigt duktigta, sen sjöng jag ju oxå med Hanna, och det gick väl bra, har iaf fått massa beröm efter ^^ Så jag antar att det lät okej iag ;D
Efter skolan stannade vi och repade lite och fixade i Aulan innan jag egentligen skulle äta hos Joanna med Rosa, men då kom jag på att diplomen till dem som åker ut inte alls var klara, och det skulle ju lixom jag göra.. Så fick sticka hem ist och göra det och äta innan vi gick tillbaka till skolan och ställde fram allt och fixade innan allt började :) Aja, jag hade iaf och enligt mej blev det lyckat :)

Vecka 18


Diggar den här bilden stenhårt! O.o

Åååh, min vecka är sjukt full, lite saker, men dom tar mycke tid, fast typ bara roliga saker, men ändå! ;D

Måndag ; Dans, Möte med Föräldrar föreningen, fix inför talang, första ute gympa.
Tisdag ; Klarade mej från bakläxa! Yaay (a) Talang på kvällen och rep hela eftermiddagen.
Ondag ; Inge spej, utan Talang på kvällen, med rep på eftermiddagen!
Torsdag ; Matte läxa, och typ en av de få dagar jag kan andas! :J
Fredag ; Antagligen Grillning eller Grönan än sålänge!
Lördag ; Vara i Farsta 10:00 för scenrep och stuff innan det är dans föreställningen, all day long!
Söndag ; Andas! Om inte bad eller annat ;)

Övrigt som måste göras ;
~ Städa!
~ Repa inför Talang.
~ Repa inför Dans.
~ Önskelista.
~ Lite inköp.
~ Beställa foton.
~ Sista i miott nya rum.

" And Sometimes you close your eyes "


Äntligen får jag ta det lite chill! Vilken stressig dag! ;O Massa med, vännerna, tankar, hunger, trötthet, talang, som nu är i morrn, repition, elevråd, dans, stress, lite panik på hörtet som det sista. Yaay! Bortsett från allt det va det en bra dag! Min dag har typ varit ; Stress till skolan som en nyvaken björn som går i sönmen, elevråd då vi får reda på att vi skulle träffa Föräldrar flreningen på kvällen,  lektioner och stress inför vår talang jakt i morrn, för det är ändrade planer så nu äre 3 föreställningar igen ist för två, och Emma va sjuk så vi fick panik lösa problemen med våra pausunderhållning. Sen fick jag och Arvid jobba diplom innan det va spanka, då vi fick förhör på en läxa en vikarie dragit in, men klarade mej iaf från bakläxa, sen vare äcklig lunch så det blev snabbt till Norea med Oskar, Simon, Calle Viccan & Kasper. Sen vare lektioner igen, och tankarna snurra och sen vare ute gympan, tråkigt med jogging. Sen blev det direkt till Centrum i sällskap med Joel G, Joel S & My. Jag och My stack till dansen för sista inför föreställningen. Sen fort hem och äta och till skolan på en halvtimme, för ett timmes möte med FF om rektiorn och stuff. BLABLABLA! Åååh, hahah! Men nu ska jag dra ut en fästing på min älsklings katt! Puss

Kyler min hjärna med Hallon Sorbet

.

Du är min kung


Jag snurrar fortfarande!


Bild från Grönalund's hemsida ;)
Har haft en riktig toppen dag! Mötte ju upp Agnes innan vi tog båten från slussen ut på Djurgården, när dom båtarna gå, då är det snart sommar! Utan för kassorna där det ska köpas Guldkort träffar vi på Nina & Micha. Det va rikitgt länge sen jag träffa Micha och Nina med, eller jaa.. Sen Emmas fest, menmen, så efter en fin start med Insane & Tilt så träffar vi på dem och åker med dem heladan! Sen på eftermiddagen kommer oxå Erlend & Mattis så vi åker allihopp! Sjukt mycket skratt och skrik kan man ju kortfatta det. Efter Flygande mattan skulle vi springa till Bläcckfisken, då Nina råååkar putta in mej i en blomkruka nästan och sen nockar hon mej så jag börjar blöda näs blod, men shit så vi skratta, vi bildar tsm en skrattande hög innan vi måste skärpa till oss och hämta papper, men det gick iaf över fort :) Sen blev det tre kulor Ben & Jerry, och det va riktigt mycket glass! Så sen skakade vi för att vi frös och jag hade typ brainfreez i hela kroppen, om det nu går ;O Haha, och efter en hel dags tjat så fick vi upp Micha & Nina i tilt! Och sen var det ju massa, med fnittermannen, killar som filma, och massa roliga sakerr som förgyllde dagen! Och det va typ inge folk på Grönan heller och solen sken hela dan! ( y ) - Toppen dag helt enkelt.

Mot Grönan Med Agnes!

Så var ma nyklippt, lite kortare bara, och nästan alla slita toppar är borta, hallelulja! ^^ Annars har jag lyssat på musik typ hala morgonen och ätit en stor Cibata :)
Men nu ska jag skynda mot centrum för att möta Agnes :) Puss!

Tackar Calle :)


" Luften smakar som en jordgubbspaj "


Dah ; Fantasic 4 ;D
Nu är jag hemma igen! Har varit på middag hos Elliot med familj och sen var en annan familj där oxå, vi kolla typ på south park, lyssna på musik & åt god mat! ^^ Fast jag är så sjukt trött, och i morrn måste jag vara pigg! Då äre ju Grönan som gäller :) Men det va ett trevlig sätt att fördriva kväll, men innan det var jag hos Marie och repade dansen, när Emma äntligen kommit, två och en halv timme sen ;O Men innan lyssa jag, Hanna & Marie på musik, snacka, och år vofflor så det gjorde inte så mycket ;D Men ska nog snart sova så jag orkar med morgondagen! :D

Don't let me go.


Random pics från i går.. ;O

Hellu! Nu har både Linnea & Erlend gått, linnea gick först för hon skulle på Grönan, så det blev bara jag Erlend till frukost, brasan i går va riktigt kul faktiskt! Gick ju dit med Agnes, Erlend & Mattis. Där nera va ju större delen av min kompisar, och kompisar som man typ aldrig ser eller kompisar man inte riktigt lärt känna, hahah :) Efter brasan och fyverkerierna så gick alla långsamt mot parken, där vi tränge ihop massa folk på gungan och jag och malva höll på att dö. Jag fick nästan seriös panik! ;O Läskigt.. ^^ Sen kom det typ fem poliser och snacka med oss, dom skulle tydligen vara i mälarhöjden hela natten. Sen stanna vi ett tag till och det kom mer folk från skolan. Sen försördes det lite grann på slutet menmen, jag, Linnea, Erlend & Mattis gick hem till mej innan Mattis blev hämtad. Linnea va typ trött och somna typ dirket efter att vi satt på film.. tråkmåns! ^^
I MORRN SKA JAG KÖPA GULDKORT! YAAAY! ;D
Nu har jag lite brottom, det blir rep inför talang hos Marie ;) Puss!

RSS 2.0