Nu drar jag till Malta!



Bilder från i fredags! Kommer nås lagom mycket på luren, annars kommer jag hem efter lovet! Puss!


Måååste paacka! åååh! Orkar inte, min energi ligger på NOLL! Nu ska jag gå och laga en sockerbomb så jag får ner alla saker i väskan nån gång!

.

Jag var inte hel






Sååå, nu var man hemma från dansen och har fått i sej lite mat! Kvällen igår var väl ändå grym! Även fast man kanske inte tyckte de då, hahah! Men till den början var det grymt kul och alla var sociala och så! Så det var iaf långt i från misslyckat. Min kostym var ju ett litet problem när jag inte hittad emin djävulsfluga så jag fick bli en liten älva, men det funka prima, dock orkade jag inte vara vingbeklädd och bära runt på ett litet trollspö hela kvällen ;p

EMA ÄR EN FIN KATT


mihihihih :)

Yoo! Sitter hemma hos Emma just nu, vi har ätit lite och Emma provar kläder förfullt! Skoldagen har väl varit bra och allt av slutades i västertorp med innebandy! Och nu är det lov! SÅ-SKÖNT! Snart ska vi dra oss hem till My innan det blev halloween fest däär! Och sen sover jag där somsagt! puss!

oroa dej inte, jag klarar mej bra, så länge du är med mej





Så var man näästan klar packad, ska snart hoppa i säng. Trött! Förhoppningsvis kommer jag sova som en stock! Det blir inte så mycket update nuu, i morrn äre skola och efter det ska jag direkt till My och hjälpa till innan Halloween festen sen på kvällen, kommer även sova kvar där och på lördag blir dans! Taggad in för en grym start på lovet, det enda som fattas är du. Men man kan tydligen inte få allt :/

Kommer sakna denna prick något otroligt!




A cup of pics from, Okt 2009, April 2010 & Maj 2010.

utan ljus


Förra året vid den här tiden, dock kommer man inte vara djävul i år! ;p

Yoo! Nu har jag antagligen fixat ihop kostymen inför i morrn, äntligen, bättre sent än aldrig! Nu ligger jag och fixar ihop en packlista inför Malta! För i morrn blir det ju lov! AWSOME! Dock åker älskling till Norge redan i morrn :( Och själv åker man på söndag, borta i en vecka! Så hääärligt! Träffade Erlend efter skolan och vi gick hem till honom efter lövkriget då alla bombade mej med löv, Carl och hans lillebror var nog värst, mulades och allt :( Så hade löv överallt! Innan för kläder, mitt hår var en buske och jackan var proppad med löv :( Men aja, det är iaf höst! Så mycket löv som det låg på marken!

Agnes Strignert



Jag är med finaste Agnes, men snart drar jag till speeej! :D

En lila 27 Oktober


Jag har typ inga lila kläder, hjälp!? Vad ska jag nu ha på mej i morrn ? Måste hitta något lila! I morrn äre det ju "Bär något lila för att säga en självklarhet!" Nu får ni oxå börja leta efter lila kläder, för i morrn ska ni bära något lila för att säga "it gets better" till alla HBT-ungdomar och vuxna i Sverige som ännu inte har mod att vara öppna.

Courage



Dax att leta upp något man kan ha på sej på fredag, för då kör vi! :D

Heeej! Idag började vi på våra engelska uppsatster, det gick inte dirket bra! Usch! Man får inte fråga nåt, eller slå upp ett enda ord. Typiskt sen ska man skriva om arbetsområdet Holes, och jaa, har fakitkst inte läst boken som man ska skriva runt. Awsome! Annars gick jag hem ganska direkt efter skolan för att röja upp i vardagen, behöver plugga, städa, duscha, sova och alla dem där måstena, men tror ni jag har gjort något då ? Tyypiskt!

2 steg från Paradise på spotify!

.

Att drunka när inte så illa om man får en dröm att hoppas på.


Förra höstlovet i lovely Egypt,

Heeej! Måndag igen, inte kul. Tänkte verkligen vila ut i helgen, men nej. Så blev det inte. Hahah, så typiskt, det kunde jag ju räknat ut redan från början! Menmen, nästa vecka är det lov och Malta som väntar! Häärligt! Dock ja Theo att Malta inte var nåt speciellt, men jag vägrar lyssa, det ska bli grymt! Så det så!  I dag har jag träffat fina Norea! Vi har kollat lite prao och skickat i väg ett par mail! Hoppas vi får tag i nåt grymt! Annars har jag proppat i mej massa skit, inte bra alltså! Säger jag och stoppar ner handen i godis påsen igen -.-
Men nu ska jag fortsätta min jakt på mina borttappade gloser som jag måste kunna till i morrn! :O

Erlend Körberg

 



Ph1. April 2010 Ph2. Oktober 2010
6 månader - Jag älskar dej!

24 November


Nu ligger jag i sängen med en risifrutti och lyssar på Håkan! Lovely! Jag är så grymt trött så jag inte ens orkar sova.. Börjar vänja mej med saken jag har i munnen nu, något bra iaf.. På eftermiddagen tog jag mej till Erlends hus och var där ett tag! Vi kollade på Svenska New York fruar och chillade, hahah :) För övrigt saknar jag mina brudar!

För vem kan glömma att stjärnorna någon gång blir stenar

.

Wonderland




Natten spenderades med dessa personer :)
Heeejhej! Farmor gick för ett tag sen, efter en mysig lunch så nu var man mätt igen då! I natt sov jag kvar hos Isak, vi hyrde en konstigt tråkig film, Vägen. Myskväll! Senare på kvällen tog vi en kort prominix och Isak skrämde upp oss och sen lämnde oss i skogen typ bakom hans hus. Kul! Hahah, nej med det var en bra lördagskväll :)

UT


Efter dansen gick jag, mamma & syster rund i Saluhallarna och det blev lunch på taco bar! Ett par söta vantar för & en svart kjol från indiska fick följa med mej hem! Men nu ska jag dra mej hem till Isak, men först ska jag möta upp Norea på vägen :) Puss!

NU DRAR JAG OCH DANSA!


Sen är dagens planer att mamma & syster kommer in till stan, och senare blir det antagligen till att träffa Norea, Isak & Erlend! Äntligen det var ett tag sen vi fyra träffades, baananashake ;)

AVUNDSJUK!



2 bilder från hans underbara konsert 2009 på Gröna Lund.
Åååh, vad jag oxå vill gå på Håkan Hellströms konsert. Nääe, nu ska jag sätta på 2 steg från Paradise! ^^

Fredags myyys!


Gammal bild på mej & Emma :)

Yooo! Äntligen fredag! I dag kan jag pricka av några saker från min lilla lista - utvecklingsdokumenten, So-prov!
Hade inte pluggat någonting alls nästan till so-provet, men det gick väl bra, inga frågor blev iaf lämnade tomma och satta dit alla kartsaker och sen skrev jag 3 sidor. Och äntligen fick vi utvecklingsdokumenten, scaryy! Men dem var förvånansvärt bra! Är grymt nöjd! :D Efter skolan åkte jag hem till Emma som varit sjukt i veckan och lärde henne spela farmville, hahha.

SNÖ


Dock är denna bild på inte dagens första snö, utan för förra vintern!

FAST


Ooold smile..

Heeey! Nu är allt på plats och så var man fast för ett x antal liv, men nästan iaf. Menmen, det finns inte så mycket att göra åt det, och fick ett litet pepptalk av Isak precis innan jag åkte, och lever väl fortfarande på de, hahah, men tack! Annars var det väl en vanlig dag i skolan, och nu känner jag att jag inte kan nåt alls till provet i morrn så ska packa ner alla so-papper i jackan och plugga på vägen! För nu drar jag med spej och klättar klättervägg! :D

22:44


Last Christmas..

Hejhej! Jag längtar verkligen ihjäl mej till Julen nu! Orkar inte med det här gråa mitt-i-mellan sommat & vinter! Tänk vad mysigt med jul! ååååh! Annars fick vi tillbaka matteproven idag! Grymt nöjd! Jag brukar alltid faila på matteprov, det brukar verkligen gå usel och sen blir jag aldrig nöjd, men trotts att jag inte hunnit räkna de röda linjerna nästan alls på kapitlens och plugga på allt hann jag knappt heller, så fick jag VG+, NÖJD! Dock var det typiskt mej för precis som på spanska provet var jag en vg poäng ifrån MVG, och det jag gjorde fel på för att få det poänget brukar jag alltid kunna, så typiskt, men grymt ändå! :D

Men nu sitter jag med en ny hög med papper i knät inför So-provet på fredag, vilket antagligen kommer gå åt skogen, och engelska uppsattsen vill jag inte prata om, kommer faila så hårt! Och allt är den där tråkiga bokens fel! Faktikst! Menmen. Eftermiddagens har tillbringats hos Erlend och sen kvällen på ett skolrådsmöte, vi var bara 5 från elevrådet, tur att det iaf var några som kunde, tråkigt ifall nån behövde gå själv, och pinsamt! Vi fick presentera oss kort inför alla föräldrar tsm med lärarna och rekton och sen pratade vi kort om Elevrådet och jag pratade om hur utskotten funka och sånt, PINSAMT, min ord tog slut.. -.-

I morrn blir jag dödsdömd.. typ!

Monkey-bo



Yoo! Ligger här och äter upp det sista av fluff bruken, om man köpt en burk måste man ju äta upp den oxå! Så nu är jag pigg, vet inte om det är för de stora mängde socker jag slevar i mej eller min lilla sovstund i Erlends famn på eftermiddagen, men pigg är jag iaf, vilket är bra efter som en hel bok väntar på mej.. Awsome!
I dag fick vi äntligen laga mat på Hemkunskapen, Johanna & Agnes maträtt med kolhydrater om jag inte minns fel. Och efter skolan gick jag & Erlend till honom, och han ägde ut mej på piano, vilket var väldigt väntat, men ändå ^^ Har knappt spelat sen i 2:an och fick för mej att pröva i dag på musiken och kan nu stora delar av Nothing else matters :) Yaaay (a)

S
en har jag fetaste i-landsproblemet.. Vinterskor, funderar på att klicka hem ett par Uggs, bara för att dem är så grymt mysiga när det är så grymt kallt, men samtidigt blir det inte riktigt jag, om jag springer runt med dem och en Canda jacka. Efter som det är den ända varma jackan jag har, och den är väl ganska snygg, jag menar vilka varma & mysiga jackor är snygga.. ? hmm, kan inte köpa en ny jacka, men typ inga skor passar till den, inte ens mina älskade boots.. What to do ?

Oooooh - Oooooh


Natha i dag :)

Heeey! Måndag, jag är så grymt otaggad inför en ny vecka, som i stort sätt redan är full, awsome! Kan du inte vara helg i 4dagar eller nåt ? Men snart är det iaf lov, så ska man njuta på Malta! Lovely!

I dag har jag varit super trött vilket resulterat i en überflumming dag, mycket skratt! Roligaste So:n på riktigt länge! Sen har jag oxå fått skit av mattanterna sen höstfesten, pratat med bitr. och lärare om de, funderat över prao & gymnasie med Norea, och stickat massa på vantarna och efter skolan gick jag till Natha och lagade maten vi ska göra på HK redovisningen och sen efter de mötte jag upp Elevråds styrelsen vid tunnelbanan vid 7 gör att gå hem till Love och prata om maaassa! Hahah xd men nu måste jag plugga & kolla igenom hela nya skolkatalogen!

Fruktar torsdan grymt mycket, vill inte! :/

.

Chokladfestivalen


Bild på mej, kim & Nina, sen i mars. Ledsen men har inga bilder från fetsivalen..

Yooo! Idag mötte jag upp Agnes och sen Erlend innan vi åkte in till stan för att möta Nina & Kim. Vi åkte ut till Djurgården och Chokladfestivalen på Naturhistoriska. Det var maaassa choklad över allt, och en hel del smakprover! Bara efter en liten stund blev alla jätte törstiga och mådde illa, men det gick över ganska fort efter vi köpt dricka så alla kunde äta lite till, hahah! Det var lätt värt 60:- som inträdet kostade! Choklad från världens alla hörn, fina praliner med konstiga smaker, chokladfontäner, marsipanverkstad, choklad skulpturer & nygjorda godbitar. Mums, fast nu bli det nog ingen choklad på ett tag, hahah!

Sen var det grymt kul att träffa Nina & Kim igen! Underbara fina systrar!

Godmorgon!


Bild på mej och Alice när hon hälsa på i somras.

Vaknade nyss av att min syster hade högsta volymen på tven.. awsome! Igår skulle vi tjejer i klassen träffas och snacka lite om en film vi ska göra, dock var jag lite sen.. mycket kasnke, men jag behövde äta och packa.. ^^
Så dom gick hem till mej, 10 tjejer stod utanför och skyndade på mej, hahahah. Och sen på kvällen åkte vi in till stan och åt middag med Jeff & Alice, som kommit upp från Blekinge över helgen!



JAZZFUNKIS


Yooo! I natt efter en grym kväll sov jag hos Norea! Det var mycket stress och jobb och kasnke liite spårat, men KUL! Sen idag har jag redan hunnit med att dansa, och på vägen hem gick jag förbi English Shop och köpte med mej en bruk Fluff, det var ju så länge sen man ägde en alldeless egen! Mums! Och sen insåg jag att jag hittat typ det ända stället i Sverige där dem säljer mina älsklingar! Skittles! Yaaay, nu kommer jag bli stammis! Hahah! ;)

OJOJ NU KOMMER TJEJERNA! :O

Höstfest på G!










Har inget att ha på mej...

Om jag kunde fånga alla änglar på himlen skulle jag ta med dem hem.






Håkan signerade på Bengans på Drottninggatan idag! Vi åkte in direkt efter skolan, en lång kö mötte oss och kyla. Inte dirket mysigt med så värt! Det var U N D E R B A R T ! Kärlek, glädje, lycka, hopp rakt igenom! Köpte 2 steg från Paradise och fick den signerad. Till Signe, Håkan Hellström. Och en kram! Ååååååh! Vilken känsla, allt! Väntan, sångerna, solen, att se kön gå framåt, in genom dörrarna, och kramen, ut, skrika, gråta, springa och såklart Håkan!
Fatta - Håkan Hellström!

I natt kommer Mamma & syster hem!


Åååh, skulle gjort nästan vad som helst för att få åka till London! :)

Who says I can't be free? From all of the things that I used to be.

Du var stark. Tack. Älskade John Mayer.


j a g - v i l l - g å - i - i d e

.



I'm left on the same spot like before, I'm just bigger.


Sköönt att vara hemma igen! Har gjort mej en stor kopp choklad och borde börja plugga snart! Vi fick tillbaka spanska proven idag, men fick -0,5 poäng om man failad med sånna här ´. hahha vet inte hur det stavas! Dom är iaf grymt störande! Jag fick 79/86 poäng, alltså ett VG! Nöööjd! Men om man fick över 80 poäng skulle man få MVG, tyypiskt! Men som sagt jag är grymt nöjd ändå :D I kväll blir det spej! Har inte varit där på typ 1000 år ;O

Thomas Sabo ♥



Så här ser armbandet ut, plus dagens inköp av lilla big ben! :)

I dag var det matteprov, jaaduuu.. det gick inte bra, men bättre än vad jag trodde iaf, något bra sådär ;) Efterskolan åkte Erlend & Mattis med mej in till Stureplan till Thomas Sabo affären! Älskar´t! Det är få fint där! Löste iaf in mina pengar där sen min födelsedag! Jag la till 50:- och en liten big ben & en halskedja följde med mej hem! Jag älskar den! Big ben alltså! Den passa väl inte in till 1000 i min familj runt handleden, men det kunde inte hjälpas, den var för underbar! :)

i failed this time and i will fail again



Lånadebilder på Norea, mej & My - från My & Norea
Gjorde västa failen! Fick ett medelade att minnet på mobilen tänkte att de bara var minnet för typ bilder och sånt och tänkte attt jag kunde fixa det sen, men det var tydligaen för allt, så nu när jag typ skicka 1000 sms om några töntinga glosor och ingen svarade, kolla de jag alla inställningar och skit med tips från comviqs hemsida och allt, och till slut rensade jag lite medelanden och då kom alla! Allt minne var fullt! Alla sms från hela helgen ramlade in! Greeeaaat!

Annars har man typ pluggat hela efter middagen, försökt iaf, fast det gick verkligen uselt! Har hält i mej 1 liter tropiskt jucie och slukat lite choklad, det är väl de jag lyxats med, inte så mycketa alltså! :/

Jag drunknar i plugg!



" Flicka, 14. Hjärnan sprängdes när skolan av henne för mycket jobb, vårdas nu på sjukhus med alvarliga skador"

you must understand my weakness,

.

Grattis Joanna!


En gammal bild på mej & Joanna! hahha!
Min fina vän Joanna fyller år i dag, coolaste dagen att fylla år på, då den inträffar ca var 1000:ende år! hahah 10-10-10 somsagt! Hur coolt som helst! Jag & Agnes köpte en vitklänning från topshop & två halsband från Bikbok till henne innan vi mötte upp alla tjejor hemma hos Joanna, det var drinkar, tårtor, gilanger & ballonger! Alla fick varsin tuta och innan vi visste ordet av det kom hon, och överraskad blev hon! Hon började gråta! Så sött! Kul var det iaf! Grattis Joanna en gång till! :D

10-10-10


I dag invigde jag denna sötsak från Koola Anna som jag fick för ca 1,5 år sen och tappade bort den över sommaren, men kände att den skulle användas minst en gång innan vintern. Sen är tightsen från Zara och koftan från 157 :)

I natt sov jag hos Erlend med Agnes, gick dit på eftermiddagen och sen mötte vi Agnes senare och hyrde 2 filmer och köpte massa godis som vi knappt åt hälften av, haha :) Jag och Erlend gjorde västa fällan för Agnes med sån där matplast som hon gick rakt in i när hon skulle på toa, kulkul! Det var iaf grymt mysigt och chill på vår lilla Grotesco no.2 natt, fast vi glömde kolla på Grotesco, typiskt, hahah! Sen kom Mattis på morgonen och då gick han oxå på matplast buset! Hahaha!

U T T R Å K A D T I L L 1 0 0 0


Orkar verkligen inte alla denna j*vla matte!

351.68


Tjaaaa, dagen började som värsta otursdagen! Nån som ringer och väcker en klockan 06:59, nämner inget namn på jäveln, *host* felix *host*, sen ringer nåt mongo alarm med 10 minter mellanrum så man precis hinner somna om i mellan, och man vaknar förvitrrad och vet inte var i från ljusskiten kommer i från, sen när det äntligen tystant efter typ 1 timme så försover man sej och missar tunnelbanan med 10 sekunder och blir sen till dansen, Greeeat! Bara några av mina failar i dag, och klockan är lixom bara tre ännu. Men dansen gick bra, skönt att dansa, efter som jag inte var med förra gången hade jag ju missat en del, men grymt härlig känsla att bara dansa. Välbehövligt!

Men nu ska jag väl äta något, sen om Erlend kunde träffa eller inte, efter som han tvärt slutade svara, och sen i kväll kommer jag antagligen sova över med Agnes :) Puss!

Utkast: Okt. 9, 2010



OJ DET BLEV INTE PUBLICERAT!

Shoho! Äntligen helg, något jag verkligen behöver, mitt humör gåt upp och ner dom västa alperna, var jätteglad och pigg i morse, sen var jag nog mest sur, trött och beskymrad resten av dagen, förutom i skärholmen efter skolan där jag mötte Hanna, Rosa, Jennifer & Gonca. Fast jag åkt dit med Agnes, vi köpte saker till hennes fest, och kolla runt massa! Sen köpte jag present till henne, eller jaa, från mej & my, och det blev några ringar, en navel piercing & en biljett till chokladfestivalen :) Grym kväll med alla tjejer igen hos Agnes i kväll. Men nu ska jag måla naglarna med ett lack jag köpte i dag :) Puss!

21:49


Kolla vad jag hittade på Palatsets hemsida, sweet. Min lilla bild på Tyra :)

Hejhej! Jag vet inte riktigt vad det är mej, antagligen går jag endast på sparenergi, på förmiddagen senaste dagrna har jag varit helt flum, hahha, men som idag, på morgonen svenska lektion dansa jag & emma runt och sjung till Gubben i lådan & dansa-låten, jag menar, hur normalt på en skala är det ? Med tanke på att jag är så grymt trött så jag har lust att typ gå i ide på eftermiddagen. Är så grymt trött och sliten så det är inte klokt! Menmen, snart är det helg, även fast det inte direkt betyder vila, skulle behöva en månads helg. Annars var det spanska prov och något sorts engelska prov nästan, fick väl sådär båda två, men spanskan gick iaf bättre än engelskan. Annars har jag varit inne på Palatset i dag och fick bilderna som de beställt och sen pratde vi igenom allt och lyssna på John Mayer och bara chilla, hur mysigt som helst!


.


Jag har famlat I'mörker, men I dig såg jag ljuset.
Och för dig har jag låtsas, och dolt mina tårar.
Med dig blir jag mindre, som gubben I lådan.
Jag vägrar att inse, du sviker mig alltid.
Jag gräver min grav för dig, jag är en soldat för dig.

Jag tog en kula för dig, och fick en smula tillbaks.

För dig ska jag, göra det tusen gånger om.
Jag har givit dig allt, och jag har ingenting kvar.
För dig ska jag göra det tusen gånger om.
~idotp~

verb hit & verb dit


Jag hatar spanska förtillfället, kommer faila på provet i morrn om jag inte streckpluggar nu och resten av kvällen, inte alls lockande. Varför skulle spanjorerna vara så dryga och bara skapa sitt egna lilla språk ? Engelska & Svenska funkar grymt fine! Gjorde den varma chokald i en termos så den är fortfarande varm och den får hålla mej sällskap tillsammans med spanskan & Coldplay!

I just said ;



Så är man äntligen hemma efter en ovanligt gladskol dag, hade gympa som första lektionen med bara intervallm kondition och syrka träning, tröttde väl ut mej totalt och gick på överskotts energi hela dagen, eller så blev jag mirakellöst pigg. För det har varit en dag full av skratt, eller iaf mer än vanligt!

Sen nu på efter middagen har jag varit med Vera, Love, Emil & Matilda på nåt möte med abc om skoltröjor, och jag hoppas dem blir riktigt snygga! Iaf lite nyskapande :) Men nu har jag bunkrat upp med varmchoklad & pluggenergi! För kvällen ska tillbringas tsm med Spanskan..

autumn


Bilden är tagen av lilla mej på självaste Erlends ballkong :)

Nu sitter jag här med en stor kopp varmchoklad och choklad digestive, MUMS! Oboyen var slut, men det vara bara en bra andledning till att faktiskt orka göra rikitg choklad. Så fort solen skiner ute och det är sådär höst kallt-varmt och alla löv är oranga, gula & bruna. Bootsen & höstjackan är på och såklart mössa & vantar, när man nästan blir lite rosig om kinderna när man är ute länge. Då är det riktig höst! Gud så jag hoppas på en sån höst! Och sen när man varit ute länge ska jag gå in och ta varmchoklad! Lovely! Men nu är det andra bullar nämligen typ 100 spanska gloser väntar på mej och allt känns inte alls så där underbart.. :(

två tänder mindre,


Här om dagen såg jag Mumin på stan :)

Hejhej! Erlend gick nyss, vi har pluggat spanska. Efter skolan gick vi hem och åt innan Erlend följde med mej till tandläkaren, för att dra ut två tänder, så nu och sen ca 3 timmare tillbaka har jag ingenkänsel alls i överläppen och tandköttet där, och liten del av gommen och det känns grymt läskigt, specillt då jag är minde bedövad i mitten  av läppen för tänderna som skulle ut var en mer på högra sidan och en på vänstra, så i mitten ha jag nästan känsel vilket gör det ännu äckligre, hahah ;p Sen 5 minuter efter att vi gått från tandäkaren ringde de från Kronan och vill bestämma tid för att sätta in tandställningen, jag hade nästan glömt det, men nu närmar de sej, hjälp! :(

Annars jag känner mej helt dränkt i skola nu! Och fick 40 glosor till på tisdag i dag, samma dag som matte provet, great!? Jag kommer dö. Men nu ska jag ta en paus och skriva en önskelista för på Lördag åker mamma och syster till London :) Puss!

PICTURES





Här är bilderna som det blev, detaljbild-miljö/känsla-Artist-Artist.
Dock är kvaletén mycket bättre är på dem här som jag visar nu :)

Nu är jag äntligen klar och har valt ut 4st bilder av drygt 1000st, fast jag är grymt osäker om de är dom bästa, eller om dom ens är bra. Hade så himla mycket att välja på, och sen skulle dem vara under rubrikerna, typ detalj, miljö/känsla & artist, om man ska för enkla de. Men det blev två artist bilder efter som jag blev smått förälskad i båda och det var nog de som gjorde att jag valde dem. Tillskillnad från detaljbilden som jag nästan är missnöjd med, men den var den "roligaste" av alla detaljbilder, tror jag..

Palatsets Musikfestival


Jag & Love Antell :)

Yeeeah! Det är där jag tillbringat den största delen av helgen! Grymt måste jag säga! Coola band, nytt & gammalt folk, fotograf, musiken, känslan, awsome helt enkelt! Dock var ju festivalen inte så stor, men ändå, jag har lyssat på så många band som jag annars aldrig sett! Så grymma! I dag har jag fotat både det ena och det andra, pratat med Ulrik och tagit yttligare några när bilder på honom, hängt med Sixten and the cupcakes, gjort en klockren cup mot några tjejer som slängde öronproppar, sagt till Love Antell att jag älskar honom & Florence Valentin, fotograferat allt och lite till :) Jaaa, nu återstår bara att kolla igenom alla ca 1000 bilder och välja ut till att börja med 3 st, som sa mailas i väg senast i morgon kväll, vilket jobb alltså, alla konserter var ju grymma även om det inte hörs på bilden :/

Oktober - oktober


hihihi, jag skojade bara lite när jag sa att jag hade klippt mej, så till alla er som frågat, hur kort det är ?
- då kan jag bara säga, att de är lika långt som det var förut, men som sagt, funderar jag på någon förändring.. Vill få bort slingorna, men det känns onödigt att färga bort dem, och på bilden syns dem ju grymt mycket, det är väl blixten, sommarblekt och sen med det mörkare som det ser så himmla ljust ut. Annars funderar jag kasnke på kort som jag visa förut eller sidecut ? Hmm.. ?

Jag bär på en dröm,







Lite Mycket ramdom pics från dagen på när Tyra fotar, en av de fyra scenerna i början, jag med min coola fotograf bricka, Ulrik Munther när han skulle posa när jag skulle fota, dock var jag för snabb eller långsam vilket då blev ett strålande resultat & Kägelbanan's skylt! :) Dessa bilder visade ungeför vad jag fotade igen, miljö, artister, demoband och bara allmänt random saker :)

SLEEK



Heey! Blogg.se kronglade underdan och därför blev förra inlägget fail, menmen :)

Strax efter 11 var jag på södrateatern, mosébacke vid slussen på Palatsets musikfestival, och det var mycket mer folk än vad jag trodde det skulle komma! Har fotograferat allt från utsickten, demoband som the move, publiker, ljusslingor till Draken, Ulrik Munther & Marit Bergman.
- Grymt kul!
Sen kom ju folk på lunch, rättare sagt, Elly, Madde, Vendela, Tilda & Peter :) Det var kul att träffa dem igen! Men nu ska jag chilla galet!

Utkast: Okt. 2, 2010 10:33


Nu drar jag till Södrateatern och Palatsets musikfestival! Sen blire Lunch med Peter, Tilda & Vendelas familjer :)

Min söta Fransson!



Hejhej! I dag hade vi No-prov och det gick väl bra förutom att de blev stressigt i slutet! Och efter lunch var det de fruktade 5.2 m vid mälarhöjdsbadet i terräng, och det gick väl okeey! Det var inte lika jobbigt som jag trott dock är jag grymt otränad så det gick inte så fort, speciellt inte efter som jag powerwalkade mycket efter som det gjorde ont att jogga! Pain! Men med tanke på de så gick de ändå bra, kom inte sist iaf! Och typ i mitten av tjejerna i klassen :)

Efter skolan gick jag och fikade med Agnes och pratade igenom mest dagens prov med även annat, sen mötte jag upp världens segaste Erlend för att han hade min laddare innan jag åkte hem och städade, intessant fredag, right ? ;)

Nyklippt!




Muppiga bilder, men vad tycker ni ? :)    20cm off!

RSS 2.0