plugga-plugga-plugga






I dag fick jag låna Noreas systemkamera mest för helgen då, och jag har verkligen saknat en grym kamera sen jag fick låna Nikolas, har saknat en kamera över huvudtaget! I love it! Så nu ska det massfotas under helgen vilket nog inte kommer bli så svårt ;) Efter skolan satt jag och snackade med Vera innan Erlend slutade och vi gick hem till honom och pluggade No!

I morrn vill jag heslt försvinna, typ trilla på cyklen, ha fetaste febern eller nästan vad som helst, det är nämligen No prov och sen ska vi springa 5.2 km i teräng, kill me! Det lär bli lagom kul med en ondhöft och träningsvärk! Awsome - jag kommer dö! Är full av prestations ångest och jag brukar må jättedåligt när jag springer, inte kul så vi får se hur det går :) Nu ska jag se Tyra & Kenza Show! :D

@ Erlend


Dagen har spenderats med Hanna!


-


If I could be like that,
I would give anything.
Just to live one day
in those shoes.
If I could be like that,
what would I do?

~Idotp~

I ♥ Skittles




Tjeena! I dag gick hela 8:an från tunnelbanestationen till flottsbro i värsta stormen i typ 40 min, gick runt där och prövade på saker som, eldning, fösta hjälpen, vindskydd, tält & stormkök alltså frilufts liv a la Mälarhöjdensskola innan vi gick tillbaka! Hahha, själv tyckte jag nog att de var värdelöst, kunde allt och att springa runt i tre hoodis och en hyffsat findtät jacka och ändå frya nästan en hel dag var ingen höjdare måste jag erkänna!

Efter skolan gick jag en snabbis till Norea innna jag tog mej in till Gamla Stan till en lite "workshop/utbildning" eller vad man ska kalla det med Micke Sandström och Palatset. Ska ju som ajg nämde fotografera helgens musikfestival på Södra teatern & Mosebacke. Nu är jag grymt taggad!

Don't let me go,



Hittade några bilder från helgen, ägs alltså inte av mej! Jag är på den översta bilden, 6:e linan som är ute står jag i jeans och en svart tröja :)

Vet inte om man ska vara taggad eller otaggad inför morgon dagen, skönt med ett avbrott med ändå, flottsbro på friluftsdag kasnke inte är det jag hae valt annars, plus att skolan bara ger en dålig bild av scouting, så i morrn kommer alla lägg komentaren, "klaga inte, du gör ju sånt här på fritiden" typiskt. Annars blir det workshop/utbildning med en konsertfotograf i morgon kväll inför helgen, kanske inte har sagt de, men ska vara fotograf på palatsetsmusikfestival i helgen! Kommer bli awsome! :D Så köp biljetter och kom dit på söndagen! :D

Annars ligger man nu och lyssar på älskade The Fray och har precis sett filmen Klara, min syster sa att den var jättebra och det var en sån gullig liten film som jag kände för, så jag tog min stickning och kollade på den, dock är min stickning nu mera inte fullt normal, typiskt, nu måste jag ta tillbaka den och snacka med Maggan..

nej,nej, inte alls sliten..




Förra höstlovet i Egyptien, längar så grymt mycket till årets lov! ;O

hejhej! Vilken dag, har gått runt som en levande död i dag, trött som jag vet inte vad! I morse kände jag för att bara vända mej om och sova, men nejnej! Sen planerad jag att gå till skolan i mjukisbyxor, men ändrade mej tvärt, men osminkat blev de. Sen fick vi reda på att vi har spanska prov nästa vecka, jippi ett till prov.. Hade mycket plugg redan innan! Efter skolan gick jag hem och har pluggat lite allt möjligt och nu har jag prcis målat mina naglar, dock är jag inte nöjd med det får väl duga :)

Silver Ugglan


Fotade nästan ingenting men här är en bild på Karin :)

Yooo! Har precis kollat på första avsnittet av The event, någon mer som såg det ? :O Är grymt trött och mina ben är döda! I går dansade jag först en timme och sen gick jag ut till östasiatiska och kollade på armén och det var mycket collare än vad jag trott, sen gick vi tillbaka till odenplan och gick runt och letade efter en rastaurang, och tillslut hittade vi en.

Efter vi ätit sa vi hejdå till Maggan & Jeff och hämtade upp Steve & Mia och åkte ut till alla andra vid åkeresberga, och hälsade på alla innan  kvällsslingade började och vi tävlade hela natten och mitt i alt var det nattorgentering, och allt gick prima och natten var oxå helt okey! Mina snälla vänner hade lämnat mitten plasten åt mej men ändå frös vi alla lite, :/ Till frukost fick vi liite gröt efter som killarna spilde ut typ allt så vi tiggde mat hos Örnsberg. Sen var det en sista tävling, först i mål då alla tävlar samtidigt och vi kom tvåa! Men tillslut så kom vi 4 totalt och fick klätterpriset! :) Grym helg :)

BACK TOMORROW


Hoppas denna tjej dyker upp!:)

Yooo! Nu ska jag dra och dansa lite jazzfunk! Taggade men måste verkligen sätt spottarna nu! :O Sen möter mamma och syster upp mej i stan och äter lite lunch och sen ska vi möte några familjevänner på Östasiatiskt och kolla på tarrakottaarmén eller hur det stavs, hahah :) Sen blir dumplings någonstans i stan innan jag åkter ut till åkersberga och tävlar i natt och nästan hela dan i morrn! :)

Så ha det bäst! Och önska mej lycka till :)

jag älskar dej


Take me back to London, please!


Har kollat lite i butiker i London dit mamma & syster snart åker, jag är grymt avundsjuk med tanke på att min & mammas resa dit blev underbar! Hittade sötsakerna från affärena M&S, H&M, Debenhams & Harrods. hoppas något förljer med dem hem! Och att den underbara skinjackan från H&M inte är helt slutsåld där oxå :)

Efter idrotten sista lektionen drog jag mej hem & duschade och fastnade framför tven och kollade film till jag insåg att jag skjutit upp allt skoljobb för länge så då behövde jag plugga på som en gris för att sen packa en fet väska för helgen! Awsome, kul fredag.. Men i morrn blire iaf Dans, Östasiatiskt, dumplings & scouternas natt! Faktist är jag riktigt taggad, konstigt ;)

Do ya belive in love ?



Yooo! Jag är grymt trött och har nästan somnat flera gånger idag, hahah, typiskt. Har hur mycket saker som helst som jag måste göra :/ I morrn äre det redan fredag och helgen är redan full! I dag var det första dagen 9:ornas spanjorer var i skolan, och såklart var vi tvungna att interjuva dem hela spanska lektionen. Och jaaa,  jag var med Norea, det var grymt pinsamt och med en massa konstiga frågor på fusk papperet.. jaaa det gick sådär. Efter skolan åkte jag in till stan med Rosa & Jennifer och träffade på Sandra så vi sprang runt i typ alla H&M affärer för att leta efter ett par skor Rosa skulle köpa, såklart fanns dom ju ingenstans, men det var iaf grymt kul att träffa Sandra igen :)

randigt, prickigt eller rutigt..


hahhah, rotade lite och hittade denna bild på m ej & syster för en massa år sen! :)

Tjaaaa! Ska snart hoppa in i duschen och sen ska jag nog läsa lite om jag hinner, ligger lite efter.. ;/ Kom nyss hem från Spej ett trevligt litet möte, inget speciellt. På idrotten hade vi världenssötaste liten tant som pratade finlandssvenska som mumintrollet och ropade upp oss på ungefär en halv timme, lät oss värma upp dem minter och sen spela bandy i en kvart :) tihihi :) Efter skolan åkte jag hem och sen kom Erlend och vi pluggade, eller jaa, lite iaf, hoppas jag inte dör i morrn med spanjorerna! :/

I always need it,


I helgen gälle det igen! Hoppas på lika bra väder som förra året och en lika stjärnklar natt! :)

Heeej! Kom nyss hem från Erlend där jag tillbringat efter middagen & kvällen! Vi har bara chillat, pluggat & kollat på film, det blev båda Resident evil 3, Miss March & typ halva Doomday eller vad den hette! hahah :) Vi hittade oss själva i bakrunden på DN's "tv" från i går på demostrationen. Hahha, lite kul vi står ovan på Miljös valstuga och Isak står och vinkar, hahah : Annars en helt vanlig allmänt grå skoldag, och i morrn äre det redan onsdag! Då kommer spanjorerna till skolan tror jag, dock är de ju 9:orna som ska ha dom, vilket är tur, men på tosdag måste vi snacka med dem, måste-plugga-till-det! :O Annars lär jag dö...

Carl Westén, du gjorde min gråa skoldag lila, hahaha sköönaste komentaren på hemkunskapen, BESTIIIICK! :D

Bara lukten gör mej svag,

.

"Murarna ska falla, Sverige åt alla"





En riktigt dålig inspelning! ;)

Åååh, jag är fortfarande jättetaggad! Kom precis hem efter att ha varit i stan och skrikigt med flera tusen pers, först en stor samling vid Sergels Torg, det var smockat! Helt fullt! Själv satt jag uppe på Miljöpartiets valstuga tsm med Erlend, Isak, Nisse, Vera, Vera, Tess, Maja, Norea, My, Hugo, Oliver & Lukas, haha glömde väl ingen ? :)
Senare kom Axel & Jennifer! Och shit vad grymt det var! Vi träffade på Christian och Umrfolk som fick med en F! flagga och tog sällskap med dem, vilket drag! Och sen när alla, nära 10 000 pers tågade mor riksdan! Maffigt! Grymt! Så nu har man skrikigt för rasismen så min röst är typ dööd! Hahah, hoppas jag låter normal i morrn :) " Kärlek åt alla"

i mina drömmar äger jag skor.


Dagens outfit ;

T-shirt - Timo Räisänen konserttröja, American Appearl
Svarta tights - H&M
Svart linne - H&M
Grå tjocktröja - Monki
Svart Jacka - H&M
Önskeskor - H&M, inte mina.. :(
Smycken - Thomas Sabo


I dag har jag varit i Liljeholmen på efter middagen med Rosa, Jennifer & Joanna, vi gick runt där och hälften av tiden tillbringade vi nog på H&M och dregglade efter dem superfina kilklackskor som jag har på bilden. 399:- Sååå fina! Finns i Mockaimitation i grått oxå, svart hade snyggast med det finns inte ;/ Men ist så fick ett par söta sammetstights följa med mej hem, 75:- Från Vero Moda på rea, det var det värt! :)

Skolfotona är här!



I dag har jag sett årets skolfoto, det kom tidigare än vad jag trodde, haha brukar typ alltid få sist ;/ Jaaa, ni ser ju själv.. nöjd kan jag väl inte påstå, men det kunde ju varit mycket värre!  Ett suddigt smakprov tills jag har bättre bilder :)

val, val, val & åter val..



två bilder från gårdagen :)
Jag hade grymt kul i går kväll, först hos Hedda med alla tjejor för att fira henne, Agnes u & Malva, sen efter det drog jag hem till Rosa för att se filmen precious tillsamnas med Joanna & Rosa oxå och sen sov vi alla där. Nu sitter jag och borde plugga, men har ingen direkt stor lust och allt val snack på tv står på i bakrunden och lockar så mycket mer än spanskan! Men min kväll måste bestå av båda och även matte, No & bild. Awsome! :)

Sträck!


Random bild på min tjockis! :)

Hellu! Dansen gick grymt! Nej, hahah, inte direkt, mina piruetter gick heelt åt skogen! Typiskt, var i från gick jag att man ska snurra åt andra hållet i från vad man ska ? -.- På vägen till dansen träffar jag på Sossarna som försöker få mej att rösta på dem genom att ge mej en rödros och snacka om allt som är bra med dem och slutar med att säga, förresten får du rösta ? hahhaa, och av Centern fick man "Rut eller slut" disktrasor och godis som jag inte kunde äta, typiskt!

Men nu sitter jag och äter smörgås a la Signe! Hahha, slängde ihop något sam faktiskt blev jättegott!
Ska slänga ihop saker för kvällen och bege mej hem till Erlend och sen i kväll ska Hedda, Agnes & Malva firas och sen ska jag dirket efter de hem till Rosa men några tjejer och sova över :) Hoppas på en grym fortsatt lördag! :D

360 000 tar ställning


Hejhej! Äntligen Fredag, är så grymt trött och bara allmänt sliten! Somnade nyss vid halv åtta och vaknad igen typ halv tio. Så trött var jag, nu är jag typ pigg igen, hahha xd. Men ska nog sova snart, har mycket planer i morrn!

I dag var ju the big day! Haha, nej men nästan, skolvalet! Och allt gick mer än bra! Bäst! Skönt, annars hade ju det varit jag som hade missat och gjort något fel, men nej! Det gick grymt! Vi fixade de sista i vallokalen sen i går och sen gick jag på dagnes enda lektion NO, typ en timme och efter det satt jag i vallokalen hela dan, drog info, dela ut val kuvert, hämta klasser, pricka av på röstlängdera och kontrollera identitet. Kanske inte det roligaste jag gjort, men ändå grymt chill och kul att se att allt funka och allt arbete bakom som vi lagt ner lönade sej. Sen vid tre när alla ca 500 röstat fick vi öppna alla och räkna. Men resultatet är hemligt! Hahha, japp vi får inte säga något förren efter det riktiga valet. På stränga order från Skolval 2010. That's it ;)

Awsomeness




Hejhej! I går tog det mej hela eftermiddag att hitta en ny fungerade sak, och hela kväll att leka med den! I love it! Kortbatteritid men annars, underbar! Sitter just nu och kopplar alla kontaker till facebook! Grymt det kommer bli när det är klart, bara ca 200 kvar, ;/ Efter skolan har jag varit med Erlend & Mattis, hahha, jaaa.. galet - kanske är rätt ord. Allt är galet när man är med dem! :)

Taggad till i morrn! Skolval på schemat! Alla timmar och allt missat skolarbete som jag lagt ner senaste två veckorna på alla valsaker, affischer, möten och lalala, ger resultat i morrn! Och om något går fel är det typ mitt fel oxå, sååå. Men gud så kul det ska bli! Dock har jag själv inte bestämt mej vad jags ak rösta på ;/
Nääe, nu ska jag duscha och antagligen måla mina naglar lila :)

HTC WILDFIRE



Två muppiga bilder på mej och min nya bebis. R.I.P min gamla! :/

REGN

Såååå drygt om vi måste ha gyma i det här - Välkommen a la förkylnning!

Mirakel kom


Stygga unge! Logga ut från min Facebook NU! ;O

Hejhej! Sitter nu och pluggar lite smått och ser på när Erlend tar över min facebook, och kan inget göra, så-går-det när man glömmer att logga ut! :/ Efter skolan gick jag & Erlend till honom och åt pankakor, kolla på film och pluggade lite smått. Sen blev det typ blåst, regn och mörker så snälla mamma kom och hämtade mej :)
Har mobil ångest ? MÅSTE köpa en ny, min gamla är sååå död! :/ Vilken borde jag köpa ? :D

Outstanding



Hejhej! Så var det måndag igen, och man kan väl inte säga att jag känner mej direkt utvilad efter helgen som man kanske borde.. hahah. Så sovmorgonen i morse till tjugo i tio var mycket behövd! Annars har skolan varit som vanligt, mycket nu i skolan efter som jag missar så mycket :/ Menmen, nu på fredag gäller det ju! På efter middag dröjde jag kvar med Erlend, Mattis & Emma innan jag gick hem för att plugga och äta fort innan det var föräldrarföreningsmöte med Love, Matilda & Mikaela. Och det var väl inget speciellt. Sååå.. ;) Nu väntar maaassa engelska på mej :/

Håkan, jag älskar dej!

åååååh, jag är så grymt förälskad! Alla hans underbara låtar, och de nya singlarna! Jag älskar det! Åååh, håkan! Snygg är han ju oxå! Och ni som inte fattar magin med håkan nu, jag vet inte vad de är för fel på er!  Sitter och funderar på om jag ska förboka skivan han släpper den 13 Okt - Två steg från Paradise! Det var ju länge sen man köpte en skiva lixom, speciellt en signerad, har typ inte köpt en skiva en tusen år tillbaka! ;O




Lyssna - or I kill you!

And than Seize the day, Cause you only live once.


Hejhej! Vera gick nyss och vi snackade igenom gårdagen och massa annat, hon mötte upp mej vid tunnelbanan när jag kom hem från dansen! Och det gick väl bra som vanligt, mycket teknik och sen började vi med koregrafin :) Men nu snart ska jag ringa mamma och be henne hämta mej och alla sakerna hos pappa och i kväll kommer Hanna med familj på middag :)

Last night with Hoff!


Tjaaa! Nu sitter jag halv död i soffan, och ville bara slänga min mobil in i väggen när den ringde. Men snart ska jag sticka i väg och dansa :)
Gårdagen var till den mesta del grym! Awsome! Jag & Vera var på Grönan strax innan 6. Då det var kö upp på bron redan i slussen för att bara komma på båten och kön fortsatte in på Grönan. Och vi var inte ensama! Alla började ställa sej upp en och en halv timme och aj! Vi hittade Emil, Vilma, Stina & Julia där och stod med dem ett tag innan folk började tränas fram och kom i mellan oss. Vi stodx ungefär i mitten ca 5 meter från scenen! Och gud så vi kämpa för de där platserna - smärta! Sen fick jag en cigg i ögat som någon bara slänge i väg. Idioter som röker när man står 0mm i från någon och sen bara slänger i väg den när det är proppat med folk. De var fullt ut till grindarna, och dem stänge Grönan för fler inte fick komma in..  Ciggen gjorde grymt ont och ögat sved hela kvällen! Men när konsterten börja var allt glömt, Det var underbart bra! Bäst!

Sen drog vi vidare till Fridhemsplan och mötte upp de andra och tittade in på återträffen i fridhemsskolan och satt och snackade på donken! Kul att träffa alla igen! Och sen grattade vi Ishak som fyllde år! Häärlig kväll!

Håkan, du är min kung!



Hejhej! Har massa som verkligen borde göras, måste packa till mamma & göra matten! Inget av det går längre att skjuta upp. Typiskt, för jag orkar verkligen inte! Är total död! Helt slut! Sliten! Nån sa att man blev det av valet, men så insatt är jag ju inte!? Trött är jag iaf, har träningsvärk och i morrn måste det springas 2,4 km på bana på idrotten. Usch! Hatar att springa, speiellt på tid och när alla ser på. Mår illa av att springa. Nej, det är verkligen inget för mej, bara en massa problem, smärta. Men det måste väl göras, helvete! Som sagt är på ganska uselt humör, trött!

I dag har det varit schema brytande dag, först på förmiddagen hade jag SO, vi åkte i blandade klasser in till staden och valstugorna och plocka massa mer pins, åt upp deras godis, och argumenterade och diskuterade GRYMT mycket med alla där! Sen på eftermiddagen hade jag musik. En förmiddags lektion och en eftermiddags med bara roligheter och trevligt folk.Och efter skolan blev det fika. Härligt! Stora planer börjar forma sej för i morrn! Vi pratar häärligt folk, svettiga dansgolv och konsertmorsch eller hur det nu stavas ;) Hoppas nu iaf på en grym fredags kväll! :)

Everything is just dark.


Bild på mej och Norea från Januari :)

Hellu! Orkade inte blogga i går kväll för jag kom hem sent från Erlend. Höll på att somna redan där så jag gick direkt till min sköna säng! :)

I dag har jag haft typ en lektion, eller en och en halv, Gympa först på morgonen och sen lite spanska. Sen drog jag i väg med mitt Utskott på 4 och en halv timme möte, så vi köptade stenhårt med att sätta upp alla affischer vi hämtat, göra valscheman, kontrollant scheman & gå igenom allt inför skolvalet!
På efter middagen träffade jag Vera & Erlend, vi gjorde typ inget, snackade lite, chillade & åt glass.
Sen gick jag & Vera till Spej och hade första mötet med alla nya. Åkte på ett antal armhävningar och Joanna blev ( typ ) på körd av en moppe, skit läskigt! :/

Men nu har jag fixat ett program som kan göra mobilteman, så nu ska jag leka med det :) Puss!

Fall Hard


Juste nu dåra, och jag lovar Erlend du ska få tillbaka din tröja! :)

Hejhej! Nu har man duschat och ätit middag och ska nog snart sova. I går trodde jag att det var lördag så ca klockan 2 i natt kom jag på att det inte var de. Och ist för att börja 20 i 10 som alla andra måndagar, så hade jag Elevrådsfoto halv 9! Awsome! Så nu är jag grymt trött. Jag är nog lite seg på det där med veckodagar nu, för jag har hela dagen gått runt och trott att det varit fredag och blivit lika besviken när jag insett att det bara är måndag, så typsikt! :(

Men nu känner jag mej riktigt bra! Även fast Agnes banagde på att träna så stack jag dit själv, en timmes streetfunk och sen en timmes pliates, oh sen sprang jag hem! Pliates var inte så jobbigt då, mycket mage, och hållning men börjar redan få träningsvärk i magen :/

Nya Elevrådet!



Ciao!


liten random bild :)
Hejhej, i går trodde jag att det var lördag så det blev ganska sent i säng när jag insåg att det var söndag, sen missade jag min ända sovmorgon för elevrådsfotot, men det blev grymt! Kan visa det när My lägger upp det!
Efter skolan åkte jag och Anna in till valstugorna och tiggde affischer av de trepartier som inte hade skickat. Det var ganska mycket folk och många vanliga menniskor som stod och argumenterade med den i stugorna. Själv ska jag dit med skolan i morrn för att göra det! Vänsterpartiet hade dock inga affischer i stugan så vi fick gå bort till Kungsholmen efter vi pausat på Donken. Vi gick ända till deras lager där vi fick 6 stora hårda affischer! Det kommer bli grymt inför valet! Det kan jag lova! :) Men nu ska jag äta något innan jag sticker bort för att träna lite :) Puss!

Varning!

Min blogg kan se lute konstig ut då jag nu och antagligen veckan nu kommer byta ut mycket olika saker!

I feel you in the wind




Min kamera vill inte få över dagnes bilder till datorn, så bilderna är från i april då jag oxå gick där :)

Hejhej! Nu är man äntligen hemma, efter att man varit i Slussen och ätit på Tacobar och sen gått till Zinken på den där fina gångvägen med utsikt över stan! Med svenskt i öronen blev känslan underbar! Dagen har spenderats med Emma, med fika och youtubekul innan vi gick till Myren och träffade Kasper & Calle Viccan som kolla på tennis, med missade tyvääääärr Sam's match.. Men sen kollade vi på hockey killarnas fys, det var länge sen man träffa dem! Men vi spelade fotboll med två småkillar som var jätte kaxiga, men ändå så ägde dom nog mej, fast det är svårt att spelar när typ 1000 killar tränar bredvid, pinasmt jöö! ;O

I'm off to denna fina människa!


lalalalala


Hejhej! Vaknade nyss för att det var för varmt i mitt rum, typiskt. Hade gärna sovit ett tag till! Det blev ingen update igår, men dansen var Awsome! Maja, tog med sej Treasure - Ray så det var kul att träffa henne med. Vi gjorde lite uppvärmningar och sen diagonaler, fast alla samtidigt, och det va mycket hållningsövningar. Borta efter sommaren som man är så gick det väl sådär, hahaha, men nu är man i gång iaf. Den här veckan tänkte jag börja träna igen, får se hur det går, är ju fortfarande inte riktigt frisk :/

Kvällen i går spenderades hos farmor på en god middag och sen har vi flyttat bokhyllor och städat mest. Så jag var helt slut i går! Hahah, mina planer för dagen är inte riktigt klara men vi får se :)

Grattis Karin!


Karin 14år! :)

Tjaaa! Kom precis hem från en liten födelsedags middag för Karin! Awsome! Vi åt godmat, snacka och kolla på film :)
I dag har jag inte heller haft några lektioner på eftermiddagen, sååskönt! Lunch åt jag tsm med styrelsen, alltså - Love, Matilda, Fia, Linnea, My, Norea, Emma, Anna, Emil & Gustav. Vi prata om hur coolt vårat foto skulle vara, haha. Sen hade jag en timmes håltimme, som vi typ inte gjorde något på innan vi sen träffade styrelsen igen, och måla skyltar, snacka, och rensa papper!
Grymt eftermiddag måste jag säga. Sen drog, Jag, Norea, Fia, Linnea, Love & Emil till nästan hemma med Loves coola cykel och tog en liten fika innan jag sen träffade lite folk en snabbis för att sen springa till bussen och tappa min mobil, så jag måste gå tillbaka och leta, och en timme senare, så ligger den kvar! Tur de iaf, sen gick jag hem igen och bytte om snabbt och stressade i väg till Karin, Emil & Love igen och tog sällskap med dem en bit, när vi ändå skulle åt samma håll. Nu är jag döds trött! Intresant inlägg, jag vet! Lika intresant som alla mina andra :)

Dansa "duh-duh-duh-duh-duh-duh"




Förra året, men nu är ALLT nytt! :)

Åååh, jag är så grymt taggad tills på Lördag! Då startar dansen igen, även fast det inte blev som jag tänkt så duger det väl :) Det blir jazzfunk med My & Maja! Awsome! Har inte dansat så mycket nu på sommaren! Sen börjar min nu typ 3 veckor gamla förkylning gå över! Äntligen! Kunde ju inte ens prata där ett tag, men är fortfarande lite hes, även fast det knapp märks för det låter så normalt än om man jänmför med innan! Så nu kan jag börja träna igen snart hoppas jag iaf!


Hej jag heter Glenn!


jag förra hösten, för det är väl höst nu ?

I dag hade jag bara vanliga lektioner förelunch, för eftermiddagen tillbringades tsm med Elevrådet på en typ informations träff med Seco. Och jag tror inte jag var själv med att bli grymt taggad inför året! Och inse hur mycket man egentligen kan göra! S-i-c-k!
Det drog över lite och sen var nog många i lite behov av att säga vad man själv tycket om alla inseration dem gav oss! Så vi var några som stanna och distutera, men blev så klart klara precis till engelska förhöret de sista 5 minuterna, men det gick väl bra.. Fia var snäll och vänta på mej och sen gick vi och hämta lite listor och typ skrev gryma lappar och skratta i typ 100 år för så lång tid tog det att få lapparna, hahha, och sen träffa vi en gbg;are som jag nu mera kallar Glenn!
Hahah, sen träffa jag på Isak, Nisse, Erlend & Mattis som underhöll mej till mamma kom med pengar så jag kunde möta upp Rosa i Skärholmen och köpa present till Karin! :)

OCH UT!


Sååå var tjejen längst till vänster UTSPARKAD! ;)


Det blev mys med Hajkbanan Delux på preem berget, men höjd punkten var att sminka Malin och se henne i klänning! Awsome, dock glömde jag kamran hemma.. förlåt :)

time machine


Force, Philipe, jag & mycket saknade Anna! :D You guys are awsome!

Tjooo! Ligger och lyssar på Jake Oh för att försöka blir taggad till att plugga.. och det går väl sådär.. men jag måste verkligen! Dagen har varit normal, eller vad man kan kalla de, bortsett från en föreläsning vi fick om närmobbning & digitala kränkningar! Och snart måste jag sticka i väg till Spek för ännu en utspark! Det ska bli awsome! Tar med mej kameran och hoppas på grymma bilder! Snaaart är det fredag! :D

RSS 2.0