Några bilder från Tromsö!








Valborg!

Hej! Förut för att jag inte skriver så mycket, somdagt är min dator inte fullt fungerande så.. I går sprang vi terräng på idrotten typ 5,3 km, usch! Men på kvällen träffade jag lite folk och firade Emma ute. Efter de sov jag hos min finaste pojkvän! Men nu är jag hemma. Snart kommer det lite gäster hit, Ivan och hans familj. Idag är det ju valborg! Tjoho! Det blir väl brasan först och sen får vi väl se! :)

You make me feel

Hejhopp! Idag har det varit finfint väder! Jag var hos tandläkaren på förmiddagen och det gick väl bra och sen har jag kunnit med och dansa oxå! Dock har jag världenstränigvärk från dansen i går och i morrn ska vi springa! Åh min värld rasar! Nu ska jag plugga lite spåna på min önskelista! :D

YM

En bild från Tromsö!
Heey! Min dator startar inte! Jag vet inte riktigt vad jag ska ta mej till! Seriöst om den inte startar snart så..  Allt finns på den, alla mina bilder, dokement, musik, allt! Hoppas på att syster inte kommer hem på ett tag så jag kan fortsätta låna hennes! Sen ska jag försöka få lite svenska och no pluggat. Har tappat all ork för skolan, trodde man skulle vila upp sej under lovet, men nej. Såklart inte!

Godmorgon!

Nu sitter jag här på sängen med Erlend fast han sover, tror jag? Han sov här i natt och därför blev det inte update! Nu ska jag ta ett glas juice och skaka liv i honom :)


Hemma!

Tjoho! Nu är jag hemma igen! Har nu rest i ca 10h och är grymt trött! Men det har varit superbra! Berättar mer i morrn och bilder kommer då jag övertalade Erlend att ta med han Nikon! :)

Bye bye Norway!


Nu är jag och Erlend snart på planet på väg hem! Hoppas allt varit grymt!
-Vilken frän bild på oss sen typ i somras :)


1år med finaste Erlend idag!

.

Signe Siemsen!


Bruden har ju samma namn som jag! Då är det ju klart hon är cool! [Klicka på bilden!]

Het, jag vet!




2004


Agnes Shutrick!


Agnes träffade jag när vi båda var fotografer på Palatsets musikfestival. Skulle själv säga att jag inte känner tjejen men hon verkar som en trevlig prick och det händer att jag kikar in på hennes lilla blogg!


5 saker ni inte visste om mej!



- Jag älskar täcken. Kan inte sova om inte hela jag är inlindad och nergosad. Inte en tå får vara utanför. Täcken för alltid! Ps. Duntäcken är mysigast!

- Jag hatar att springa! Att springa är helt enkelt inte min grej. Det är bara så enformigt och tråkigt, vilket resulterar i att jag aldrig gör det frivilligt. Så när man väl måste i skolan har jag noll kondis och då går det ju sämst och blir ännu tråkigare!

- Jag är nog en tidsopimist. Sad but true. Jag blir alltid lite sen, tiden räcker inte riktigt till. Vet inte hur många gånger innan jag rafst ihop mina saker på morgonen för att skynda till skolan som jag verkligen önskat att man kunde stopa tiden med en knapp och bara jag kunde "röra" på mej.

- Jag är nästan alltid posetiv!  Det är nog en bra egenskap. Även om inte inte blir som jag vill eller turen inte är med mej försöker jag alltid se det posetiva i det. Som typ att det kasnke var slumpen och inte meningen att det skulle blir som man bestämt tex.

- När jag blir äldre vill jag tatuera mej. Jag tycker det är väldigt fint och personligt. Dock vill jag ha den där jag själv aldrig skulle kunna störa mej på den. Som tex i nacken.

Foki!


Ni har väl inte glömt bort Foki? Jag följde hennes blogg för lite mer än ett år sen och hittade tillbaka bara för kasnke en vecka sen. Hade helt glömt bort den. Nu mera är hon bosatt i Thailand och bloggar om livte där och små söta saker hon hittar i sin vardag. En söt blogg helt enkelt. Så om ni inte redan har tittat in där, klicka på bilden :)

Felicia!


Den här bloggen drivs av en tjej vid namn Felicia vars blogg jag har följt ett bra tag nu. Tror jag har länkat till henne förut då jag hade månadsblogg. Hon skriver när hon känner för de och berättar om Ana och hennes vardag med Anorexi. Hon har gett mej en lite annan bild av Anorexia och hon verkar vara en cooltjej! Klicka på bilden vetja!

Alva Lannersten!


Alva är en riktigt trevlig prick som jag oftast träffar en gång i veckan! Dock går hon i skola på söder vilket jag inte gör. Hon är en snäll själ och hon har stil! What to say? Klicka på bilden för att komma till henne till henne, du kommer inte ångra dej! 

Nu drar vi till Hytta!

Där ute finns det inget internet, men det är ett antal tidsinställda på lager! :)

Tromsø!

Heey! Idag såsade vi hela dagen innan vi tog bussen till "sentrum" börjar redan bli pro på Norska. Vi åt glass och var på Polaria. Det var typ som ett litet museum om allt som hör här norrut till. Det var lite som ett akvarium då de hade olika fiskar och levade djur. Men coolast var det fina sälarna! Det var antigen jättestora eller jättesmå! Supersöta! Vi köpte godis och älgkött. Yummi.. Det är jättefint här uppe med bergen med snön på, det klara vattnet och alla hus. Sen gick vi på bio med Erlends kusin och hans tjej. Ljudet var jättehögt så fick hålla för öronen hela filmen. Men annars var det väl helt okey.

Lite Fredags underhållning!

Jag har insett att min senaste kyss… Var väldigt fin och jag saknar den redan.
Jag lyssnar på… Riktigt bra musik!
Jag mår bäst när… Jag är med fina människor och allt är på topp!
Stockholms bästa stadsdel är… nog Söder.
Jag pratar… inte särskillt tydligt, jag sväljer tydligen orden och pratar ofta försnabbt.
Jag älskar/tycker om… min fina katt! Snyft!
Min bästa vän(ner) är… Är otroligt C0014
Min första riktiga kyss… var inte särskillt känsloladdad tror jag.
Jag avskyr när folk frågar… Vad man "förväntar sej/ vill ha" av dem. Obesvarligt.
Kärlek är… väldigt fint när allt flyter.
Någonstans, tänker någon… På exakt samma sak som jag. För så måste de väl vara?
Jag kommer alltid att vara… Signe Fridström.
Jag är hemligt förälskad i… mina gosedjur!
Sist jag grät var… nog inte sålänge sen, men tillräckligt för att jag inte ska veta exakt, haha.
Min mobiltelefon är… min andra halva. Hahha, nej men nästan!?
När jag vaknar på morgonen… brukar jag välja vända mej om och sova ett par timmar till.
Innan jag går och lägger mig… tittar jag på stjärnor i mitt tak, myser med katten och får tvångsttankar om att nu måste jag sova, vilket gör att det inte blir lättare.
I skrivandets stund tänker jag på… Norge resan, börjar nästan bi nervös!?
Bebisar är… nästan alltid väldigt runda hahha!
Homosexuella är… ofta väldigt coola människor!
Blondinbella är… ointressant?
Ikväll ska jag… sova!
I morgon kommer jag… Luncha med min faster och Praoa, och Pack!
Jag vill verkligen… vara bra!


Norway!

Yooo! Nu har jag och Erlend installerat oss här nere i hans mosters källare! Såg lite snö här, men annars var det mörkt så såg inte speciellt mycket. Somsagt har jag fixat några tidsinställda inlägg nästan varje dag. För om ca 2dagar ska vi ut till en stuga där inte inte finns internet! Såg att det skulle bli riktigt varm där hemma. Ät en glass åt mej!

TORS


Att märka ut platser på en karta med en röd prick är kanske inte min strakaste sida, men ungeför där ligger Tromsö!
Yes, nu hoppas vi att jag är i Norge och har det grymt! Eftersom jag blir borta ett tag så får vi se hur mycket ni orkar besöka då jag antagligen inte ens har något internet där borta ovanför Polcirkeln! Har tagit mej tid att fixa några tidsinställda inlägg och några inlägg med trevliga länkar till trevliga bloggar jag själv kan titta förbi då och då. Eftersom jag nästan aldrig länkar till någon så blir det bra när jag är ute ur landet! Jag är lite anti detta "Ska vi byta blogglänkar?" Men klart jag ska dela med mej av några finabloggar på mitt egna intiativ!

Spänningen stiger


På måndag ska jag tvinga Erlend lyssna på Håkan efter som jag då inte är på Cirkus bland alla människor. I dag fick jag min fina biljett såld.
Hejhopp! Idag åt jag lunch med min faster, det blev Sushi! Och vi hamnade vid samma bord som självaste Peter Jihde! Min faster har hunnit åka till Usa innan jag kommer hem från norway och hon blir borta i 1månad! Så idag fick jag årets första påskägg! Sen Praoade jag med Norea & Aliide och även Kasper, Oskar & My kom och stannade nästan hela eftermiddagen! Kulkul! Sen har jag panikpackat, lyckades inte packa särskillt mycket igår.. och min feta väska är nu redan hos Erlend!

22:22


Hejhej! Praoen idag gick bra med Norea och en annan tjej i vår ålder som oxå praoade där. Vi fick väl inte göra något speciellt. Men det var väl ganska kul ändå. Pimpade ett par jeansshorts och resultatet ser ni ovan. Sen var det ju Free Cone Day på Ben & Jerry´s så det blev glass! Men nu ska jag packa för i morrn ska min stora väska över till Erlend för på tosdag drar vi! :)

Ge mej!


Canon PowerShot G12 vilken sötsak! Har snart varit utan kamera i ett år. Hur blev det så ? Jag som verkligen gillar att fota. Hatar att min skärm på min gamla sprack. Mamma funderar på att köpa mej Nikon eller likande. Vilket jag abslout inte tackar nej till! Tänker låna den ungefär hela tiden. Men för mej då med en lite mindre inkomst skulle jag kanske kunna skaffa mej denna, lite sämre (?) om kasnke 2år.Dock har ju denna kamra inte som en trevlig nikon eller nåt. Men åh. En kamera! Asså åh. Men fyller ju år nu i maj. Hoppashoppas. ( Mamma & Pappa -  Hoppas ni läser )


What a weekend!


Heey! Har inte varit hemma på ett tag! Sen i fredagskväll har jag firat Natha x2 med trevliga bad i poolen, god mat och fina drinkar.Jag har sovit hos Erlend och lekt med hans söta syster, praoat och träffat Norea och ätit godis i solen med henne och några andra kompisar och senast hälsade jag på Frida jag inte träffat på typ 7år och egentligen bor i Göteborg! Treevlig helg! Och idag var det typ 15grader! Vårkännslor!


H&M´s FAA



Den 26 April kommer dessa onepiece likande kläder ut i H&M butiker tillsamans med resten av FAA kollektionen. De finns oxå i grått och lite persikafärgat. De kommer kosta ca 300riksdaler. Jag tycker de är helt ok. Men det är lite väldigt tråkigt med alla lixom kopior, olika företag gör av varandra, eller ?


Vecka 1 - Check!


Så var en helvecka klar på Filippa K. Gud vad det har gått fort! Idag var jag med Amelie på huvudkontoret och fick se allt jobb bakom de jag hade hållt på med i butiken och fick plocka ut lite kläder och skicka iväg paket. Sen gjorde vi en butiksrunda och åkte till alla butiker i Stockholm och kollade så att allt var bra och så med det nya som skulle upp igår. Så fick alltså ett tredje hejdå till folket på Åhléns! Nu ska jag strax kila iväg till Natha och fira henne!

Vilken fluga!


Hejhej! Idag hamnade jag på Filippa K i Åhléns City igen ändå. De på Götgatan fick förhinder. Men inga tårar fälda. Fick en trevlig dag till med alla. Idag fick jag nästan bara plocka ihop outfits hela dagen, både från Herr och Dam, supersvårt men kul! Sen blev det Hejdå till alla för andra gången. I morrn blir det huvudkontoret!

till the world end

Hej! Idag var det sista dagen jag var på Filippa K i Åhléns City, och jag var på Herr istället för på Dam. Lunchen åt jag med Julia, trevligt trevligt. Det var nästan lite sorligt att säga Hejdå till alla man lärt känna! Alla var så trevliga och snälla!
Efter jag slutat hälsade jag på Johanna & Karin på Waynes och Johanna gjorde en supergod choklad till mej. Jennifer kom också och jag gick runt lite med hennes sen innan jag åkte till dansen :)

Never say Never


Jag har verkligen lust att se filmen om Justin. Jag är inget direkt fan, och har väl inga planer på att bli heller. Mer tvärt om, jag har bara irriterat mej på alla beliber på facebook och på när min syster spelat hans musik högt. Men verkligen alla mina vänner som sett filmen är som kära. Börjar tror att det är något slags PR-trick, när jag sa det svarade Bella "Isåfall funkar de" Men en leende blick. Så har kommit på att jag nog borde se filmen. Han är ju ganska söt också.

Favoriter @ Filippa K



Jag älskar shortsen i färgen Sandy, byxorna i Cargo eller Black & Koftan med fickor i Offwhite!


prao.






Nu har jag varit på Filippa K i Åhléns City. Kommer även vara där i morrn :) Jag har fått prövat massa kläder och olika modeller. Lärt mej hur man hittar backstage i stora Åhléns City, vika kläder på Filippa k's sätt. Gått i lager och sprungit med saker till sömmerskan. Träffat mycket roliga och trevliga människor. Och massa mer! Grymt kul!


Idag praoade jag på Filippa K

.

Ba ba ba

Hejhopp! Gårdagskvällen och natten spendrades hos Agnes med andra Agnes, Malva, Amanda & Hedda. Det blev en riktigt trevlig kväll! Idag har jag varit på Cosmonova och vi har farmor på middagoch jag står för maten! I morrn börjar praoan! Är nästan lite nervös.

-

Jag ligger fortfarande kvar i min säng, så skönt att sova ut! Kvällens planer svajar lite och vi får se hur det slutar. Annars så ska jag snart cykla till affären då det är jag som står för både middagen i kväll och i morrn här hemma. Sen tänkte jag planera en hemma mys kväll på torsdag med min moder efter som jag nu inte längre kan nästa helg och jag vet att hon vill träffa mej innan jag åker till Norge!

Bio

Jag, Natha, Max, Arvid, Calle, Jakob & Rickard möttes upp och såg I'm number four på Sergel. Hahha, vilken film. Popupscener, lite överdriven story, snygga skådisar, popcorn & läsk i massor och sen får vi ju inte glömma den fotoglada asiaten! Det blev en ganska bra fredagskväll ändå!

friday joy


En film snutt på Arvid i 6:an. Hahha så grymt längesen!
Nu blir de ingen skola på 3veckor! Så jäkla grymt! Det ska bli så skönt! Det blir första ca 2veckor prao på Filippa K & Lava och sen norge med finaste Erlend! Idag har jag träffat Johanna, Natha, Joanna & Stina, vi myste i Stinas fina rum med godis,bra musik och miniarvid! Om ca en timme ska jag möte upp lite folk för bio!

RSS 2.0