Postcard from Göteborg!


Jag, Erlend och Isak befinner oss just nu på Where the action is i Azaleadalen med underbara Coldplay! Sen blir det även Liseberg och Atmosfear innan vi lämnar staden för den här gången.

Postcard from Eastbourne


Eastbourne pir! Kusten! Vad mer ska jag säga!? Nämen det är fint här! Även fast vädret blåsten knappt tilllåter bad.

Postcard from Camebridge

Det här är Kings college som är en av det 31 College i Cambridge. Det vore riktigt coolt att studera här! Vi bor i en jättefin och mysig stuga/lägenhet/utehus. Hahha!

Postcard from London

Towerbridge är bron ovanför. Det är andra gången jag är i London och jag gillar verkligen den har stan! Vi har gjort massor och shoppat nästan för mycket.. fast nej.

Sommar!


Som jag sa funderar jag på en bloggpaus. Lite läskigt då jag ändå bloggat här konstant i mer än 2år. Men helt inläggslös blir inte bloggen. Det är bara det att jag kommer vara på resande fot och överallt finns inte internet. Jag kommer bloggar när jag kan och har lust. Annars är jag definitivtt tillbaka till runt den 20 Aug då skolan börjar igen..

Skolavslutning!


Igår var det skolavslutningen! Jag är grymt nöjd med mina betyg och kvällen var bättre än vad jag förväntat mig. Jennifer stannade kvar hos mig över natten efter vi kommit hem från Calle Viccans hus där kvällen slutade. Om nån timme drar jag till Storbritannien!

9:e





Visst kommer man sakna skolan!?
Ojoj. Det var ett tag sen jag bloggade nu. Har inte hunnit! Även fast sista veckan är riktigt chill så hittade jag ingentid. Kvällarn har spenderats ute istället för vid datorn och sol, bad, vänner och pojkvännen har tagit upp alla min tid! Men imorrn är det skolavslutning och på lördag åker jag till Storbritannien! Packningen har jag inte kommit så långt med men de fixar vi på lördag morgon!

fina kisse

Hej! Igår kväll och i natt hade jag och Jennifer en liten tjejgrej för att fira oss. Det var riktigt roligt och mysigt! Jag har inte laddat in bilderna än, men det kommer! Sen nu på eftermiddagen hamade jag vid någon klippa med, Erlend, Isak, Håkan, Joanna & Matilda och vi badade, eller dem bada. Jag vågade inte hoppa i, med tanke på de hala klipporna, jag skulle aldrig komma upp! Men nu ska jag nog skriva en packlista :)

Grattis Mamma!

Idag har jag cyklat till Lasse i Parken vid Hornstull och fikat med min släkt och firat min mammas födelsedag! Vi cyklade genom Vinterviken och det kryllade av människor som badade, solade och hade piknik. Sen på kvällen har jag grillat hos några familjevänner för att sen möta upp Natha och dra hem till Oscar. Men när jag hemma, och taggar till för i morgon! :)

Semesterläsning!

Börjar ladda upp för semestern med att rensa min garderob, göra lite småköp och sånt. För om 8dagar är jag trotts allt i Storbritannien och älskade London, innan vi sen ska åkta ut mot kusten!

Sunshine!

Hejhopp, jag funderar lite på om jag ska ta en bloggpaus under största delen av sommaren ? Jag kommer ändå inte vara hemma så mycket och inte ni läsare heller. Är lite trött på att blogga som ni kanske märkt, jag är ju superaktiv.. Så en paus skulle sitta bra, så har jag en dundrans massa insperation till sensommaren. Men vi får se. Sommarlovet har ju inte börjat än.
Idag har jag cyklat och köpt massa presenter! Och sen fick jag själv lite saker :) Det är ju alltid trevligt! Snart ska vi grilla och det är ju inte heller helt fel! I morgon fyller min kära mamma år! :D

~

I går var Erlends familj här på middag och sen efter det drog vi ut och mötte lite folk i Hornstull och slutade sen vid långholmsbadet. Jag träffade även på Martin från UMR som är i Stockholm över helgen typ. En ganska trevlig kväll, sen sov Erlend här! I dag har jag och Jennifer handlat hela Ica tills på Söndag :)

RSS 2.0