Sleepover!

Kvällen har spenderats hos Erlend med massa (!) människor och nu ska folk snart sova överallt. I morrn är sista dagen innan dem åker hem, ganska skönt, men tråkigt med. Det kommer bli jättetomt!


No!

Weho!


Godnatt vänner!


Min, Natha & Agnes spanjorer!
Nu prövar jag blogg.se nya blogg app till iphone! Äntligeen! Nu borde jag väl kunna uppdatera mer! Idag har jag och Marta badat med massor i Eriksdalsbadet efter att vi varit på Sätra ängar med skolan. På kvällen har vi varit hos Isak. Men nu ska jag sova, det är slitsamt med spanjor och allt!


It's here!

.


imorgon (!)


Imorgon är det den 16:e september - 5 Säsongen av Gossip Girl. Hoppas den kommer upp snart! Jag behöver verkligen lite mer gossip i dessa tider.. hahah.


*

Skönt med lite tid för sig själv efter nu 2 dygn med min spanjor, det tycker säkert hon med. Så medans hon är ute med en båt ska jag nu strax dra mot träning med Twister!


Hola!

Så har man en spanjor.. Var döds nervös idag när vi skulle åka ut och möta dem på Arlanda, men det gick bra. Jag, Erlend och Filip åkte tillsamans ut dit efter lite väntansfika. Sen tog det inte långtid innan vi hamnde i Erlends bil på väg från Arlanda men 2 spanjorer som inte end kände varandra i baksätet. Men kvällen har varit trevligt. Vi drog direkt med dem på BBQ middag, Maggio och allt som Gröna Lund har att erbjuda. Men nu ska jag vara social!

23:e

Nervööös! Om några timmar ska vi ut till Arlanda och möta upp våra utbyteselever, dem kommer stanna i 8 dagar! Jag är grymt spänd! Inatt sov jag hos Erlend och vi var och såg Friends with benefits igår kväll. Nu sitter jag i skogen och ska ja friluftsliv och sätta upp vindskydd! Niceee!

I've got silver nails. I'll be fine.


*


Stripes


Jag och min nya tröja från H&M.

2 dagar kvar tills min utbytes-spanjor, Marta kommer hit! Lär bli riktigt nice! Idag har jag träffat världensbästa pojkvän, pluggat och fixat inför på fredag dåda. Nu ska jag fixa om mina naglar och göra dem cheerleadin vänliga. No more long nails :(


Abrakadabra


Stickad tröja // Svarta Jeans - Weekday // Converse
Trodde seriöst jag skulle dö idag, eller iallafall svimma eller nåt. Mådde verkligen dåligt nästan hela dagen, hade ont i magen, kände mig ur och nästan illamående. Sov knappt i natt eller så nu är jag dödstrött! Var nära på att gå hem 100gånger, men jag hatar när man missar och måste jobba ikapp hemma. Sleep tight, don't let the bedbugs bite!

Beau Mirchoff


Awkward. Så har man sett hela första säsongen. Give me more! Och, fan vad snygg han här!


18 SEP

Så var det måndag imorgon igen, varför ska helgen alltid gå så fort? Jag hinner ju inte med! Sen tänkte jag " Gud va skönt att jag gjort typ allt plugg" Men ångrade mig fort när jag kom på 4 saker till och bla. ett prov på onsdag som jag inte ens börjat på! Weho! Idag har jag gjort söndags sysslor, träffat Erlend och tränat första träningen med Twister Cheer Elit, det var riktigt roligt! Vi kommer bli så grymt viga och cool! Hahha, vi gjorde bakåt flickis, byggde lite och strechaade, massor. Kulkul, nu ska jag äta lite och sen hoppa i säng.

SPS


Inatt har jag sovit hos Isak med några andra vänner, det var dock inte det roligaste jag gjort eftersom jag nog håller på att bli sjuk! Och på fredag kommer ju utbytesspanjorerna! Sen har jag gått på Ikea och kollat på mina möbler till mitt nya rum, nu ska jag plugga och dö.

fascinating



Ge mig

Kånken som laptop fodral, den har ett fack perfekt för datorn, och plats för allt annat man oxå ska bära med sig över allt.

instagr.am


Vilken dag! Är helt slut! Klockan 2 blev elevråds styrelsen upphämtade och köra ut till Solna til ABC kontor där vi blev behandlade som kungar och drottningar, efter en kort rundvisning gick vi igenom allt vi skulle, och åt godis och bestämde allt om årets skoltröjor. Alla var verkligen jättetrevliga och på slutet fick vi trycka varsin egen tröja i deras tryckeri där de senare kommer trycka skolanskläder. Jag tryckte hoodien ovan! Sen direkt tillbaka till skolan för ett möte till om våra spanjorer som kommer nästa fredag!

You´re magic


Chuck & Blair


Anywhere you are, I am near Anywhere you go, I'll be there

Hejhopp! Den där jäkla låten som rubriken är en del av har totalt fastnat på hjärnan efter dagens musiklektion och går om och om igen. Hade en hemsk morgon men det blev bättre! Riktigt bra faktikst, jag & Erlend åkte hem till honom och tog det lungt till hans pappa kom, så gick vi ut på stan och köpte kläder till Erlend. Med mitt grymma smak råd så blev det bra! Hahha, nej. Erlend har faktikst grym smak så jag hade inget att säga till om! Sen åkte vi hem till honom igen och bara tog det lungt med hans söta lillasyster! Weho!

*


Håkan Hellström





// Bilder från Gröna Lunds hemsida. //
Håkan spelade ju i fredags på Grönan, det var underbart! Åkte dit med massa vänner och vi blev nog ett sällskap på upp imot 25pers, men det gick bra ändå. Han spelade hans fina låtar och stämningen var på topp! Allt av slutades med konfetti regn! Mina ben värker nästan fortfarande och min hals vill inte riktigt heller sammarbeta. Efter åt sov Joanna, Adam och Erlend här. Åh Håkan!

Cyber


Polarn o Pyret!
Åh älska schemabrytande dagar! I dag har jag hängt med klassen på Cybertown och sen ätit sushi! Rankade 3 & 5 av alla i klassen så det var nice! Imorrn lär det blir grymt med Håkan och grejer!

2 dagar kvar till HH!


Me & Gonorea this afternoon.
Hej! Nu ligger jag i sängen med Joanna som ska sova här i natt, vi följde nyss Adam till tunnelbanan. På eftermiddagen har jag träffat Norea och sen varit på utspark med för Karin och mig! Men nu ska vi se en film, för i morrn börjar vi 11 och ska köra cybertown! Weho!

Gossip Girl





Gaaaah! Jag längtar verkligen till 5:e säsongen! Den börjar sända den 26 September, alltså som 20dagar men såklart i USA, varför bor man inte där ?


Tisdag


Fina Håkan på Fredag! Weho! Den här bilden håller jag även på och brodera på slöjden.
I går kväll efter jag kom hem från sjöstan åkte jag hem til Erlend och stannade där över natten, kollade på house och myste, dock somnade jag efter halva avsnittet.. Är helt slut efter dagen, även fast inget speciellt har hänt. Nu sitter jag i soffan med thaimat och ska nog spela lite sims!

Sims 2

Installerat! Vilka minnen, åh !


Runmarö




Hej! Jag har varit med Erlend hela helgen och har inte hunnit skriva, i fredaga sov jag hos honom och han insåg att jag missat en hel del filmer som man måste ha sett, som Indiana Jones och Star Wars... hehe. Men så han har skolat mig och nu har jag sett 2 av Indiana Jones filmerna, vi köpte världens största godispåse och thaimat och myste i soffan till båda somande!

På lördagen åkte vi ut i skärgården till Runmarö där Johan hade en stuga, vi paddlade kajak, åkte båt och gungade på en storgunga och bara hade det bra. Kom hem imorse och sen dess har jag kollat på ett hus och varit på 2km loppisen med Norea och lite annat smått och gott. Är helt slut! Men det var en riktigt bra helg!

Oskar Linnros!

Idag åkte jag och några vänner in till Gröna Lund där Oskar spelade. Gud så mycket människor man mötte som man kände och som man lärde känna! Oskar var bättre än vad jag väntat mig eftersom jag inte direkt hade några förväntningar, utan mest såg fram imot bramusik en sensommarkväll med trevliga människor på Djurgården. Men det blev så mycket bättre. När allt tog slut gick vi tillbaka till Centralen och tog ett stop på Muttifestivalnågonting. Hahha, det var verkligen en grymt konstig sak som händ ei Kungsan och typ hyllade tomatsås. Jag är seriös nu!

RSS 2.0