Nattligt



//Mitt lag innan julen!//
Matilda kom hit på senkvällen och vi såg på Sherlock tillsamans och åt glass, mysigt! Tror jag är, eller iallafall snart är sjuk, och det är ju inte roligt! Men jag ska nog iallafall träna i morgon! Det blev lite ensamt när Matilda gick och eftersom jag idag sovit många timmar förmycket är jag nu uppe, smsar med Jakob om jobbiga lärare och gymnasieval, och andra ganska ovesentliga saker! hahah, men jag gillar det! I vanliga fall skulle jag sätta mig framför Gossip Girl, älskade GG, men nu har jag ju sett alla avsnitt och har inga gamla kvar sen min dators hårddisk dog. Topmodel Svergie har ju också begränsat med avsnitt ute så.. har klickat runt i timmar och letat efter bilder och filmer från dagen Cheerleading Dm, det fick bra för föreningen! 3 Guld, 1 Silver, 2Brons och MVP! Om man ändå varit där!

Nationella

I morgon är det äntligen fredag! Jag brukar tycka att veckorna går fort men inte år, sen terminen börjar har det verkligen sniglat sig fram! Idag skrev vi Svenska Nationella C delen, skönt att det är över! Efter det har jag även hunnit med att träna med Karin och hänga med Simon och Erlend på gymmet för att jag inte kunde ta mig hem, eller kunde och kunde, jag ville inte frysa ihjäl så jag väntade snällt ett bra tag på att min pappa skulle hämta mig.

Borde man börja blogga igen eller ?

Ni är envisa läsare, även fast jag knappt bloggat på nån månad så slutar ni inte besöka. Funderar om jag ska börja blogga igen, det är så kul att läsa gamla akriv! Även fast min tid framför datorn minskar så borde jag väl hinna med en blogg eller ?

RSS 2.0