tisdag, den sista Augusti.




Några random foton från piffet innan skolfotot i dag. Och när katalogen kommer hittar ni mej som en mupp på mitten raden till vänster i en blå tubtopp, greaaat! Aja, nu är det iaf av klarat!

Tjeeeenis! Nu är jag äntligen klart och har tillbringat större delen av min kväll med att mailat 8st partier in för skolvalet som jag idag fick ansvar för, fick två lådor med kuvert och valsedlar, en instuktionsbok, och affischer! Att deras hemsidor skulle vara fulla av massa mailadresser till speciella personer och typ ingen som passade in på min lilla fråga om valaffischer hade jag inte rikitgt räknat med, men nu är jag äntligen klar!

Efter skolan hämtad mamma upp mej hos Agnes och vi åkte till Liljan för att kolla mina tänder inför tandställningen, jaa, jag hade nästan glömt det själv, men nu är jag ordentligt påmind, :/ Usch! jag vill verkligen inte springa runt med "halsband" på tänderna och allt vad det kallas, men man får väl hoppas på ett bra resultat..
Efter det hamnade jag och Mamma vid telefon plan och åt sushi! Det är så grymt gott! ren kärlek alltså!

Hatar att vara så grymt täppt!

Sleep tight


Lite försmak på hösten från H&M


We keep on waiting


Dagens outfit ;
Svart T-shirt - 157
Linne - H&M
Ljusgrå Kofta - H&M
Tights - H&M
Converse


Hejhej! Jag hatar att vara sjuk! Halsen gör riktigt ont och sen är jag täppt. Måste bli frisk! Måste kunna börja springa! O.o Skolan var väl som vanligt, ganska grå. Dock hade jag Fia & Love en rolig stund med massa skratt på SO:n när vi satte upp lappar, och på slöjden kämpade jag, Agnes & Joel W håårt med stickingen! På efter middagen har jag städat och nu ska jag snart sätta mej i soffan franför Fångarna på Fortet med en stor kopp te!

I morrn är det skolfoto, har väl som alla andra den vanliga paniken över det! Vilka kläder ska jag ha ? Ska jag sminka mej ? Hur mycket ? Uppsatt eller utsläppt ? Hur ska jag le ? På alla skolfoton har man lixom en chans att försöka se normal ut, vilket oftast inte går så bra, och sen ska hela skolan sitta och titta på det där, bläddra fran och tillbaka, titta, dömma, drömma & håna. Ut efter de där fotona och sen ser man ut som en mupp. Awsome!

BF


att kunna dölja. - No face :)

Hejhej! I dag har jag bara tagit det lungt, vilket nog verkligen behövdes! Är fortfarande förkyld! Men Erlend sov här i natt efter att vi varit i Uppsala hemma hos Weine och hans familj på Surströmmingssak. Och f*n vad äckligt det lukta! Och smakade inte bättre. Finns inga ord för det, EUW! Men nu kollar jag på Brölloppsfotografen! Riktigt bra faktiskt, och sen ska jag plugga lite! Puss!

Precis som nya.




Från typ Barbie rosa till Lax/Ljus rosa! Tänk vad lite Klorin kan göra :)



Grillning vid Fridhemsplan

Somsagt var ju och Grillade i Fredags i Kronobergsparken med massa häärliga människor! Även fast det tog ungeför 2 timmar för alla att komma och resten köpa saker, så blev det lyckat när vi tillsist kunde tända grillarna uppe på en kulle och alla kommit! Under ledning av Simon blev det kött, den så kallade smutsiga grisen som hamnade på grillen. Sen snackade vi och hade det trevligt, grillade både majs, kött, chips, marsmellows typ allt som vi hade som man kunde grilla! Skit mysigt när det sen blev mörkt. Vi fick till och med grillarna att lukt jordgubbstårta! Innan vi sen hittade ne lekpark där vi spenderade resten av kvällen! Grym kväll måste jag säga! :)
Tack, Sara, Maja, Cicci, Vera, Sandra, Jennifer, Treasure - Ray, Force, Jonas, Philipe, Ishak, Simon, Eraan, Farhad, Agnes, Ellen & Abtin m.fler ;)














HJK


Fler bilder kommer senare! :)

Hejhej! Kom hem sent i går så det blev ingen tid för datorn, sen så råkade den ju vara hos pappa när jag var hos mamma oxå.. Men går dagen var speciell i sitt slag - Agnes väckte mej tio minuter innan vi började, sliten, tråkiga lektioner, idrott på Sätra fast jag inte kunde springa och andras samtidigt, utelåst, lånade kläder och dusch av Agnes, stressade till tuben, mötte Vera, åkte till Frihemsplans, mötte Ishak & Simon, vi stod i en uppgång och de andra i en annan, Jennifer & Sandra kom, Resten kom, panikartat inlag på ica, GRYM KVÄLL MED GRILL i Kronobergsparken!

Kanske berättar mer i kväll eller morrn! Men nu ska jag stressa igen för att snart åker jag med familjen + Erlend till Uppsala på surströmmingssak, yeeeeeah, wish me good luck.. ;)


Jag & Sara mötte våran stöööörsta idol!



NRJ









lite random bilder från kvällen :)
Tjaaaa! Kvällen har varit GRYM! Åkte in tillsammans med Erlend och träffade Sandra, Jennifer & Vera. Sen vid båten stängde dom grinder mitt i mellan oss, och även fast vi sa att vi var tillsammans så fick jag & Erlend ta nästa båt! Sen ramlade de bara in folk hela tiden! Till slut var vi nog allt nästan 25 pers. Massa folk från kollot och några kompisar till dem! Sen har jag träffat så grymt många som jag annars känner där! Massa jag inte träffat på jättelänge! Kul! Musiken var grym! Och vi stod allihopp i mitten ganska långt fram! Awsome! Dock fick jag digga Johnossi från Jetline ;) Sen har jag hunnit med att åka massa saker och en skräckfull stund med alla i spökhuset! Hahha, det roligaste var nog där att vi lyckades skrämma Ishak & hans kompis, när vi stog bakom ett hörn ;)
Kvällen avslutades på donken vis slussen, med sugrörs röra, hahah! ;D Men nu måste jag sova, lär vara död i morrn!

"Om du vore mer som hon i Anne Hall"


I morrn kommer dessa två Figurer leda NRJ in the Park på Grönan!
Höjd punken blir nog Johnossi & att träffa allt efterlängtat folk som jag ska dit med igen :)


Hejhej! I dag började jag strax efter åtta med idrott, halv sjuk som man fortfarande är var det jättejobbigt! Har inte tränat nåt på typ hela sommaren, men ska börja snart, men det var inte de som var problemet, utan att när jag sprang fick jag lock i högeröra och den dunkade de i hela skallen, trodde jag skulle dö eller nåt. Men nej, nu ligger jag här i sängen fullt levande, eller jaa, bortsett från huvudvärken som kom efter lunch. Usch! Vill inte vara halvsjuk längre! Och jag är fortfarande lite hes, fast de är inget att klaga på! Annars är jag bara allmänt sliten och funder på om jag ska försöka glöma mitt onda huvud och hoppa upp ur sängen för att sen vid sju dra mej mot spej, var ju trottsallt borta förragången.. men vi får se, om de blir värre är jag inte direkt sugen!

Älskar dej Erlend Körberg!


4 månader av kärlek :)

Haaanteee


David, Rebecca, Alice, Jag, Tess, Vera & Anna :)

Äääääänligen! Jag höll på att spy på min spanska läxa! Jag skojar inte, rostig är bara förnammnet av vad man är efter en sommar! Usch, vad jag hatar spanska just nu! Men med lite hjälp så gick det nog ihop, hoppas jag! Skulle egntligen behöft pluggat Engelska med, men de får bli i morrn, för nu orkar jag verkligen inte mer! Behöver mycket sönm nu, såhär sommarsliten, lite sjukt och bara grymt trött! Sista lektionen var inställd, så ingen hemkunskap i dag, skööönt! Jag & Agnes gick hem till mej och åt & kollade på bilder och pratade minen från Torsgård, saknar alla! ;/

Buenos días


Jag & Vera på Östra som skiner ikapp med solen. Jag & Vera grymt taggade inför 2 veckor på Torsgård, Gotland.

Godmorgon! För ungeför en timme sen då jag fick upp var jag helt död! Kände för en sjuk dag då man faktikst egentligen inte är helt frisk från den där förbannade förkylningen! Och hes är man fortfarande oxå! Men nu är jag faktiskt upp! Men en tallrik vaniljyogutry i handen, jag vet - konstigt! Jag är ju absolut ingen frukost människa, joch jag vet frukost är det viktigaste målet och lalalal, men titta på mej! Jag brukar lixom typ aldrig äta frukost och jag vet inte vad som fick mej att göra det i dag, men efter en nästan full tallrik yoghurt känner jag mej stolt!

Däremot är jag inte så pepp på att ge mej ut i höstrusket, okejokej, för minde depp tankar kanske vi ska säga, regnet! Inte för att de gör mej mer sugen, men får väl plocka med mej min nykärlek, halsduken ännu en dag! Har riktigt stor lust att även ta bootsen, men då kommer jag över använda dem och tröttna på dem innom kort, det skulle vara så typiskt mej. Aja, nu ska jag klä på mej något annat än denna mysig "let's go bananas" som jag just nu har på mej :)

CUS


Dagnes Outfit ;
Svart Linne - H&M
Svart kofta - 157
Halsduk - Indiska
Ljusa jeans shorts - Miss Sixty
Skor - Converse
Frans väska - Spanien, Primark.


Hejhej! I dag har jag gått runt och haft typ för mycket energi & varit grymt glad över att kunna prata med alla! Vilket resulterade i att jag var över glad och pratade typ hela tiden. Undrar om alla pigghet berodde på min långa sov morgon i dag, började inte fören tjugo i tio! Så skönt! Och det bästa, att jag alltid kommer börja så sent på måndagar! Perfekt efter helgen! :) Årets första Elevråd var i dag, ooch måste säga att det verkar jättelovande med allt, men Love i spettsen kommer vi att ha mycket att göra och jag måste säga att jag är grymt taggad! Plus att jag nu mera är ledarmot för utskottet utbildning! Awsome!

Efter skolan fick massa folk, killar plus jag & My hem till Erlend och hade softairgun krig, dock skulle de nog göra grymt ont att vara med med tanke på märkena Isak sen fick, så jag och My tittade på från ballkongen, funkade utmärkt för mej. Sen drog typ alla hem men jag, Isak, Joel & Erlend fortsatte till sjöberget för att kallt dopp!

qwerty


En bild från vatten kriget som slutade i lerkrig på Torsgård, period 5. Tyngsta perioden ever! :)

Hejhej, så var man nyduschad, insmord och klar! Härligt! Fast jag är så grymt irreterad på min naglar som aldrig vill bli bra, har typ målat dom 5 gånger i dag, i massa lager och färger, men inget vill bli snyggt. Och nu senaste gång då tänkte jag att jag skulle skit i om jag inte blev nöjd och måla om dom senare i veckan ist, men då otålig som jag är kladdar jag ut det istället! Så nu har jag små blåa kanter runt mina naglar som rester av nagellack som inte vill försvinna, greaaat! Vilka i-lansproblem man har! ;/
Men jag har typ packat ner halv min garderob och liv i treväskor som ska följa med mej till pappa i morrn, och sen har jag lyft upp typ hela min säng som ville bosätta sej på golvet av någon konstig andledning ;O
Den här veckan är redan fylld av planer och jag är rikigt nöjd! Det är bara att hoppas på bra väder, som det antagligen inte kommer bli.. men nu ska jag fluffa till täcket och krypa ner för en lång och god natts sömn! Börjar ju faktikst inte fören tjudo i tio på måndagar! :)

Jag känner mej som en såndära sjukling.


Älskade John.

Jag tror att jag har dött av uttråkadhet, om det finns något om heter så. Jag är så grymt sliten från veckorna på Gotland och dem få timmarna i skolan, suck. Jag menar hur länge har jag gått i skolan ? Och hur långtid är de kvar :/ Så i dag har jag en lite dag för mej själv från order av mamma. Min röst är iaf tillbaka, hyfsat bra. Kan lixom iaf prata. Men jag är fortfarande lite förkyld. Men i morrn väntar skolan igen. Fast egentligen är jag nog ganska peppad inför det nya, tror jag iallafall. Annars så ligger jag kvar i sängen och har rensat frysen på bortglömda små glasspinnar med typ vaniljglass, och lyssar på John Mayer.

försommaren kom


Hejhej! Kvällen var grym då vi firade Anna, det blev en överresknings fest hos Vera, vilket började med att Anna blev kidnappad av tjejer i hotpants i sopsäckar, hahhaha! Sen fortsatte tjej temat med tjejiga peresnter, lite spa aktigt, nagelmålninga och så! Anna fick ligga i ett härligt bad medans vi andra tjejer lagade middag!
Jag & Johanna F tog hand om köttfärssåsen som innehöll typ inge köttfärs och massa tomatsås och vitlök, hahah! Men grymt kul var det iaf!

Efter en lång middag med massa snack, chillade vi i hennes källare med "utan tvekan" innan vi åt kladdkaka! Awsome night! Dock fick jag inte sova kvar för mamma efter som hon fortfarande klassar mej som sjuk och att jag behöver vila trotts att jag faktikst kunnat prata i dag! :) Tack för en grym kväll, Anna, Vera, Caroline, Amanda, Emma, Johanna & Andrea!

run run run




Hejhej! Kom nyss hem från skärholmen med Mamma & Syster, det blev ett par söta höst boots från H&M 299:- och en halsduk från Indiska för 149:-

Det känns verkligen som hösten redan är på väg, med skolan och allt, men hösten är faktist riktigt mysig! Med allt i brun/grå & orange skala, mysiga halsdukar & mössor. Jag vet, jag brukar hata mössor men dom har ju faktikst en hög mysfaktor. Jag längtar inte direkt efter att sommaren ska blåsa bort med man kan ju inte frukta en mysig höst ? Men nu ska jag äta innan jag sticker över till Vera för en grym kväll! Taggad till 1000!

Vill ha tillbaka min röst!

.

Drömmen om en mysig höst.


Förhoppningar och regnbågar




Här är tre bilder på mitt nyklippta hår, många såg inte så mycket skillnad, men det är ungeför 1000 minde slitna toppar och de är mycket kortare, fast det inte rikitgt syns, men jag saknar verkligen mitt långa hår, menmen, det växer väl :) P.s ljuset på bilderna är lite konstiga..

Men nu är jag hemma efter första dagen enligt schema, en lung dag! Skönt med tanke på att halvsjuka tillstånd, kunde inte prata på hela dan tills typ en kvart innan jag skulle hem. Så nu har jag dött i soffan till MTV för att ladda inför helgen, och i morrn. Hoppas på en grym kväll då, bara jag inte blir sjukare :/

Idag har jag klipp mej! :)


Bästa bilden jag har på det.. ni ser nog ingen skillnad.. Treasure - Ray, Jag, Cicci, Tess & Line :)

Mitt hår var ju jätteslitet efter sommaren, så mellan skolan och den mysa träffen vid telefonplan så hann jag till frisören som klippte bort 10 cm! Sörjer mitt hår, men blev ändå nöjd, och de bästa - inga fler klyvna toppar ;)

Everlastning



 Hejhej! Nu är jag på väg hem från telefonplan där jag mött upp lite kompisar och har ätit sushi i en park, helt underbart! Sen var det ju skola i dag, vi gick runt i stan och skulle interjuva folk om deras skol gång, det gick väl sådär efter som jag hade tappat rösten helt typ fram till lunch då vi smög in på waynes coffe och köpte en stor chailatte till mej och vipps kunde jag snacka hyfsat bra igen, fast jag är ändå skit hes! Puss!

Borta bra men skola bäst, eller ?


hejhej, i går kväll kom man hem från kollot vid elvatiden. Torsgård var kärlek rakt igenom, folket var genom goda och jag har träffat så sjukt fina människor! Vilka jag inte ska tappa kontakten med! :) Det var helt grymt, bilder har redan börjat cirkulera på facebook och mina egna kommer snart :)

Annars var det ju första skoldagen i dag, känna ju helt tooooppen... Usch! Jag orkar vekligen inte, den första timmen ni skolan fick jag typ 15st "jag-dör-skjut-mej-för-skolan-har-börjat" sms, hahhaha :) Sen var jag ju hes på alla sett, först kunde jag inte prata ALLS på morgonen som sen övcergick till målbrottshes, och sen heshes, och sen bara rikitgt hes, men nu kan jag typ inte prata igen :/ Men i dag fick vi massa papper, läsårets schema och kalender typ :) Vi har bästa schemat! Jag skojar inte, börjar tjugo i tio på¨måndagar och slutar tidigt på fredagar, bra tider, lektioner & lärare :) Awsome :) Sen efter skolan har man träffat Erlend, Mattis, Agnes S & Anna och efter mycket om och men blev det Karate Kid hemma hos Erlend :)

Hemma!

Jag älskar torsgård period 5!

Gotland 6/8 - 17/8


Jag är så grymt taggad! Tolv dagar på Gotland, Torsgårds Ungdomskollo med Vera! Det kommer bli helt underbart, hoppas jag iaf! Har packat typ hela dagen, och köpt en ny stoor resväska! Den är gigantisk! Ser mycket större ut i verkligheten ;) Så nu är allt packat hoppas jag! Totalt ca 25kg packning! :O Det kommer verkligen bli bäst! Kommer inte vara jätte nåbar på mobilen, ca var tredje dag ;) Men då svarar jag! :D
Annars SKICKA GÄRNA BREV! SNÄLLA GÖR DET :) hihi, okej, ingen kommer skicka brev :(
Aja, ha det bra! För jag & Vera ska ha det bäst! :)

Adress ; (glöm inte att skriva din adress på baksidan så jag kan svara^^)
Torsgårds kollogård
Signe Fridström
621 73 Visby

snälla låt mej dansa!

.

One - Piece





Hejhej :) Nu har man precis sett klart Morden i Midsomer, och kvällen har varit trevligt! Farmor & Faster kom hit vid 5 för att äta födelsedagsmiddag. Faktiskt egentligen för dem båda :) Jag och Hillevi skulle laga middag efter som det var en innestående fördelsdags present till Farmor, och mamma hjälpte nog till mer än tänkt! Hahah. För jag kom hem lite sent efter att jag träffat Nina. Vi var på Grönan och sen åkte vi in till stan, och lekte med Onepiece på bikbok :) Gud så härliga! Om jag hade 300:- över skulle jag lätt köpa en och mysa i hemma, dock är dem ju inte jättevackra och jag skulle nog inte gå utan för mitt hus i en sån, med tanke på att man ser ut som en teletubie eller något likande :)

Kinaträff 2010



-uppladdat med Youtube, kan sakna ljud, men laddar fort.
Så satte in ljudet under ;) & bildkvalitén är dålig..


Har ljud, uppladdat med facebook, kan behöva ladda ett tag, ha tåla mod ;)
Bildkvalitén är bra, men somsagt den är seg och hackar gärna om den inte är klar laddad ;)

I have to make it right.


Bild från i februari ;)

hejhej :) Jag vet, jag är jätteseg med bilderna från i helgen, det kommer! Och sen är en ny design på väg, när jag får lite mer fritid.. ^^ Funderar på att lägga några av bilderna i ett bildspel efter som det känns mycket att kägga upp typ 30 bilder i ett inlägg ? ^^ Hahha, men idag har iaf Emma varit här och vi har bytt sommar persenter! Tack för perfymen! :) Sen har vi bara tagit det lungt och bakat såklart, hahah, det gick väl sådär ;) Hahah! :D Men nu sorterar jag bilder, lyssar på musik och pratar skype med Calle, Max, Max & Jacob, eller jaaa, just nu lyssar jah nät dom leker spelnördar och Calle som är oproffsig dör :) tihi :) Aja, nu ska jag åter gå till bilderna och sen måste jag städa rummet innan jag ska soomna tidigt, för i morrn ska jag möta Nina redan klockan 11! ;O wish me good luck! :) Puss!

Ett livstecken från dej.




Några bilder från Spain, längtar tillbaka!  :/

Svar till Anonym ;

Jag var först i Roses vid kusten, i norra spanien, och sen bilade vi till Andorra och sen ner till kusten igen till Malgrat de Mar typ ;)

Helllu! Kollar igenom alla bilder från helgen och tänkt plocka ut några till bloggen, det men är svårt att välja bara några bland flera hundra :/ Annars har jag kollat på olika repriser på mtv hela morgen med datorn i knät :) Härligt! Måste börja tänka på packningen tills på fredag, då det där av mot Gotland, så grymt taggad! Fast det är ju ett antal dåliga saker med det med! Erlend kommer hem samma dag som jag åker.. och mobilförbudet där, liite hårdare regler och att vända tillbaka dygnet är bara några av dem, men det kommer nog bli grymt ändå :)


Helgens och dagens köp!





* T-shirt från Monkirean för 20:-
* Solglasögon från Bikbokrean för 25:-
* Halsband från Ginatricotrean 20:-
* T-shirt från Monkirean 40:-
* Tröja från Ginatricot 200:-
- Plus ett par svartatights, en bh & trosor :)

Yes, idag har jag typ inte gjort något alls! Så skönt! Är ganska sliten efter helgen! Men gud så grymt det var! Just nu ligger det ca 500 bilder på facebook från typ 5 personer, och mer är på väg :) I dag tog vi en sen tur till skärholmen för lite snabba inköp av nödvändiga saker till Kollot och överiga saker :) Och sen oxå en lite titt på en telefon till mamma och då passade jag på att tjuv kolla lite på min nya mobil, man får väl drömma ? :)



Nu ska jag se det jag missade på alla hjärtansdag, då biograferna var fullproppade!


Fullspäckad helg, bildregn kommer!


Så var man hemma efter en grym helg med systrarna :) Tyvärr gick de så himla fort och kan inte fatta attd e redan är över. I går höll vi till strax utan för Eskilstuna, och sov gjorde vi alla 14st 14 åringa tjejer i ett gamalt klassrum i en egen byggnad. Eller jaa.. sov och sov.. ;) Så härligt att vara alla tsm! Inget kan skilja oss systrar åt. :)
Prat om allt mellan himmel & jord, kortspel, maffian, god mat, sena kvällar, nagelsalong, godis, musik, fotografera, kuddkrig, allsång, grillning och inte minst tidiga mornar är bara lite jag genom gått den här helgen, men för det mesta med nöje såklart, fast kasnke inte det där sista då.. Helt enkelt - bäst! Kinaträff 2010!

RSS 2.0