VISIT MY TUMBLR


Ska nog köra lite parallellt tills jag tröttnar! Tumblr är liksom en prövapå-grej, så får se hur länge det håller och kom ihåg - Jag började idag!

Lördagkväll



Idag åkte min vän Sarina hem till Norrköping efter en hel vecka i stockholm! Igår var vi ute på Sveavägen med tjejerna och firade Rosas födelsedag, det var riktigt toppen och maten var supergod. Veckan har gått riktigt fort och tid för bloggen har varit sälsynt.. och det ber jag om ursäkt för. det har varit mycket Sarina, plugg även fast jag inte pluggat så nu är det ännu mer.., shopping och myskvällar, och sen får vi inte glömma Gymnasiemässan. Men nu väntar jag på att Erlend ska komma och hämta mig och i kväll blir det Riktiga män på Maxim teaterna!

Baloong


Den här har vi släpat ändå från NK till Östermalmstorg och sen hem på tunnelbanan och allt. Och den är typ större än mig, när jag kryper ihop till en boll! Men efter fikade i Gamlastan och lite shopping fick jag iallafallmed mig stjärnskjortan i inlägget nedan med mig hem!

Godnatt kramar från mig & Sarina



Saturnus


bild tagen förra söndagen!
Jag är ledsen för denna otroligt dåliga updateringen, men just nu är det lite kivigt med tid. Skolan är boven, och säkert allt annat med! Men jag ska bli bättre, i promise! Helgen har varit bra so far, och idag har jag ängnat dagen till att inreda mitt rum! I morgon kommer Sarina äntligen från Norrköping och vi kommer spendera hela veckan tillsammans - Jamboree minnen utlovas.

Stars


Så fort jag får tid ska jag ta mig till Zara och leta reda på denna godbit eller den med stjärnorna i en större storlek!

Yangchun!

äntligen mi ciudad!

RSS 2.0