Postcard from World Scout Jamboree 2011


Idag har jag åkt tåg ner till Rinkaby fältet i skåne! I morgon kommer det fyllas på och bli skånes 4:e största stad, med ca 40.000 människor på plats, från 6 kontineter, ca 120 länder, 1 chans i livet. ca 37.000 deltagare mellan 14 och 18 år! 12 oförglömliga dagar! Det kommer blir helt otroligt!

Postcard from Värmland


Nu är vi i Värmland på Fridas land ställe, med min familj + Erlend, hennes familj och en annan familj, hahah.

Postcard from Årjäng


Nu är vi på Sommarvik i Årjäng! Men bara en natt innan vi åker vidare.

Postcard from Oslo!


Nu är jag i Oslo och har plockat upp Erlend på flygplatsen här, sen ska jag även se på huset där jag bodde och lite andra trevliga saker. Hahha.

No postcard, just a hello!

Jag och mitt hår, förut!
Heejhopp! Idag har jag klippt mig sådär väldigt inpulsivt igen. Det är mycket kortare, och för stunden delade jag mitt hår i en trevlig mittbena. Sommaren har varit toppen hittills, men det går defenetift för fort! Är knappt brun och det är en månad kvar, har badat ett fåtal gånger och solat typ 3 gånger, om man räknar med dem, då man steker i bikini på stranden. Har storslagna planer till sensommaren för min blogg. Har taggat till och fått massa idéer och insperation under sommaren så om en månad då får ni se! Det mesta ska göras om! Ser faktikst fram imot att ta igen mitt uppehåll för sommaren! Men tidigt imorgon åker jag till Oslo för att träffa Erlend igen! Och sen ska vi två vidare till Värmland och 31mm regn! Score! Sen är det bara att packa om och dra igen men då mot Rinkaby fältet i Skåne och sommarens höjdpunkt. 40 000 pers och 12 oförglömliga dygn på Jamboreen!

Postcard from Hallabro!



Postcard from Skåne!


Campingliv!

Postcard from Lund, Malmö & Köpenhamn!


Nu är jag i Lund hemma hos en kompis som heter Frida och hennes familj, sen har vi varit i Malmö oxå och även tivolit i Köpenhamn!

Postcard from Träslövsläge & Varberg


Hej! Vi är och hälsar på en kompis, här finns strand, fiskehamn och glass! Weeho!


RSS 2.0