fall hard

Body - Monki // Höga shorts - Gap // Smycken - Thomas Sabo
Idag sken solen! Äntligen! Riktigt varmt var det väl inte men tillräckligt för att shortsen skulle fram igen. Såg några tidningsrubriker som sa att det skulle blir varmt igen så det är väl bara att hoppas! Onsdagar är ju min tidiga dag, så skönt! Jag, Rosa & Jennifer köpta mat och godsaker och hamnde hemma hos Rosa istället för att Powerwalka som planerat. Hahha, inte direkt förvånad!

Godnatt!


Idag efter skolan gick jag & Karin till centrum och köpte massa ingredienser till att baka kokostoppar med massa choklad. Men sen visade det sig att vi var utelåsta så vi slutade hemma hos Stina med våra goda kokostoppar.

Tröjan på den dåliga bilden ovan är från World scout jamboree, eller rättare sagt från Jonathan, en kille vi lärde känna. Vi swoppade och dealen var att jag skulle skicka en tröja till honom i Seattle, men vi får se när de blir av, annars får jag ge en till honom när han kommer till Sverige nästa sommar! Nu agerar deras unit-shirt min sovtröja! Har inte berättat så mycket om lägret, med det var riktigt grymt!


Wordfeud


Jag är nästan beroende, och de drar massor med batteri! :(




Täby C



Nyinköpta jeans från Crocker och Hollister&co!
Idag hade vi musik för första gången på terminen och jag starade min piano karriär med Veronica Maggios Inga kläder. Weho! Sen åkte jag och Jennifer till Täby C och gick till Hollister&co! Åh, jag älskar verkligen hur affärena ser ut, luktar, den mysiga känslan och de snygga kläderna. Det är nästan som en annan värld, som äntligen kommit till Sverige, dock ute i ingenstans nästan men ändå.

Sunday's clouds


Nu ska allt man glufsat i sig under sommaren tränas bort, hahah. Bild från Glasiären i Karlskrona 2011
Söndagar i sin ära. Har latat mig hela dag, eller nej. Jag har jobbat och powerwalkat/promenerat 8,5km med min mamma, varit en snabbis på skördemarkand i vinterviken och beställt hem skydd till min 3gs. Helgen gick fort, olagligt fort om jag får säga det själv. Nu hade jag heldre varit ute på Gotska Sandön med alla i C och sett framimot några dagar bland sanddynorna, men nej.
I morrn får jag istället spanka vid ett tomt bord klockan 9. Weeho!

God eftermiddag

Bild från England 2011
Hejhopp! Nu är jag nästan vaken. Igår kväll träffade jag lite trevliga människor uti mälarhöjden. Enligt mig, inte såkul. Hahah, skulle ha åkt ut till ön med Erlend istället. Men det var väl helt okej. Vi slutade 4 pers framför Cat in the hat och 4pers på bredden i min säng, hejåhå! Snart ska jag på kräftmiddag! Nu ska jag och Erlend se film, tror jag.

Karin Wallén 15


1,6kg godis - 2 tårtor - mysiga människor

Min fina pojkvän spenderar natten här,


Bild från när vi var i Norge April 2011.


*


Onsdag


Jag & min saknade vän Sarina!
Nu sitter jag i soffan och tittar på Truetalent, weeho! Känner mig dukigt som varit ute och sprungit med min syster. Första dagen i skolan enligt det riktigt schemat, verkligen back to school! Sen har jag och Norea pratat med alla sjuor om att joina sveriges bästa elevråd! Sen blev det bad idag igen vid piren med massa folk, det är faktiskt ganska varmt i vattnet men riktigt kallt när man kommer upp!

 


XOXO






älskade gossipgirl, underbar serie som får tiden att flyga, och kännslorna att svalla. Om det ändå fanns fler säsonger. Eller ska man se allt på nytt ?

Krävande varelse

Första dagen i skolan. Världen rasade samma, nästan iallafall. Det var kul att träffa alla igen såklart, men ändå. Schemat vi fick är ingen hit. Efter så badade vi hos Calle i improviserade badkläder, värme oss på hans underbara toa golv och efter de blev det film hos bröderna Blomkvist och pizza på spaderdam!

2 steg från Håkan

Hej! Nu är jag tillbaka på spåret lagom till skolstarten imorgon. Jag orkar verkligen inte, men vad har man för val ? Igår hade Erlend sin konfafest eller vad man ska kalla det för, fint var det iallafall. Jag och Oskar satt nästan och grät efter alla fina tal han fick. Det var faktikst en jättetrevlig och mysig kväll! Nu kom jag nyss hem från ett Rålis. Sommarbio och filmen om Håkan var det med massa trevliga människor! Filmen var väl bra, och nu längtar jag verkligen till den 9:e och underbara Håkan.

RSS 2.0