BARCELONA - SPANIEN

Ha det bäst allihopp! Nu sticker jag från fina Sverige! Ingen update medans jag ligger i spanska och bränner i solen! Puss!

It was so easy last night


Andreas Grega var G-R-Y-M i går! Var ju där med Erlend, Vera & Mattis! Först var det inte så mycket folk, men sen fylldes hela lilla scenen på Grönan. Han sjung alla mina favoriter och bäst av allt, låten i morgon! Han va verkligen jättebra live! Men massa scendyk! Och han tog med hela publiken! Går dagen var bäst!

EN PLATS I SOLEN


Jaaaaa! Som nog ingen har missat släpper Kent sin nya skiva i morrn! Samma dag som jag åker till Spanien, var lite besviken efter som jag antagligen inte skulle få lyssa på låtarna fören när jag kom hem två veckor senare, men i dag när jag logga in på Spotify fanns dom där! Åååh, jag älskar det! Men såklart har jag inte hunnit lyssa igenom alla, men det jag hört har inte gått under mina förväntningar! Men lite konstigt att Soptify släpper så här en dag innan ? Trodde inte att de var sant men googlade på det ifall jag fått öfr mej fel, men som jag trodde skulle den släppas den 30. Men nu ska jag fortsätta lyssa på Kent - En plats i solen! :)

Kryssingen!


Från helt ingenstans, två riktigt saknade tjejer!

hejhej! I natt kryssade jag till Finland med Pappas familj eller vad man ska kalla det, hahah. Det var iaf grymt god mat på båda två bufféerna, akrobatisk - skitcool underhållning, och typ ganska chill. Inte direkt det roligaste jag gjort med ändå kul! Dock är jag så lat och orkar inte ladda in bilder på mej i spegeltaget, utsikten med fullmåne & gruppfoton från båtturen, hahha, men så går det när man packa hela kvällen. På Onsdag gäller de! Och i dag kom Erlend hem! Äntligen ^^ Så i morrn hoppas vi på en toppen dag, med Erlend och sen på kvällen blire Andreas Grega!

Och lagom till resa har jag tappat bort min kamera laddare! Är man bäst eller bäst ? -.- Någon som kanske råkar ha en Nikon Coolpix S220 laddare ? ^^

PUSS

Sötaste bilden jag hittade när jag renasde foton!


Erlend Körberg! <3

Ordinary words


MIDSOMMAREN







Tjaaa, så var man hemma igen! Vilket grym midsommar, roligare än på länge tror jag, hahah ;) Som tradition firar vi utan för Sala, med lite familjekompisar. Först äre ett godis stopp i en stoor godisaffär, sen till sätrabrunn för den där svenska traditionella biten med stången, folk, dans och ni vet :) Sen hem till Gun för en mysig kväll med grill, den goda spytårta och massa roligheter. Sen efter maten så körde vi lite burken och lite småroligasaker innan vi nog mest chilla, sen efter midnatt gick jag, Emma, Elliot & Yakob på en prommend längs vägen mot skogen, helt tyst där ute på landet! Haha, Hästar och sånt har dem oxå vi vi hoppade i höskullarna och kelade med alla hästar och de typ 3 veckor gamla fölet :)

Aja, det va iaf grymt! Hade inte så mycket tid för kameran så får vänta på Emma & Yakobs bilder! Men vi var ett litet gäng, Jag, Emma, Yared, Yakob, Wayne, Elliot, Adam och Syster, typ :) Kul att träffa alla igen! :) Och i dag körde Yakob oss alla till ett grustag där det blev bad i klarblåttvatten och kolla när Adam körde cross, typ ? ^^ Riktigt härlig midsommar! Chill lixom, med massa prat och roligheter :)

Midsommar!


Yepp, årets midsommar ska firas precis som vanligt, i Sala, och Emma följer med i år igen :D

Av en kvadratisk ruta



Gosh vad jag älskar solen! Äntligen verkar den ha hittat tillbaka ? För hoppas iaf, men annars blir det ju Barcelona på Onsdag! Och förhoppningsvis kanske vi blir fler än planerat som åker ner dit :D Hela förmiddag satt vi hemma hos Elliot och hans familj, på deras soliga altan och åt frukost och lyssa på musik! Riktigt sommrigt! För varmt var de! Sen körde Elliot oss till Ikea medans han ändå höll på att övningsköra. Och nu har jag ätit en grymt god middag hos grannarna! Och tänkt snart kila upp igen och få mej lite efterrätt och se en film, Click på 6:an blir det nog!

I morrn äre midsommar som gäller! Åkter till Sala som vanligt och Emma följer med i år igen! :) Och det verkar dyka upp liter mer "ungdomar" i år, kommer nog bli rikitgt kul! Men nu ska jag fortsätta lyssa på musik, Puss!


Kvällens bio!



Streetdance 3D. En blandning på streetdance & Balett och en G-R-Y-T-M film enligt mej, fast jag är lite såld på dans.. den verkar lite töntig och mesig i handligen, men den fyllde mer än mina förväntningar :)

20428


Last year.. ;)

Tjaa! Och den här dagen har fortsatt grymt måste jag erkänna! Jag, Emma & Jennifer mötte upp Felicia och åkte till Grönan! Väl där inne träffade vi på Emma S, Emil och Viking så vi slog kindof ihop oss med dem och hade en som vanligt bra dag på Grönan! Emil vann en stor plopp! Fick smacka men blev ändå gaanska avundsjuk! Och sitter nu och tycker att de är lite synd att min stora centerrull står tom bakom dörren sen förra sommaren, choklad är alltis gott, tjockis som man är :D  Men nu ska jag lyssa på Andreas Grega och tagga lite grann inför hans konsert på Grönan, och då kommer oxå grymt saknade Erlend hem! :D Puss!

Gårdagen roligheter!

Hejhej! Har haft gryma 47h sen jag blogga senast! hahha, och ni fattar inte hur mycket skit jag smällt i mej! Mötte upp Vera och Emma i tisdag och Johan och Rickard kom och mötte oss vid tc innan vi åkte till Johan, och chillade hela dan med Hey baberiba, torr spagetti och kall köttfärssås och massa glass, godis, dricka och skratt! Lovely! Så bra så att vi glömde bort tiden, och blev lite sena tillbaka till tc.

Där vi skulle möta Jennifer och alla som skulle vara med att fira hennes, alltså massa tjejer från klassen och 2 utanför, skitkul vare iaf! Vi var i hennes nya lägenhet jättenära drottninggatan! Där blev det grymtkväll med alla tjejer och Jag, Emma, Jennifer, Rosa & Joanna stanna över natten, och satt vid småtimmarna på hennes balkong och år massa godis och stuff, pratade och fick gatan prickig :D Somsagt rikitgt trevligt tjejer! Någon som måste göras om! :) Ps. Jag och Emma hade coolast presenten!


Jag & Födelsedagsbarnet Jennifer! :)

Det gör inte ont när jag faller från en barstol och det gör inte ont om det piskar ett regn eller bränner en sol. Det gör inte ont att jag kom på andra plats och det rör mig inte alls om det är dag eller natt. Så länge du är med mig.

.

Nu ska jag ut och träffa Vera! :)


ååh, vad vacker jag är! -.-

I have to fall, to lose it all.



Hejhej! Nu sitter jag hemma igen, har ätit lite, börjar bli riktigt trött, sov ju inte så mycket i natt, ändå sov jag nog både mest och bäst, fick egen säng och täcke, medans Emil fick en lite soffa utan kudde och täcke, och Emma, Felix & Alex sov på golvet på två madrasser och ett täcke. Hahah, stackare ^^
I kväll ska jag ta de lite lungt, ska fixa lite tills i morrn då Jennifer ska firas! Vi köpte lite saker till henne idag, och för mej blev det 4 små nagellack och 2 linnen, ett lite större och ett kortare från Monki! :)

Life will smile for you


Hahhaha, några dagar sen.. - Don't ask ;D

Halloj! ;) Sitter nu hos Emma och lyssar på Johnossi! Trevligt trevligt! Vi kom precis hem från Alex där vi spenderat natten tillsamnas med Emil & Felix H. Det va inte tänk att vi skulle stanna över natten men så blev det, när vi inte orkade gå en meter efter att vi stängt av den dåliga filmen som vi hyrt. Hahahha ;)

Dagens planer är att ta en liten tur till Skärholmen för att köpa födelsedag present till Jennifer och Emma ska byta lite stuff ochs en sak vi eller iaf jag gå och dreggla lite bland som finns på sommar rean! Har dock lovat mej själv att inte köpa något innan Barcelona! ;/ Men har ett persentkort som kasnke rycker ändå ;)

"Anonym om 8 timmar - längre och längre bort,: vem är killen i den första bilden? "
Svar till Anonym ; Det är en kompis som heter Mattis!

Framöver är det mycket lättare att göra som alla andra att läna en bloggadress eller mail som jag kan svara till ;)

Gårdagens kungliga bröllop.


Som Prins Daniel sa; Störst av allt är Kärleken, jag älskar dej så!

.

Ni bryter bara kvistarna med blommor


Bild från Love2010.

Hejhej! Ligger och äter frukost i soffan och i bakrund har allt bröllops snack varit på hela morgonen, hela Sverige är på kärleks humör! Hahah, och världens kungar, drottningar, prinasar & prinsessor är hit flygna, eller jaa.. en del iaf. Det är typ det ända stockholm handlar om nu, det kungliga brölloppet! Så dagens planer är nog att senare att åka in mot stan och smällta in bland allt folk :) Men en av höjdpunkterna är nog iaf alla klänningar :)

"I need you more than air, when I not with you"


Ligger i min härligt nybäddade säng hos mamma, och lyssar på Kent, som tröjan på bilden faktikst säger ;) Och medans jag varit hos pappa så har hon fixat upp min fina tavla jag fick av farmor i b.day present, spegel och hyllor, äntligen börjat rummet bli riktigt klart! :)

Fick tillbaka min mobil från lagningen igen, den här gången funkar den! Lovely.. om det inte vore för att jag inte hittar mitt minnes kort nu.. och massa nummer är bort.. Så skriv era nummer eller messa era namn! ;d

I morrn är det kungligt bröllop och kärlek i hela stockholm! Folkfest på stan! Så får se vad planerna blir! ;) Puss!

SPÖREGN








Tjatja! I dag har jag och Emma segat heeela dan till det började spöregna, hagla, åska & blixtra, hahah precis då vi fått i ordning alla planer med Calle och hade tänkt att snabbt sticka till stan, typsiskt ^^ Men då fick vi den strålande idéen att ta vår vattentäta kamra och sprang ut och hoppade i vatten pölarna och alla möjligt! Kulkul, sen kom Calle, den saknade ungen förbi cyklandes och trodde vi var helt galna eller nåt, hahah ;) men kul vare iaf :)

HATA HATA VÄDERT!

spöregn, hagel, åska, blixtar, - EMMA! IDIOT SOM MOSA DEN DÄR SPINDELN! ;O

8 timmar - längre och längre bort,




Några bilder från tisdagens besök på gröanan :D

Förlåt för min dåliga update, så går det på sommaren.. Hahha ;) När det är sol och glädje har man inte riktigt tid för datan. Men dessa lata sommar dagar är fyllda med massa trevligheter som sol, bad, sleepovers, och vä'nner. Riktigt härligt, jag tror jag bara sovit hemma själv 3 gånger sen skolavslutninge, och jaa, jag är döttstrött, sömnlösa nätter med folk & tidiga mornar med jobb och allt där mitt i mellan. Men i natt sov jag iaf över med Mattis hos Erlend, i tält i hans trädgård, hahah, men det va kul! Förutom att jag hade varit jättetrött när vi jobbat och på eastman men typ vid tre när vi skulle sova var jag hur pigg som helst och det va inte heller så kul att vakna i ett tält till bastu! Det var så grymt varmt på morgonen! ;O

Juste var på Eastman på morgonen i går, och kom hem med dåliga besked, två mjölttänder ska dras ut och sen blir det nog tandställning, oh yeah! -.- Åååh, jag vill verkligen inte, menmen ^^

Nu ska det bakas! ;)

När orden inte räcker till



Hejhej! Sitter här och dricker lite yoghurt och lyssnar på Andreas Grega, Erlend & Mattis gick precis vi kollade på film, samma film som jag såg hemma hos Joanna i går, Pay it forwards! Så ortoligt bra! Ni måst se den! Helt underbar! ;) Och innan Mattis kom vid ungefär halva filmen var Erlend här och vi tog det mest lungt och år kinesiskt, vilket numera serveras dagligen när Susen & Rose kommit från kina! Hade nog glömt och säga de ^^ Hahah, men nu ska jag faktiskt kojsa bör klockan ska ställas på 05:45 i morgon, då man ska jobba klockan 7! O.o Men då kan vi sluta tidigt, då det skulle blivit Grönan men planerna ser ut att ändras så vi får se! Godnatt! :D

Det blinkar till


hihi, förlåt för jag körde upp kameran i fejjan på dej ^^
Hejhej! Hade ställt klockan på kvart i 9 i dag, vilken pain! Menmen, det gick väl bra nu efteråt, men vi hämtade upp Emma och sen så åkte vi bort till huset där vi sommar jobbar och målade ett bra antal plankor till innan jag nu är hemma igen, nyduschad och mätt! Men nu ska jag åka och handla & kvällen har lite halva planer än så länge, Puss!

Minnen som sitter kvar,






Och efter så spang vi till ett vitt tält där han skulle sälja saker och sånt! Och hamnade även där först! Hihi! För mej fick en vacker signerad Timo tröja följa med mej hem, med hans på ryggen och sen skakade jag hand med han & fick en kram! Sen kom vi på att han skulle signera våra skor så vi hamnade i kön igen och fick det gjort plus en kram till och lite foton! Och sen va Emma så seg på att fota så han stod bervid mej superlänge! ;D Han SÅGRYM! Så stolt inhavare av 2 av timos kramar och autografer! :D LOVELY!

Timo är min gud!





Bilder av mej från kvällen!

Kvällen har varit U-N-D-E-R-B-A-R! Åååh, Timo är bara bäst! Alla låtar han körte var så grymma! Favoriterna i kväll var nog Outcast, About you now, Numbers, Carry me home & Sixteen! Och alla kärlekslåtar var såfina! ÅÅh, det va så himmla underbart! Skrek, hoppa och sjöng! Och kunde inte prata normal någonstans i mitten där! Vi var där kasnke en timme innan efter att vi gått runt lite på kajen bland allt med kärlekstema. Ungefär 10 trogna fans vantade längst fram när vi kom, så vi fick platser längst fram i mitten! Sen när det var typ en kvart kvar kom massa folk från ingenstans! Åååh, oförglömligt! Sen dess har jag typ hoppat av glädje!

OFF TO TIMO!


Hejhej! Sitter hemma hos Emma nu, och äter lite snabbt.
I natt sov vi hos Mattis med Erlend oxå! Kulkul! Och kvällen tillbringandes hos Erlend med godmiddag, bad i hans badkar och galenskaper ute på gatan! Hahah! ;) Bilder kommer!
Men nu ska vi snart ge oss av till Love 2010 och möta upp Norea & Sofia för lite Timo Räisänen! Lovely! Är grymt taggad! Puss!

When my tear hits the floor



Det vackraste! ;D

Det blev ändrade planer om målningen! Efter som det regna så blev det lite svårt att måla så jag och Emma har sovit ut ist och precis ätit frukost! Och Timo spelas här dygnetrunt, är så grymt taggad inför han på Love 2010 i morrn! :) Hihi ^^ Men nu ska vi dra oss bort till Erlends hus och hoppas på ett varmtbad ;) Hahha! Ha det bäst! Puss!

it sounds funny

Hejhej! I natt sov ju emma här efter att vi igår grillade på sjöberget med massa trevligt folk! Dock var det helt galet! Inte bara roligheter, men det va kul oxå, men jag var bara allmänt borta och typ tom i går, menmen :) Skolan är iaf slut! Och det är ju alltid härligt! Skolavslutningen var oxå riktigt sommrig för engångs skull. Och efter alla intyg och sånt var jag med Emma & Erlend innan vi mötte upp de andra! Juste fick stolta bara 42 minuter frånvaro ^^

I dag har jag och Emma börjat vårat lilla sommarjobb, att måla plankor! Japp så i dag har vi målar 83 plankor som är typ 15cm breda och typ 2 meter långa, så min hanled är typ död ;) Och i morrn gäller det igen! Men nu ska jag & Emma droga Timo! Puss!

Några pics från igår kväll  ;)





SCHOOLS OUT

.

vet du ? vet du ? vet du ?


Morgondagens klänning är från topshop :)

Hejhej! Ligger i sängen hos pappa ny duschad och fräsh! Äntligen! Insmord och ny målade naglar, lovely! Annars pratar jag i telefon med Erlend vilket jag oxå gjort den senaste nästan timmen iaf, hahah såna bra saker gör man ist för att avsluta bildspelet till i morrn då det är skolavslutning! Det känns sjukt! :O Redan!? I dag kom oxå dem från Kina, min plast syster eller vad man ska säga ? Hon verkar iaf jättesnäll och vi har pratat ganska mycket, då får ajg ju iaf öva min engelska ^^ Hahah,

Idag var det klassensdag och min klass var vid Mälarhöjdsbadet och det blev lite typ picknik, bad och vattenkrig, helt enkelt bara chill :) Sen efter de åkte jag & Emma till mej och fixade med bildspelet mest;p

te quiero



Götgatan i maj, två av mina foton som jag hade till åretsfotograf ;)

Sista riktigta skoldagen då! Shit vad tiden går fort! ;O I morrn äre klassens dag som gäller och sen avslutningen på onsdag, sen äre det klart! Hela 7:an! Häärligt! :) I dag var det planerat ett stoort matkrig i skolan, men lärarna hade en lista med alla 9:or som hade sagt att dem skulle vara med från facebook, så ingen av dem fick komma in i matsalen överhuvudtaget! Hahah, men ändå så slänger sej en kille in och slänger fiskpinnar på folk, gaaalet! ;) Vi hade håltimme sista lektionen men satt ändå några stycken och pratade i korridoren innan vi hamnde på skolgården med lite fler när dom andra klasserna slutat och sen slutligen i centrum där jag & Emma mötte min faster och tog en fika med henne och hon lämnade en väska jag fick i födelsedagspresent :) Trevligttrevligt! Sen gick vi till mej och jobabde på ett bildspel innan vi gick till groppen och spelade brännboll och hade klassträff med mat & fika, oxå mycket kul! Fick lite trevliga bilder! Dock vet jag inte vad jag la kameran sååå.. Men nu ska jag nog snart sova, Puss!

Flaggansdag!




Ligger och myser med Katten igen & lyssar på Timo! Ska nog sova snart med är inte trött! ;7 Dagen har varit på topp!  Sommarlovet närmars sej, endast 3 dagar kvar och solen skiner! Hoppas såklart på bra väder tills avslutningen med det brukar inte direkt vara det om jag inte minns fel :( Men på dagen åt jag supergod brunch hos Erlend med Mattis och lite familjevänner till dem, vi kollade på; Det regnar köttbullar, grymt rolig film måste jag säga! Sen på kvällen åkte jag ju in till stan på Love2010, Somsagt en toppen dag! :D Puss!

Love Stockholm 2010


Underbara Timo på scen!


Love Stockholm 2010!


Mamma & Syster!


Syster!

Japp, festivalen är i full gång! Det programet ser riktigt bra ut! ;) Åkte in med mamma och syster på kvällen, för att promenera lite i stan med allt folk som fira flaggans dag :) Visste bara att Timo skulle vara med i Bröllopsyran som direkt sändes från skeppholmsbron, så där hamnade vi och stod på typ slottstrappan ? Och såg braa :) Hade gått och hoppas lite för mej själv att han skulle köra Outcast och fylldes av lycka när han oxå gjorde det! :D Och när man satt där glad och sjöng med så kommer en tyst tvman och filmar mej och nog min syster oxå, så nu har man antagligen varit med i tysktv ;O Hahah, yaay!

Men som ett stort plus så spelade oxå Johnossi, Miss Li & Eric Gadd! Lovely! Och sen spärra dem av vägen där och så plötsligt kom kungafamiljen förbi åkande och vinkade, hahaha mycket man uppleft på samma kväll :) Sen var det ju lite olika festival tält med temat kärlek vilket nog hela stockholm har vid det här laget, så en grön tillsamnas tygpåse fick följa med mej hem och provsmacker på bröllpschokladen! Mums! :D
Men ska in igen den 12 då Timo står på scen igen och sen får vi se om jag hamnar där på Markus & Salem oxå, vem vet vad sommarlovet tilllåter ? :)

nationaldag!


Hahhaha, japp, ingen har nog missat att det är flaggans dag i dag! Har slöat i soffan nu på morgonen och tv har stått på och gud så många platser det ska firas på i dag! Hahaha! Själv ska jag göra det hos Erlend och kasnke i stan i kväll nu när det är mycket folk ute :) Själv hoppas jag på glass! Och vädert verkar bli bääst! Lovely! Ha en bra dag allihop!

GLÖMDE PUBLICERA IGÅR;


Sitt här i sängen med min mysiga katt! Kom ganska nyss hem från Hanna B där jag spenderat min  kväll med middag med våra familjer, det var grymt länge sen jag träffa henne, förutom i skolan då&då med det är inte samma sak! Vi var i skolparken med Disa oxå och drev runt lite och dela planen med massa killar från 8:an när vi spela fotboll eller vad man kan kalla det ;) Kulkul iaf! God mat blev det oxå och kvällen avslutades med Singstar! Det ända var att jag trampa rikitgt snett och min fot gör jätteont juste nu och jag har gosa in den i min snooztime och hoppas på att de ska gå över :) Nu ska jag fortsätta lyssna på Kent och drömma om allt! Puss!

Bättre sent-än aldrig!

"i give it all, you know it, i love you, i love you all alone, i miss you"

Hejhej! Nu ligger jag och lyssnar på bäst musik i sängen! Härligt! I dag äre det världens bästa mammas födelsedag! Vilket har firats med lite mys framför tv och presenter, själv gav jag henne mitt bild projekt - en liten ballerina i gips, mina utställnings foton sen åretsfotograf och sen 3 par söt örhängen :)

Innan vi firade henne, var jag på Nathas grill & pool party med alla tjejer i klassen förutom Johanna som är i italien ?^^ Hahah, men kul var det iaf! Vi badade och plaska, åt grymt god mat och lekte med kameran och njöt i solen! Lovely! Och som tack till Natha la alla lite pengar så vi fick i hop till en blinkade påse med massa godis och ett litet spakit med massa olika trevliga saker som, lotion, tvål, scrub osv! Hahah, den persenten stress vi mycket för, vi fick sluta bilden tidigare och 5 tjejer åkte till skärholmen och sprang runt och kom verkligen inte överrens, men tillslut blev det ju bra, även fast vi blev lite sena till Natha ;p Men nu har jag liite beslutsångest för skolavslutningen som ska försökas lösa!

Bilder kommer när Rosa laddat in dem :)

att servera på bal





Konsten att alltid servera med höger hand ; Thomas Saaaaaaaaaaaaaabo!

Godmorgon!


Jag & Emma :)

Shit vad jag är trött! Menmen, dagen har lite trevliga planer ;
Efter skolan ska jag till skärholmen och köpa presenter!
Nathas pool & grill fest!
Mammas födelsesdag!

Så ska blir en riktigt bra dag hoppas vi på! Men nu måste jag äta! :)

Niornas bal


Hejhej, kom ganska nyss hem från att ha serverat på 9:orna bal! Det va grymt kul, måste jag bara säga! :)
Vi var ca 15st utvalda som fick servera in och plocka ut all mat, servera välkomst dricka, snask, äta på deras bal mat, och lite allt möjligt, kul var det iaf :) Barackerna va rikitgt fina faktikst och en rummet var matsalen med 5 långbord, ett per klass, jag, Emma & Agnes var en grupp och fick bord 2 tilldelade, och där satt 9a. På bal kvällen hann jag oxå med att bli puttad av en Limmo i rumpan, nästan halkat och spillt, gått in i massa folk, skämt ut mej, gått in i kylskåp med mat i händerna, blivit fotad av deras fotograf i alla möjliga konstiga sätt och olika lite sådär fejk leenden ( usch! ), ätit och blivit super mätt, blivit trackad av 9or & insett hur "tomt" det faktiskt blir utan 9:orna och såklart massa mer!

Innan balen så hade jag No prov i dag, alla rätt! Yaay! Sen fick man sluta när man var klar med det och det va håltimme på hemkunskapen efter som det va bal så slutade riktigt tidigt, så jag, My, Emma, Joel, Joel & Gustav gick till Piren och bada och senare kom Erlend! Det va rikitgt skönt efter som man typ nog för det va så varmt! ;O

Men nu är jag skit trött! Puss!

Bilder kommer nog.. klart! HÄR

" du är den som får mej att förstå vad kärlek är "


Fortsätter att fylla dagens bildbrist med dagens;
Shorts & Linne från H&M, Skjorta från Ralph Lauren, Gladiatorskor från Skopunkten och Smycken från Thomas Sabo och Dazzling!


Hejhej! Nu ligger jag här nyduschad i sängen och pratar lite barndoms minnen med min gamla barndomsvän Hektor, hhaha, det låter som man är typ 90 eller nåt!? :O Hahha, dagen har varit najjs! Sol, värme & Sol! :) På e-val röstade vi fram åretsfotograf vilket blev Julia, en tjej i 9:an som fick 100:- Hahha! Men för mej gick det bättre än vad jag trott ;p
Efter skolan gick jag & Norea och köpte bullar och njöt i solen tills alla andra sluta :) Sen gick jag lixom lite som hoppa in som servetris i morrn på 9:ornas bal! Kommer blir riktigt grymt! Hihi! :) Dock missar jag kåravslutningen, menmen ;p Men nu ska jag plugga igenom den sista innan No-provet i morrn, sista för terminen! :) Puss!

Längtar något otroligt!



I morrn verkar det bli riktigt grymt väder, i morrn är man ju faktikst helldre här än i Spanien, fast det är ju liite varmare där borta, ååh, det ska bli så härligt! Fast det är typ en månad kvar! Har redan börjat räkna ner lite så där i smyg :)

Nykär i Solero Pineapple!


De senaste varma dagarnas måste, idag har jag tillochmed fått ner två ;)

Att kunna känna sommaren med lycka


Elevrådet!

Tyvärr inga bilder från dagen,så tänkte fylla ut min bildbrist med dagens;
Shorts & Väska från H&M, Linne från Åland, Kofta från 157, Converse, Smycken från Thomas Sabo, och Klocka från Regal.


hejhej! Har precis ätit fin självlagad middag! Eller ja, fin och fin, den ser fin ut iaf ^^ hihi ;) Grym dag idag måste jag bara säga, vi hade jättekul där borta i Hellasgården med Elevrådet! Det blev massa brännboll, bastu, årets första bad - jag vet det är usel att inte ha gjort det tidigare, mat & efterrätt! Hihi, liit lyx va för att vara skolan ;) Sen vare såklart massa skratt!

Dagens var nog, när Jag, Norea, Fia & Mickan skulle gå in i restaurangen för att hämta bröd med det fanns inte något, då Norea typ började skrika på bröd och halvdansa! O.o Hahah då började Mickan garva eller jaa,, hon fnittar rikitgt roligt så Norea börja garva åt hennes skratt och Norea lägger säg ner på golvet och slår sej själv när hon skrattar så dom börjar skratta åt varanns skratt och dem som var där inne kolla jätte konstigt så jag och Fia, bra garva åt dem och låtsades som vi inte kände dem, men shit så kul det lät & såg ut! ;D


Sen vare ju lite läsk krig och saker som hände när det finns mycket tävlings inriktade människor i omgivningen! Badet va kulkul! Och även resten av dagen! Vi röstade oxå fram nästa års ordförande, vilket blev Love.

Sen när vi vi åkt hem mötte gick jag tillbaka till skolan och satt på skolgården med Erlend & Mattis när min klass sluta, hihi. Men sen så träffade jag Linnea efter att typ lekt med "ballonger" och småbarn på skolgården med Linnea, Erlend, Mattis, Isak & Victor :) Aja, shit så långt det blev! O.o

Jag älskar syréner!



38637


Jag & Agnes! ;)

Hejhej! Jag var jätte trött när jag kom hem i går så jag hann inte blogga innan jag faktikst somande! ;O I går vare ju skolan och nästan håltimme på spanskan, ;/ Sen hade vi gympa som sista lektion och jag trodde jag skulle dö av törst! O.o Men sen efter skolan åkte jag, Agnes, Erlend & Mattis till Grönan och hade grymt kul! Det va typ inge folk och ännu minder senare på kvällen! Vi åkte massa, fick till och med Mattis att åka Insane! Yaay! Och vi sjunga Singstar - Kent oxå! Hahhaha, kulkul! Sen innan vi åkte hem avslutade jag & Agnes med Ben & Jerrys! Mums!

Men nu måste jag skynda mej, ska möta hela elevrådet vid tunnelbanan klockan 9, och då blir avslutning hela dan! Härligt! PUSS!

RSS 2.0