Love Stockholm 2010


Underbara Timo på scen!


Love Stockholm 2010!


Mamma & Syster!


Syster!

Japp, festivalen är i full gång! Det programet ser riktigt bra ut! ;) Åkte in med mamma och syster på kvällen, för att promenera lite i stan med allt folk som fira flaggans dag :) Visste bara att Timo skulle vara med i Bröllopsyran som direkt sändes från skeppholmsbron, så där hamnade vi och stod på typ slottstrappan ? Och såg braa :) Hade gått och hoppas lite för mej själv att han skulle köra Outcast och fylldes av lycka när han oxå gjorde det! :D Och när man satt där glad och sjöng med så kommer en tyst tvman och filmar mej och nog min syster oxå, så nu har man antagligen varit med i tysktv ;O Hahah, yaay!

Men som ett stort plus så spelade oxå Johnossi, Miss Li & Eric Gadd! Lovely! Och sen spärra dem av vägen där och så plötsligt kom kungafamiljen förbi åkande och vinkade, hahaha mycket man uppleft på samma kväll :) Sen var det ju lite olika festival tält med temat kärlek vilket nog hela stockholm har vid det här laget, så en grön tillsamnas tygpåse fick följa med mej hem och provsmacker på bröllpschokladen! Mums! :D
Men ska in igen den 12 då Timo står på scen igen och sen får vi se om jag hamnar där på Markus & Salem oxå, vem vet vad sommarlovet tilllåter ? :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0