GE MEJ SOL & VÄRME!



happyness


Dagens ;  Tröjan som jag gjorde själv, tight och linne från H&M, Acessoarer från glitter :)
I dag blev det en interssant lunch med Erlend & Felix, jaaduu. Jag tror inte ni vill veta! EUW! ;)
Annars bar det väl en bra idag, kom nyss hem från spej, och innan var jag hos Anna, med Joanna & Karin, och vi planerade en lite övernatting på lovet :) Ska bli rikigt najjs! ;)
På fotot gick jag och Norea hem till henne och jag fick leka modell. Nån bra bild blev det väl.. :)
Men nu ska jag sova, låång dag i morrn! :)


FOURTEEN PHONE Q

1. Hur många kontakter har du ?
haha, att jag räknade 186st.. lagom många :)

2. Hur många många medelande har du skickat ?

Sen två dagar efter nyårsafton, 17976 st.

3. Senaste, femte, tionde, femtonde & tjugonde inkorg från ?

Anna Lindeberg, Anna Lindeberg, Emma, Johanna Edin, Olle Brandelgård.

4. Tidigaste, femte, tionde, femtonde & tjugonde tidigaste inkorg från ?

Petlix, Petlix, Jacob K, Felicia, Isakpisak, Isakpisak.

5. 50 senaste skickade
?
Emma B.

6. Utkast ?

Jag har två stycken, ett med maaassa namn & en med några låttexter :)

7
. Första och Senaste sparade från?
haha, båda är från Erlend :)

8. Senaste Fotot ?

Är på min fina voffla i dag hos Agnes U! ;D

9. Första Bilden ?

Är på Calle :)

10. Senaste spelade låten ?

Förhoppningar & regnbågar - Håkan Hellström

11. Bakrundsbild ?

Ett gulligt foto som jag hitta hos Erlend, på Erlend som liten :D

12. Ringde senast dej ?

Alex Blomqvist.

13. Du ringde senast ?

Hem ;p

14. Modell ?

Sony Ericsson T700 :D


I brist på annat blev det ett mobiltest från en kompis på bdb :)

It's hurts to be your friend, every second without you is like hell.


Dagnes; tights, linne & halsduk från H&M. T-shirt från Monki, Tjocktröja från Baseboll Hall of fame. Acessoarer från Glitter & Max :)

Hääärlig! Det börjar verkligen blå vår! I dag hade jag ingen jacka när jag gick till agnes och det va varmt ändå!
Och ljus med! Nu när det är sommartid och allt! Jag längtar som en galning till varma lata dagar!
Men i helgen äre ju iaf påsk och sen lov! Juste nu sitter jag och äter glass med varma hallon, rikigt gott! Jag älskar verkligen hallon! ;D I dag hade vi musik, jag, Emma, Arvid, Calle, Max, Felix & Victor, är en grupp. Man är i grupper så väljer man en låt och sen spelar man upp den :) Fast vi ska köra två ;p Just nu jobbar vi man Mad world - Tune Robbers :) Awsome! :) Sen vare slöjd oxå, blev klar med min tröja, bilder kommer :)
Efter skolan gick jag till Agnes U och vi gjorde vofflor och kolla på tv :)
Haha, båda va sjukt trött och jag tror faktikst jag lyckades somna en kortis. Sen var det meningen att jag skulle träna med Sofia, men jag va så trött så vi hoppade det, lite synd ;p Menmen, tur att det är en vecka till efter söndag med ;D

NI HAO!


Yesyesyes! Haha, äntligen har jag fixat en säker deal med min fader! Vilket jag vinner odrdentligt på. Lär mej kinesiska & Pengar :D Så jag antar att det bara är att sätta i gång!

MUSIC AND TÈ IN THE MORNING


Godmorning Sunshines. Hade lite tid över och vad ska man göra då ? ;O
Jo juste, måste plugga spanskan tills i dag, vilket jag somnade i från i går. Men det måstes göra. Annars sitter jag och dricker té och lyssnar på musik, som sagt. Mysig morgon :)

If I was rich..


maybe in possible to change


Hejhej, har inte rört mej ur fläcken sen jag kom hem från dansen för två timmar sen, skönt att bara sitta i soffan och inte göra något alls! :) Dansen gick super i dag, varför vet jag inte, men allt satt lixom. Vill bara dansa mer, nu. Och det är ingen nästa vecka efter dom det är sportlov.. men jag & my har lite planer :)
Annars har det varit en bra dag! Haha, på gympan fick jag våran lärare att hålla fast Felix så jag kunde kitta honom xd. Annar har det varit en vanlig dag ;) Har inte så mycket att säga ;p

You gave my life direction.



taack Alex för de senaste dagarnas drog :)

It nearly made my day, just small yellow spots..


Kolla vad jag såg i dag! :D

One of everyone else, but still so special.

Nyduschad och riktigt ren! Och mina ben är läskigt lena ^^ Haha, när jag ändå ahde blött hår fick jag för mej att klippa topparna ordenligt själv, så nu är väl mitt hår nån centimerter kortare, fast jag tror inte det syns, men det är iaf inte lika slitet! Dock skulle det behövas klippas mer! Får väl ta det när jag ska färga slingor igen, lite sommrigt (a)

I morse hade, jag, joanna & karin ställt klockan otroligt bra, bara det att i dag blev det sommar tiden, och det är väl egentligen bra, lixom närmare sommaren, men det hade vi helt glömt bort, så vi vaknade 20 minuter innan vi skulle vara i kåken. Men snabba som vi är blev vi inte jättesena, men det regnade och var ganska kallt i morse, så speciellt sommring var det ju inte! Men den ända som var där var ledarna och Anna, haha. Så vi blev den ända stratande patullen, Ugglan ;D Förutom att det va kallt, blött, & att vi eldade på 26 minuter, var det väl ända ganska bra, haha, hur lyckas man 26 minuter! Haha, men trät var blött och vi hade en lite vatten pöl på våran plåt.. Haha, men vi klarade det iaf med hjälp av typ 3 tändsticksaskar ;)

Sen i kåken väntade det vofflor och bilder från ett gamalt läger, som hålls var fjärde år, och man har chansen att åka som deltagare på en gång i livet. Scouter från hela världen! Vilket kommer hållas igen nästa sommar i skåne! Med ca 40.000 scouter från hela världen. Andra år har det varit i länder som, england, thailand, holland och efter sverige nästa år då, så blir japan. Lite synd att min chans att åka är i sverige, men antgligen skulle det vara sjukt dyrt att åka typ till Japan, och det är väl skönt att det är nära med :)
Sen fick vi pris, och fick skriva våra namn på ett skinn som ska hängas på väggen, med varje års vinnare sen ett stort antal år tillbaka! ;)


När jag kom hem insåg jag att jag var utelås och tillslut hamnade jag hos Erlend, med Mattis, dom ahde köpt donken till mej och vi åkte till hans pappa för att lämna blommor innan vi var hemma hos hans mamma igen :)
Hahha, jag ahde iaf sjukt kul förutom när dom trodde dom var kanibaler och tänkte äta ut mej.. ;)
aja, nu ska jag nog förflytta mej till sängen snart :)






THIS NIGHT;D


Last night @ Erlendos

Hejhej! I natt sov jag hos Erlend, med Agnes :)
Sjukt kul! Först va Linus med lite men han var tvungen att gå.
Vi delade ut lite blommar Erlend sålt med klassen och sen köpte vi grekisk mat och hyrde film :)
Det blev Baksmällan & Slumdog millioner eller hur det stavas, ni vet ? ;p
Båda var sjukt bra! Och dom måste ses! Sen såg vi maaassa avsnitt av Grotesco, haha xd
Och på morgonen blev det oxå Flyga drake, en till sjukt bra film! Agnes & Erlend, det måste göras om! ;)

Nu i natt ska Joanna & Karin sova hos mej, vi kollar på film :) Bron till terabitia & Det levande slottet, två jättebra filmer till, haha xd. I morrn ska vi upp tidigt och tävla, greaaat, men det ska väl bli kul, lite segt bara! ;)
- Så fick ni 5 gryma filmtips! ;D


Matlåde-konst! ;D

Erlend tillhör Signe! :)

Agnes & Erlend :)

hihih, fiina Erlend! :D

Agnes & kvällen huvudpunkt, stress-bananen! :D

incoming ; spring


åååh, vill bara plocka fram alla våra jackor och börja använda dom, alla på en gång!
Men det är ju fortfarande lite för kallt för det ;/ Men snart, och har hittat den jeans jacka som ska köpas hem, lite mer till sommaren än våren, men jacka som jacka ;)
Alla är från H&M förutom den i mitten längst ner, som är från yohong :)

light through the universum, light stronger.

Helgens planer börjar forma sej, inte för att det är något stort på gång, men det kommer iaf bli en lite sleepover med Joanna & Karin som jag inte träffat ordentlig på jättelänga, riktigt sorligt! Och sen på söndag ska jag tävla :)
Inget speciellt, men det blir iaf inte tråkig helg! Får se om jag kan fixa i hop det så jag kan sova borta i morrn, men då kommer jag vara ganska död på söndag så vi få se ;)

I dag var det torsdag för er som missat det, haha nej, men våffeldagen! Dock har jag inte ätit en ända våffla ;/
Men det blev en bra våffeldag ändå :) Hade vanliga lektioner, SO- Då märkte jag att vi fårr nya datorer i skolan, laptops från Dell ;D Äntligen det går så långsamt att skriva på skolans stenåldersfyrkantiga saker, och det är så höja tangenter, eller vad man säger efter som jag är van att skriva på laptops, efter dom jag själv har en :)
På No snacka vi om hur tjejer´s  " önske" kille ska vara och tvärt om, och sen vad tjejerna trodde att killarna tyckte va viktigtast hos en tjej och tvärt om, roligt roligt! Oh på HK så var Gustav inte där så jag var själv och fick baka bröd! ;O Haha, med det va väl inte heltråkigt (a) Vi lyssna på radio högt och jag njöt faktiskt av att bara existera :) Efter skolan tog jag sällskap med några till centrum och där mötte jag, Emma & Erlend upp Johan, och gick hem till Emma och åt typ kaksmet och lyssna på musik :) Det var länge sen man träffa Johan men det va kul! :) Nu ska det pluggas spanska :)

Dagnes outfit ; Svartlinnea, Svarta tight med guldig dragkedja och Halsduk från H&M. Kort svart t-shirt från Åhlens :)


Kan inte få nog av dagen..


Agnes, Arvid & Jag


Calle & Bästavän, efter mej såklart ;D


Calle, Pontus, Max, Felix, Jakob, Arvid, Emma & Jag!


Klassen! Haha, jag står läängst bak med Calle, bervid den lååånge ;D


Jag & Emma, kör på Randiga bodys & boyfriend jeans! hahah xd Gud så man kan garva åt bodys! ;O

Sunshine

Bästa dagen på länge! Åååh, vill bara uppleva allt igen & igen! Eller nästan iaf (a)
Mamma väckte mej tyvärr lite förtidigt så jag fördrev tiden till att lyssna på massa bra och glad musik och solen sken ute och himlen var klar blå! Sjukthärligt! Så jag var lite overhappy när jag mötte klassen vid centrum, Emma verkade oxå vara det, så vi var overhappy tsm! Haha, men sen har vi gått runt i vårvädet i gamla stan, och sen ätit på kajen, fört mat och sen glass, sommarkännslor till tusen! Verkligen. Sen gick vi typ på museeum, trevlig dag med klassen, världensbästa klass föröverigt! ;)
Sen stannade jag & emma kvar i stan och gick runt överallt och väntade på Nina& Sara, men dom sluta så sen så vi åkte till deras skolan, Vasa Real men vi fick tydligen inte vänta inne på skolan utan satt utan för på en sån där blå sandlåda, och komenterade alla som gick ut, hahah xd. När dom äntligen kom blev det fika på EH, och sen hem till Nina för att kolla på alla random vi sett i skolkatalogen, haha. Ajaj, kom nyss hem från spej, och ska no sova snart. Annars lär jag vara död i morrn! ;O




FLER BILDER, PÅ FLER ÄN MEJ, EMMA & AGENS FINNS PÅ FACEBOOK :)


Insperation ; Sommar


dressed in black


Nu har jag slagit mej ner på golvet i mitt nya rum, som juat nu är fyllt av en stege, lite färg och annat bråte :)
Men det finns ingen annan plats för mej, syster tog sovrummet och har tven på och mamma vardagsrummet och andra tv, och jag vill lyssna på musik! Längtar verkligen tills det blir klart nu, mitt egna lilla kryp in :)
Vi har iaf målat klart :) Har satt upp håret i en hög toffs och är klädd i helsvart, bortsett från dom guldiga dragkedjorna på mina leggins, ett långt linne och leggings, häärligt, brukar aldrig gå runt i bara linne, har typ alltid en tröja över eller nåt, hade glömt bort hur skönt det var^^ Man känner sej lätt, och så får jag västa dans/gymasik & sommar feelings :D
Så har dansat runt lite lätt här medans jag stekt dumplings till min matsäck i morrn, vi hade absolut inget hemma! Sen har jag oxå kommit på lite saker att utmana mej själv på, haha så tog gitarren och sjung lite oxå :)
Vi får se hur det blir sen :)

liten kärlek återfunnen!



Dagens outfit - Svart linne & leggings från H&M, Rutig blus från Lindex.

Yaay! Jag hitta min kamera! Jag kanske inte har nämt att den är bort menmen, och bilderna på fjäller är på den! Haha, hade tydligen glömt den i bilen, klant som man är! Aja, den är iaf tillbaka, tur som en tokig eller vad man brukar säga ? ;O Lagom i tid tills i morrn, då det blir sovmorgon och sen stadsvandring med skolan! Haha, vet inte hur sugen jag är på det, men det ska iaf bli matsäck fika pengar och efter vi typ vandrat runt i gamlastan blir museeum och sen fika med Nina, Sara & Emma :D Trevligt trevligt! Antaglien hamnar vi nog på EH efter som jag lovat att dricka Frapino med Nina igen xd. Men det är naajjs :D
I dag gick vi fyra hem till mej och typ hade té/chokladparty och mobbade min katt för han va tjock ;D
Nu ska jag fixa matsäck tills i morrn :)


When the birds sings.


Foto By Me, från i sommras :)

Åååh, jag orkar verkligen inte mer av denna kalla vinter, kan den inte bara få nog och typ snöa i afrika eller nåt!
Btw, min katt är sötast! Han ligger typ och sover här bervid, göölligt!
I dag var det måndag igen, rikitgt surt efter helgen! I dag har jag varit ganska borta i överhuvudtaget, haha, trött typ. Menmen, i morrn ska det väl blir bättre! På gympan ahde vi boxersize, stavas det så ? ;O Hahha, körde med emma, sjukt kul. men gud vad man kännde sej töntig när man börjde på knäna som slog på dom där spärrsakerna med coola boxnings handskar, haha, mycket skratta! Efter skolan åkte jag och Agnes till liljan och möte My! Och sen åkte vi till dansen, Agnes kolla på. jaa. du ser jag kommer typ inte på något att skriva ens! -.-
Nu ska jag iaf ta en dusch och hoppas på sol :)

- Grattis Arvid på födelsedagen ;D


Uppsala weekend

Some pics från helgen! :D - Älskar er, Nina Krebs & Kim Larsson !
- Om ni inte får nog av dom jag bjuder på finns lite fler på deras bloggar, klicka på deras namn :)
Som ni förhoppningsvis ser så är vi inte seriösa all-the-time men det bjuder vi på ;)



Goodmorning sunshines!


Kim & Madde



Jag & Kim


Jag & Nina


Nina & Kim


Hahha, jag efter snöbollskriget.


Little Nina :D


Nina, Kim & Jag



Jag & Nina




Kim, Jag & Nina, Love ya sisters, forever and ever! :) <3


22.44

Sitter nu hemma i soffan, ganska skönt att vara hemma, fast ändå sjukt tråkigt! (a)
Håller på och måla naglarna och kollar på en film på 3:an typ, " När kärleken flyttar in" Den verkar bra!
Resan hem gick bra, haha, fast innan vi åkte hade vi snöbolls krig, jag & Nina mot Kim & Lina! Hahha, jag och Nina vann lätt. Sen glömde vi bort tiden och gick nästan springa till bussen i snö med tygskor! Greaat, plus att jag tror jag glömde min nycklar, helvete isf! Det är två nycklar till pappa, en till mamma, cykelnyckel och skåpnyckel och mitt usb minne! ;/ De får inte vara borta, eller hos kim! Men hon eller nina hittar dom inte och inte jag heller! PANIK! Aja, måste sluta och bli klar med allt som måste göras innan jag måste sova, i morrn äre trotts allt måndag.. Full vecka! Shiet! Kolla,

Måndag : Dans med My :)
Tisdag : Träffa Nina och lite folk Sara :)
Onsdag : Spej ( & fika med Nina, Sara & Emma. )
Torsdag : Träffa Emma & Johan, ( & Erlend )
Fredag : Träffa Erlend. ( & Sova över hos han med Agnes )
Helgen : Antaglien sleep over med några stycken, inte heöt klart :)
Slappa hos Erlend hela dan och Joanna & Karin ska sova hos mej, tävla på söndag.

BILDER FRÅN HELGEN KOMMER I MORRN :)


Last update från uppsala.

Tjaa, vi har slappt hela dan och faktiskt nästan sovit ut, eller nej förresten, Madde, Kims kompis dök upp och fick oss att skynda oss. Vi har typ inte gjort nåt, lyssnat på musik & snackat, trevligttrevligt. I går gick vi hem till en annan kompis till kim, Frida och kollade på new moon :) Men nu ska Madde gå och vi ska ta något smått att äta, packa och sen blir buss till stan för att sen åka hem, rikigt sorligt! Och det snöar, #"%¤&"#¤"
Seriöst, jag är så trööööött på snö nu! USCH! 
Alla säger att det snöar i stockholm med, jag dör! Här var det iaf vår i går, plusgrader och sol,sol,sol!
Vi alla fyra låg och snacka i sängen förut då Nina tydligen tagit en bild på mej när jag sov, euw! Inte vackert!
Men så blev drog i hennes mobil från varsinna håll, och oups så paja den! Hon har en stor spricka i skärmen och typ hela är svart men ser lite i ena hörnet, greaat! Stackars henne!^^
Och det va bara inte mitt fel!
Men nu ska jag njuta av de sista timmarna här ;D PUSS! <33

 


Hello loud music

Tjjaatjaa :D Kom nyss hme från stan med Nina & Kim, inte så dåligt men betydligt minder än stockholm såklart!
Men jag köpte en tröja på Ginatricot's rea! Riktigt snygg för only 49:- GRYYMT :D
Vi vakande ganska tidigt i morse och sen efter lite pankakor tog vi bussen till stan, det tar typ tjugo minuer! ;O
Haha, men i stan vare najjs, vi gick runt överallt, och massa randomperoner typ heja! :O haha, euw.. faktikst! ^^
Sen blev det både donken & Waynes's, treevligt! Nu är vi ensama hemma och ska fixa taco, borde gå dit och hjälpa till efter som kim nyss tappa alla köttfärs på golvet, inga mästerkockar, så dom behöver mej ;D haha, skoja :D Nu blir hög musik på spotify!  I LOVE IT!
I kväll ska vi iväg och träffa nån (a) PUSS


Bild på mej från i sommras jag leta fram på kims data :) SAKNAR SOMMAREN!

kimpan is here :D

sha alla signes bloggläsare!
nu gästbloggar kimpan :D http://kimlarssons.blogg.se för er som inte vet ;)
signe sitter och snackar med felix och jag och nina får inte höra :(
SNYFT :'(

det är iallafall underbart att dem här underbara personerna är här i det här underbara samhället där jag bor.
tänk vad många gånger jag kan få med underbart i böjningsform i en mening. eller det där blev inte rätt ?
aja whatever.



ha så bra alla!
och staay in school :D
haha nä då, skolan är väl inte så viktig, eller är den... ?
hahaha jag är jätte oseriös :D slänger upp lika ego's på mig bara för jag är ego :D
och för ni kanske vill se signes snygga vän ? ;)


ta inte det här seriöst!



UPPSALA!


Yeess, äntligen framme, sitter nu hos kim! Resan gick väl bra förutom att jag och nina satt på golvet, haha xd.
Nu sitter vi och snckar och typ lyssnar på musik! Det sak bli underbart här, även fast det lite.. b, haha nääe! men det är klart minder än stockholm och det finns gula & gröna bussar, haha ^^
Annars har det varit en superdag, haha, fast jag blev typ målad blå av tusch ;O
Fast det blev alla jag var med då, det utbröt lixom lite krig ;D
Hahah, och ingen lyssnade på mej när jag ville gå till centrum och det slutade med att isak typbar mej dit alla andra ville ;/ Aja, nu ska vi hitta på någ gryymt (a)

Vet inte hur mycket jag kommer blogga här ;) - Stå ut tills måndag annars!

Get ready!

Nu ska det packas! Och pluggas.. ;/
Signe's - bjuder på min underbara spellista! Men mobba inte min musik :)

the day before tomorrow

Yesyesyes! I morrn sticker jag till uppsala! Äntligen! Ska träffa underbaraste Nina & Kim, haha som det där banadet man lyssnade på när man var liten, ni vet ? Typ med någon låt om Julia och Romeo, haha vilka minnen^^ Aja, det ska iaf bli awsome, får se hur mycket jag bloggar, men något blir det säkert ;)

I dag har det varit.. grått! Vad hände seriöst med våren ? :O Jag blir galen!  -.-'
Och har jag sett ut ungeför som en zombie.. har verkligen varit jättetrött! Sov ju över med lite folk i tisdags och sen typ hela onsdagen badade vi bubbelpool och man blir sjukt trött av det! Faktikst, sen kunde jag inte somna på onsdagskväll efter som vi varit på på tisdagen, och det sista, så glömde jag mitt smink hos mamma, så jag gick typ i sömnen, heldöd, och man ser ju inte mindre trött ut utan smink ;) Ajaj, menmen, morgondagen ska bli betydligt bättre! Shiieet, vad jag längtar! :D
Annars var det elevråd i dag på gympan, så slapp den, riktigt bra efter som jag har typ blåmärken på benen och ont i fötterna sen tävligarna på badet ;/ Men det betyde oxå att jag och Victor fick mer än två timmars lunch, så vi åkte till liljeholmen och åt lunch på donken och pratade sommar! Kul att träffa han lite mer än bara i skolan! Vi kom på värsta planerna oxå för nästa helg, eller nej vänta nästnästa, för nästa har jag lite andra planer, haha :)
Efter skolan stannade jag men Isak, Erlend ( SOM ÄNTLIGEN ÄR HEMMA! DET FIRADE VI MED KRAMKALAS! ) & Felix ett tag sen gick jag och Felix till centrum och han väntade snäll med mej till bussen kom! Taack! :) Fast sen kom lite andra people :D

 
HAHAHHA; DRIV BILD FRÅN I SOMMARS MED MINA B*TCHAR! :D


Frågestund ; Svaren!

Hur lång är du i centimeter? kortis :)
- Haha, det är kul att det är Emma som frågat efter som jag typ är lika lång som henne, men för säkerhetsskull mätte jag mej nu, och jag mäter stolt 163cm! PS. My är 173 cm :)

När ska du ta en bild på när du hånglar med en annan tjej?
- Förlåt, hahah! Jaaaduu, det får du nog vänta ett tag till på ;p

Va åt du till frukost imorse? xd
- I morse åt jag frukost hos Sixten, vaniljyoghurt, jodgubbsyoghurt och några goda flingor med röda bär i :)

Favorrit människa detta år?
- mhm.. asså jag har ingen aning.. (a) Jag har så sjukt fina vänner!

Favorit blogg detta år?
- Hmn, faktist ingen aning där heller, sorry, läser lite bloggar som, Mys, Linnea & Agnes, Noreas, och några tjejer i min skolas, och lite random, men har nog inte favorit..

Vad heter fonterna på texterna du använder i headern och facebook-ikonen? :)
- VTPortableRemington & ChromosomeReversedLight ;)

Vem gillar duuuuuuu?
- Jag gillar många! Men jag antar att du menar som mer än vänner; jag är ledsen men måste komma med det tråkiga svaret att jag inte tror att jag gillar någon just nu ;p

Hur lång är du ?
- Som sagt, 163cm :D

Vad är dina sommarplaner ?
- Jaa, dom är inte helt klara, men det blir nog både sommarläger/paddling & Kollo, utomlands, kinaträff och massa lat varmadagar med massa fina männsikor :D

Vad är det pinsammaste du någonsin har gjort ?
- Pinsamaste.. hahah, jag har gjort mycket pinsamt, men inget om är lixom pinsamt så man typ dör.. hahah.
och jag vet inte vad som är pinsamast och kommer inte på något specillt nu, ;/

Vad är det bästa med mig ? :D
- Vilken egostyle Kim! ;O Hahha, nääe, men det är svårt att säga, du är en sjukt bra vän, sm alltid funnits där för mej, du är en av mina älsta vänner och vi har mycket gemensamt även fast det kasnke inter verkar så, men nu sk ajag inte skriva en uppsatts här, kort och gott, Du är bra vän! Med allt som här till det! :D

Saknar dig moi ? :D
- Men Kim! Egostyle igen ? Och jaa, det är klart jag gör! :)

Bästavän och varför ?
- Jag har så grymt mycket bra vänner och kan inte peka på nån och säga, du är bäst.. Men det finns sjukt många bra! Men måste väl nämna några av dessa underbara glädjespridare ? Emma Jiredal har alltid funnits där för mej och varit underbara vänner, liksom Carl Westen, Felix Ribbestad, Erlend Körberg, Linnea Kaarto & många mer!  Tänk inte ens tanken ju att det jag nämde är mina bästa, för det finns många fler som betyder som dom! JAG ÄLSKAR ER ALLA! :D

Favvo ämne ?
- Kanske.. Slöjd, Musik eller Idrott (a)

Snyggaste killkompisen ? ;)
- Hahaha, Kim, fantasifullt där, och då kan jag berätta för dej att det finns tusen snygga killkompisar här! :D

Vem har snyggast mage mellan, uhm vilka ska vi ta, fantomen ( arvid ) felix, max fanns det väl nån som hette så ? och calle ? :)
- Hahhaha! Förlåt, Men det undrar du allt ? ;D jag måste nog säga att det är Felix.. :p

Ditt hår är jättefint! Hur gör du? Alltså tvättar och allt?
-
Tack, jag tvättar inte mitt hår så jätteofta eftersom det faktiskt håller sej rent ganska länge och sen för att det sliter på håret, oftast 2 gånger i veckan, sen borstar jag det så klart varje morgon och ibland kväll, annars är det shampoo och balsam varje gång jag tvättar och hår inpackning ca 1 gång i veckan, nu på vinter när håret ofta blir elektrist andvänder jag ibland balsamspray för att borsta ut det utan att det ska stå åt alla håll ;)

Vad dansar du?
- Showdans!

Vilken film är den läskigaste du sett?
- Jag är inget fan av skräckfilmer, tycker inte alls att det är kul faktiskt eller vad det nu ska vara, jag tycker dem är typ meningslösa och tråkiga,  kan bero på att jag inte sett så många efter som jag ofta blir rädd oxå. xD
Men jag vet inte vilken den läskigaste jag sett är.. ;p

Vilken frukt föredrar du helst? :)
- Grön-Gröna äpplen & Hallon :d om vi pratar typ vardagsfrukt, men annanas,  jordgubbar och alla sånt sitter ju inte så dunmt, :D

Du måste välja att bo ett land, vilket som helst förutom sverige, vilket?
- Det hade varit kul att bo i Kina, men inte på heltid kanske, men annars något som liknar sverige, jag gillar det, lagom med sommar och vinter, lite av varje, men varmt som typ spanien är ju oxå najjs, och typ england.. (a)

Favoritdjur?
- Det måste nog vara Giraff :D

Vilken är din favorit färg?
-
Svårt att säga, jag gillar det flesta :)

Vilken smink-produkt gillar du mest förutom mascara?
- Concealer, i guess. Funker superbra till att dölja trötta ringar och annat, men det går att leva utan, jag tillexempel har tappat bort min -.-

Skostorlek? hahaha:D
- 38

Vad lyssnar du på för musik? Hur skulle du beskriva din musiksmak?
- Haha, jag lyssar nog på det mesta jag tycker är bra :) Men ofta drar det mot kärlekshållet..
Gärna acoustisc musik och lite smörig xD Haha, med det finns utstickare, och jag är ett litet fan av Sommriga Håkan Hellström! :D Jag lyssnar på det jag gillar - Signesmusiksmak :D

Vad går du för skola?
-
Mälarhöjdensskola

Vad tränar du mer än dans?
- Jag har gruppträningskort, där jag tränar i bland, ofta aerobics, spinn eller något sånt :)

Vad andvänder du för smink?
- Mascara, rouge & ibland, eyeliner, kajal eller ögonskugga :)

Vem saknar du mest just nu?
-
Erlend Körberg! Som förövrigt precis kommit hem från en lååång resa till.. mexico ? Längtar till jag får träffa honom :)

Vad har du på dig just nu?
-
skolmjukisbyxor, linne från H&M och Sixtens Wesc tröja :)

Hur gör du din hader? Och visa några du haft?
- Jag gör alla min design själv, i lite olika program, bla. Scrapblog, picnik, photocape & paint.
  
  

Hur länge har du bloggat ?
- Jag har bloggat i den här bloggen i nu ett år, började Mars 2009. Men innan det bloggade jag på min gammla, så har bloggat sen December 2008 :)

TACK FÖR ALLA FRÅGOR! :D



Studiedag!


Saknar värmen i egypten, som jag då tyvärr tyckte var lite för mycket. saknar det!
I dag var det ju studiedag, *like*
Fast vaknade ändå tidigt, vet inte rikigt varför, haha, men sov ju över med Sixten, My, Simon & Gurra.
Hade en riktigt trevlig kväll! Vi åt pizza och sen gick vi till västertorp och hyrdefilm och köpte massa godis!
Det blev american pie, hahah ;p Sen sov vi i Sixtenskällere.
Sen i dag så åkte vi alla in till Eriksdalsbadet och badade där mötte vi Axel, Joel & Joel. Och badade men dom, det va typ ingefolk förutom Norea, Agnes, hedda & Malva som oxå var där, men vi badade typ inge med dom :O
Vi typ åt, och typ badade massa och fixade lite fina planer för sommaren, med vårt lilla gäng :D Förhoppningsvis blir planerna verklighet i sommar, det vore så sjukt kul! Men jag har en svag kännsla av att de inte kommer göra det :( Men vi får hoppas! :)

Nu sitter jag och äter, hoppade över spej, efter som jag inte hann, och sen för man var tvungen att äta och plugga lite, vilket jag håller på med nu, men blev blir en lite paus i det nu, för ska svara på frågorna från frågestunden :D

Tack alla för en gryym studiedag! :D


te quiero


Tillbaka till sommaren i kväll med underbara, Simon, Gurra, Sixten & My!
Duktigt som man är lärde man sej det på spanskan i dag! Alltså te quiero :D
Dock fick vi tillbaka matteproven, och det va ju inte superbra.. jag hade tydligt fårr 3 - 0 till 0 ? -.-
Och lite fler fina slarvfel.. som vanligt typsiskt. Sista lektionen fick i håltimme, men vi stannade ändå coh stod och sncka och typ putta ner mej i snön, lite trevliga männsikor.
Fast sen gick vi åt olika håll, och jag, Calle & Emma hamnade uppe på en sån där blå sandlåda i solen och snckade sommartiden, härligt! Det är mysigt att bara sitta och prata! Men sen fick jag brottom för jag skulle möta Felicia halv fyra i liljan. När jag äntligen kom dir blev det letande efter en jeans jacka, och fika på Wenyes´s innan jag åkte hem.. Litet kort inlägg för nu ska jag packa och sen möta, Sixten, Simon, Gurra & My, och ha en lite sleepover, och i morrn äre studiedag! Härligt! Har kikat på allas fina frågor oxå och börjat svara med är inte klar, puss!

what if.. I was a big bear so I could give everyone a bear hug.



And it always makes me smile

Vad vore livet utan musik ? Hahah, jag skulle seriöst dött! ^^
I dag var det vår, haha igen (a) Men det är så sjukt härligt! Bara det inte typ börjar snö nu igen eller nåt!? ;/
My hade sin kamera till skolan i dag och dokumeterade! Så slänger in lite bilder från dagen från henne sen :)
På gympan hade vi niornaslektion, och fick två tjejor från nian som gjorde någon styke grej, och sen driket efter det var det dans igen, men dans är alltid kul! No matter what! :D Hahah, vi åt lite på donken innan, och såg David, haha somsagt, My hade väldigt kul åt hans banan, hahha, emma jag vet att du kommer misstolka det här, men ni andra, don't! ;D Vi släpade på ett stort tungt juice paket ända från mälarhöjden oxå, haha, men det är gott när man dansar :D I morrn blir fika med Felicia i liljan och förhoppningsvis en jacka :D






Whatever it is, I'll fly.

 

Shiiieet! Seriöst, jag har precis duschat bort 1200liter renat vatten, och barn i afrika dör av törst!
Inte lite sjukt! Men får väl vara glad att man inte är någon av dom, i guess ;/ Nu, har man gjort lite av hemkunskapsläxan oxå ;D
Nu sitter jag i sängen igen, så skönt, tog scrub över hela mej och sist nu är jag insmord med lotion, häärligt!
Passar på att se slutet av Wallander oxå.. det slutade nu, fatta inte allt, men den var väl bra (a)
Hahah, men ska nog kojsa nuu :)

Incoming : Sommar kännslor!

   
Vill ha båda till sommaren, men då kommer jag inte ha pengar till annat ;/
Shiiet kan inte bestämma mej, visst är dom underbara..
Ligger och tittar på sommar måsten, om man hade varit miljonär hade det ju underlättat kan man ju säga..
Men ska nog ta en lite paus i letandet strax och hoppa in i duschen!

I går hade jag 77 unika besökare, men typ 10 st kunde klämma ur sej lite frågor till frågestunde, :/
Glöm inte borta den! Give me some questions! ,eller hur det stavas ;] <3


Insperation är en nyckel

Aaaw, längtar tills i morrn! Haha, inte för att det är måndag direkt, inte alls faktiskt det betyder bara skola och en helvecka till, men somsagt äre ju studiedag på ondag! Passar mej perfekt, antagligen blir sleepover men några kompisar jag var med mycket i sommras, och knappt träffat sen dess :( eller inte efter skolan så mycket iaf.. ;/
Men i morrn äre iaf dans, höjdpunk faktiskt, hahah, men det är så sjukt underbart, och jag vet, jag tjatar om det hela tiden ;/ Haha, men nu kollar jag på American's best dance crew, hahah, dansigt värre och som toppen på det började just låten vi dansar till på spotify. Hahah! (a) I dag träffade jag Agnes U vid lunch vid centrum vi köpte lite godis och saker, och gick hem till henne, och hade cupcakecontest, haha! Självklart vann jag, haha, nääe, det blev nog lika, fast jag åt bara två av dom, man blev så sjukt mätt! Mådde typ illa sen, menmen :)
Det var iaf riktigt kul!


Mina till höger och hennes till vänster, dom andra bilderna belv suddiga pga min fina mobilkamera! ;D

Längtar till ballerinadagar..


Tjaatja! Sitter här och segar även fast jag verkligen inte borde. Lyssnar på musik och sen skriver något papper till mamma, som hon typ ska ha på sitt jobb, för vi hade bara en roller till att måla med.. hahha faaiil ;)
Har tagit det lungt på morgonen, och tittat på lite The Hills och The City och ätit goda mackor xd.
Är sjukt sugen på att baka, det var jättelänge sen (a) Haha, men nu ska jag fixa i ordning mej och möta upp Agnes U i centrum :) Ha en bra solig-&-blå-himmel dag! ;D 

time for me to fly by timo räisänen

Ligger i sängen och tänker så det känns som om mitt huvud ska gå sönder, jag skojar inte..
Annars lyssar jag på musik, just nu äre lille Timo som spelas :)
Och sen kollar jag lite på film, på fyran :) Haha. jaa en del kan ju göra ett antal saker samtidigt.
Borde ta och fixa Marsbloggen, seg som man är.. men snart dyker den upp xd
Vill att något kul ska hända, behöver det verkligen, något rikigt kul, haha fast vet inte vad..
I morrn är planerna att fixa lite mer i rummet och sen träffa Agnes U :)
Ska bli kul, själv satt jag ju hemma, hela dan i dag.. tråååkigt (a)
Men ska nog krypa i säng snart, tanken på lite skön sömn låter riktigt bra! :)
Annars känner jag för att dansa, som vanligt, kanske största motsattsen till att sova, men men..
Längtar tills den stora shown i farsta om tusen år, men vi får hoppas på att tiden går fort, right!
Då kan ju sommaren komma snabbare på en gång. varje gång jag säger att det är vår, börjar det alltid snö efter, ska sluta med det! Sen råkar det vara så att jag saknar Erlend Körberg, den busungen som stack till Mexico, väääldnas mycket!


Vackerbild på saknade Erlend! Kom hem nu, tack! <3



Nu ska jag göra som min syster, bli ett troget fan för en kväll..


Jag tror jag håller på Anna Bergendahl.. Eller Salem Al Fakir.. Fast jag är inte säker ;)

Update : Många låtar är rikigt bra! Det brukar dom väl inte vara ? :O
Update 2 : Min syster sitter och håller på Eric och han låt,Manboy. Och han ska inte vinna!
Update 3 : This is my life - Anna Bergendahl Vann!

UPDATE



Hej vår!? Ute är klar blå himmel med vita fluffmoln! I love it! Det ser varmt ut, men ist för att vara ut ligger jag i soffan och lyssnar på musik :) Inte heller jättedumt, men..
Åt precis lite och ska ta och kolla lite tåg tider tills i helgen :)
I dag har jag inga planer, eller joo.. måste fixa i mitt rum ;/ Åååh, det ska målas och allt. Och får inte skjuta upp det längre, längtar tills det är klart! Sen känner jag för att gå och köpta glass! (a)

Harry Potter Party

Hahha, trevlig kväll med harrypottercrewet!
Träffade Agnes U innan och sen köpte vi godis och gick hem till Emilia.
Där fick man en kokosboll i fejjan! För att man skulle träffa bort allt smink, så alla var osminkade i går!
Vi var hos Emilia hela kvällen förutum när vi stack på ett litet besök till gården senare på kvällen, vi tågade genom mälarhöjden och trollade all som gick förbi, hahah, sen vi skämde ut oss total när vi vandra in på gården, men som sagt det gäller attt bjuda på sej själv, och jag hade det iaf inte pinsamast, jag vet inte riktigt vem som var det, Malva och Norea kanske :)
Sen träffa vi på några nior som vi snackade lite med och dom typ jagade oss, haha. Och sen gick vi tillbaka till Emilia, Förutom det lilla stoppet i centrum som jag, agnes u, amanda, malva och en till, hedda kanske det var (a) Hahah, kommer inte i håg :p Vi dansade iaf för några randoms vid pärlan, och agnes sjöng :)
Nattvarndrara måste ha skrattat åt oss!






Vaaaackra vilder - vi bjuder på det! Mooi, Agnes & Hedda, dah gingerbrothers! ;D


WE OFF TO HOGWARTS

Dock är våra outfits inte helt klart ;D

det va rikitgt länge sen..


läängtar!

Längtar sjukt mycket tjejer, har inte träffat er på tusen år känns det som, saknaden är stor!
Men det är en hel vecka kvar, det blir till och räkna dagar. Åååh , det kommer bli bäst!



I use to be so strong.

Helluu dude! Ligger på golvet i mitt rum, fråga inte varför ;O
Men det är ganska bekvämt, men ska börja dra mej mot sängen snart :)
I dag bade vi på gympan igen, andra och sita gången., snyft! Men det va sjukt kul! Mycket, mycket roligare än föraa gången! Vi typ hade någon slags random vattengympa, och sen hoppade vi hopptorn! Awsome, btw, victor stönar! :D Haha. Sen var det en riktigt mysig hemkunskap om ni frågar mej, det va té och sen satt vi och prata om massa, bla hockeyn som förföljer mej och emma ;o Men massa annat medans vi typ skrev något om hur man kan spara vatten och energi.. Sen hittade Max M till vår skola, och jag träffade honom, emma, felix & linnea på eftermiddagen, hos felix. Hah. Och sen på kvällen blev det gården med ett par stycket! Trevligt värre. :) KOm hem för typ en timme sen sådär :]

I morrn äre Harry Potter Party, det ska bli så sjukt kul! OMG! Hahah, " Signe Fred W Fridström"
Ska nämligen vara gingertwin med Agnes U, hur det ska gå till är inte heeelt klart (a)
Tyvärr så är min kamra någonstans hos mamma, så det blir mobilbilder, tills livet blir ljusare, haha, nej med ska dit i morrn..


Max Määttä med en liten rosett i håret som typ inte syns ;D


Baby,baby,baby..

Det känns som vår ute! Oh my gud! Så... underbart, härligt.. bäst! Haha,  men det är ju det! Så sjukt trött på vinter och snö, men har lixom redan gjort alla man kan göra ;/
Och nu är jag helt spänd på sommaren, så mycket planer redan! Längtar så himmla mycket! Glass, sol, strand, shorts, bad! ALLT! Aja, förutom det lilla av snön som är kvar är vi ju iaf på rätt väg! ;D
I dag var det sovmooorgon! *Like* Haha, Och slutade tidigt, för att vi inte kom på något att göra sista 20 på livskunskapen och sen var det håltimme hela elevsval, så jag och Linnea åkte till stan, och hamnade på samma tunnelbana som klanten som sabba mitt skåplås! Alltså, Pontus, Victor, Jakob, Lukas & Hektor, åkte med dom in till stan, och sen gick vi skillda vägar, och jag linnea spang runt lite grann, och jag fick tag i en bh & en perfym.
Riktigt trevligt, haha, percis när vi skulle gå ut från H&M så kom låten Baby så då gick vi in igen och lyssna ;D
Haha, sen skulle vi typ gå lite med Jakob & Victor, men sen gick vi åt olika håll igen, haha, sen blev det an avslutande Choklad Frapino på EH, Mycket gott! :)
Nu ska jag springa till spej, ha en urmysig kväll!




It's a endless story..

Åååh, jag är jättepigg, och snart ska jag sova enligt mina planer.. Fast jag kan snooza alamet som säger att jag ska sova (a) Ska ju gå och lägga mej och gå upp samma tid hela veckan.. ;)
I dag vare matteprov, pluggade lite i morse med Oskar, CalleViccan och Joel, ägde ut Oskar totalt! ;D
Haha, men självprovet gick väl så där, -.-
Hatar prov! Haha och är nog inte direkt själv.. ;)
Efter skolan tog jag sällsakp med maaassa folk, alla skulle tydligen åt samma håll ;)
Jag och Sofia gick till mej och åt mellis, och sen kom Emma, min syster hade två kompisar och sin pojkvän här, sååå gulligt, dom går i trean ;) Fast dom vågade inte kramas när vi kollade på ;)
Sen lyssnar vi typ på musik innan jag och Sofia gick för att träna vid halv åtta, i dag blev det aerobics, sjukt kul!
Lite som dansen, fast typ.. hårdare, man pausar inte alls och sen äre lite hårdare styrka ;)
Riktigt kuligt iaf! Sen nu lyssnar jag på musik, och messar typ, borde verkligen sov snart, såå det blir nog sängen nästa :) PUSS! I morn blire stan med Linnea :) <33


Miss yaaa twiins! ;D - Låt oss hålla tummarna för en toppen helg, nästa helg! :D <3


Can't look you in the eyes


Häärlig dag
, kan inte säga mer än att jag är nöjd!
Riktigt kul att träffa alla igen, även fast det bara är en vecka, men det är långtid (a)
Jag menar man hinner ju inte träffa alla på lovet, speciellt inte om man sitter upp i fjällen massa dagar xd.
Sen vare första dagen att äta i dom nya barackerna, där vi kommer äta närmsta ett och ett halft åren, greaar, om jag får gissa kommer det antagligen bli längre.. Men det va faktikst helt okej, förutom att det va begrenat hur mycket man får ta, och att mackaronerna va snustorra (a) Men det va faktiskt ganska fräscht, bätte än vad jag hade förväntat, sen mat som åker från fruängen i lastbildar kan man ju gissa hur den borde bli, men iaf lite nya rätter^^ - Okeeej, försöker iaf vara posetiv!
Sista lektionen var gympa, haha, vi gjorde någon random lek, som blev kaaos! Efter det åkte jag och My direkt till dansen med juice i högsta hugg, som faktiskt börjar bli en vana ;/ Men det är sjukt gott! Haha!
Såååå härligt att vara igång igen, missade ju innan lovet, och nu äre bara ett antal veckor till uppvisning, och vår dans börjar lika något! Haha, läraren hade en ny uppvärnings dans idag somv i lärde oss direkt, till låten.. Gissa ?
Joo, Baby - Justin Bieber, Hahha! Aja, man står väl ut^^

Efter dansen åkte jag och mamma till skärholmen för att kolla på en jacka, men kom hem med, lite sminkborttagningsmedel, mascara, ett diadem och lite småsaker.. haha.
Och hon lura mej total och plötsligt satt jag på en sån där sjukhussäng med fästingsprutan, haha, så nu är den avklara och nästa är inte fören om tre år! Happyface!
Men nu måste jag plugga, matte prov i morrn, och jag antar att jag glömt bort en del saker ;/



HURRA FÖR OSS, TJEJOR!

.


little sunny sunday!


randombild på mej i sommras..
JAG ÄLSKAR ATT DET ÄR SOL! OCH BLÅ HIMMEL!
Åååh, det är så sjukt härligt, våren tränger bort den mörka vintern!
Sitter här och lyssnar på musik, och snackar med lite kompisar, ska snart hoppa in i duschen och sen ska jag avsluta svenskan som ska vara inne i morrn. Jag har en liiten plan, ska gå och lägga mej samma tid helaveckan och gå upp sammatid ;) haha, så kommer få fram lite läxtid på mornarna ist för typ kvällen / natten, haha. Och förhoppningsvis bli lite piggare! Vi får se hur det går ;) Haha!
Men i dag har jag träffa Emma, och sen gick vi och snacka med felix,max & robin en kortis. 
Och verkligen insett att jag har likheter med en ångvält!
I morrn blire efterlängtad dans! äntligen (a) Det var ett tag sen.. Sen ska jag till skärholmen med mammsen!
I dag när jag var hos emma, ringde hon och sa att jag skulle gå ut och möta henne, och då hade hon hämtat en jacka som hon nämt att jag skulle få av hennes kompis, hon sa att den va svart, ganska kort och hade en pälskrage, och när jag kommer ut hittar jag en kort svart canadagoose! Antagligen inte äkta, men sjukt bra kopia isf! :) Naaajjs, nu kommer jag inte frysa utan kommer vara en svartköttbulle! :D
Ajaj, om jag ska hinna till min sovtid, borde jag sluta nu, har massa saker jag måste hinna innan ;/
I morrn börjar skolan ingen, snyft! :(


can someone give me a shooting star ?


Sitter i fönstet i mitt blivande rum i mörkret, och lyssnar på musik, ganska jätteskönt faktiskt.
Emma skickar över varenda bra låt till mej, så min spellista börjar växa till sej :)
Ser bromma här i från, haha så långt bort med ändå bara där, det är massa små ljus, här i från.
Japp, där sov man ju i natt, oh då var det "landet" Men det är inte så långt bort.. för man kan se över sjön, men inte åka.. möjligtvis flyga.. ;)
Aja, nu ska det sovas! Äntligen sömn! Puss

Glass i stora lass!

Sitter i soffan och lyssnar på musik och äter kolaglass samtidigt som min syster har sin kompis här och dom kolla på Harry Potter, så sneglar lite på det med ;)
Kom hem för ett tag sen från Emma, där jag spendrat min efter middag efter att killarna skulle på träning och vi inte får kolla på, hahah. Hockeyliv.

I natt sov jag ju hos Max Määttä, men Emma, Felix & Robin :)
Jag hade iaf kul, vi åkte dit på eftermiddagen, möte Robin i Alvik innan vi åkte till Max! Felix var redan där ;)
Och vi kan säga så här, att vi efter mycket skratt konstaterade att Max & Robin är bönder och Emma bredängsbo ;) Hahha! Sen senare tog vi spårvagnen där ute på landet, haha nääe, men bromma typ landet. Men vi köpte iaf pizza, fast Max fick två för att Robin skrek Bagarns. Hahah! Sen senare blev det godis och film!
Jaa, vi sov kanske inte supermycket och jag somnade sist, GR8, Felix style.
Haha, men jag det va riktigt najjs! Och det ska göras om! Hahha, Massa skratt och kul.
Lycklig med er dudes! ;D

Tyvärr inga pics, duktig som man är glömde man ju kameran.. hahah ;D Men ni får en mobilbild!


Sööötaste Emma & Robin! :D



My body wants to dance, and what to do about it?


Dansar runt här lite för mej själv, nu när min spotify funkar igen, överlycklig (a)
Ska möta upp Emma strax, och hoppas på en toppen kväll, vilket det antagligen kommer bli!
Vet inte varför mej känner mej sjukt lyckligt & glad. Och att dansa gör det ännu gladare, har nu inte dansat på typ två veckor, och jag vet det låter helt sjukt, men jag längtar till måndag, daans! Man får värsta kicken och allt är perfekt! (a)


Summer dreams

Ett litet urval av min önskelista till sommaren, men nu ska jag sova, och drömma att det är sommar :) Sleeptight!


something to belive in.


Trevlig bildbrist, :)
Sitter i soffan och myser.. med mej själv och min nya peak tröja! :D
Jag älskar den! På vägen hem från Hassela stannade vi på outlet, och mamma fick typ flipp! Fast på ett bra sett!
Jag behöver absolut inga tjocktröjor enligt henne och sen går vi där i från med en helmysig ljusblå peak och sen en sjukt snygg till syster med, som jag kan ha, så två två :) Och dom va ju inte det billigaste man kunnat hitta heller, och mamma som annars brukar tycka att märkeskläder är fint med dyrt, haha :)
Aja, jag är nöjd! Fick oxå ett par svarta jeansleggings från Vila :)
Men iaf, Har percis bestämt med Emma, att hon ska ta bussen hit till klubbis och sen ska vi åkta och möta Robin vid liljan innan det blir bromma! Haha, :)
OCH MITT BUSS KORT ÄR HÄR! I LOVE IT! :D


livet leker när du har roligt.

I'm home sweetiees ;D
Haha, riktigt skönt! Har åkt skidor varje dag och det har varit sjukt awsome!
Vad mer ska jag säga, vädret har väl varit så där fast i dag var det jättefint, så fotade lite och åkte sen hela dan innan vi åkte hem :)
Världen är liten! Det är läskigt, på vägen upp pratade jag och mamma om att värden är liten och sen när vi kommer fram så är våran gamla granne där! Haha, Oscar och Håkan :)Och sen träffar Hillevi sin klass kompis och massa, haha. Riktigt bra sportlov iaf! (a) Även fast inte backarna var det bästa, var det bra för fyradagar :)
Till och med syrran tog den svarta puckelpiseten :D
Mys med familjen oxå! Helt enkelt awsome! Aja, ni får lite bilder, snart, i morrn antagligen :)

Annars ser helgen ut så här ;
I morrn - Träffa Felix, och kasnke Emma & Robin.
Och sen ska vi sova hos Max i dah bromma :O
Lördag -  Inga stora planer men måste plugga lite till provet.. :/
Men något annat ska väl hinnas med :)
Söndag - Måste komma igång mer med mitt nya rum, så det blir väl till att måla voffelvitt ;D

MIN DROG I TUSEN AV TIMMAR I BILEN!
Saknade Calle har turen att ha liknade musiksmak som jag och skickar över tusen bra låtar :)
Så hittade den här lite glömde och dammig i mobil när jag lyssna på alla låtar om och om igen i bilen :)

 

RSS 2.0