Min snygga brud fyller 15!

Idag har det varit sttudiedag, vilket jag kanske inte riktigt tagit vara på. Jag gav mej själv ytligare en lång sovmorgon, kollade på film och sen åkte jag in till stan. Gick nästan hela Götgatan som var fyll med trevliga reor i underbara affärer! Kunde inte låta bli att ta hem 2 söta blusar, från Monki & Vila. Sen när jag kom fram till medborgarplatsen gick jag till Danscenter för att dansa, Street & Jazz! Och vi är 5 trevliga brudar vid namn, Anna, Isabella, Ella & Alva som dansade tsm förra terminen som kör jazz tsm igen! Av en fin slump!

-


Nina Krebs

Oj, vad jag såg annorlunda ut på bilden. Den är från i sommras.
Äntligen träffade jag Nina igen! Det har dröjt alldeles för länge! Vi gick runt på stan, kollade i affärer,  åt en cheeseburgare, köpte lite saker för vars pengar vi egentligen inte borde gjort av med, luktade på massa perfymer på Åhléns och hittade en som luktade svett! Sen åt våra familjer en trevlig middag hos mej!

Inhandlat.

Magtröja och Body från Monki. Sminkborste och basictrosor från H&M.

Om kommentaren om särskrivning;

Jo, jag vet att stavningen inte är i närheten av den bästa här bloggen! Orkar inte rätta igenom allt som en uppsats eller något. Så jag hoppas ni klarar er med mina stav & slarv fel! Sen skyller jag oxå på mitt tangentbord, somsagt har min kära pojkvän bytt plats på alla tangenter så att titta på tangenterna och skriva kan man bara glömma man får skriva på känn och hoppas på att fingrarna kommer ihåg var alla tangenter borde sitta. Sen saknas ju 3st oxå, vilket gör att jag gärna missar bokstäver. Ja - jag önskar mej en ny dator!

.

Äntligen har jag & mamma klickat hem lite fina saker från H&M. Bara längtar tills allt kommer. Det blev lite saker man alltid behöver och lite saker man bara vill ha! Mest nöjd hittills nog med ett par ljusa jeans shorts tror jag :)

Myspys med Palm!


Karins bästa humor!


The hardest part



Hej! Idag var vi med klassen på UMO och sen åt vi alla tjejer på donken på väg tillbaka! Efter skolan träffade jag Erlend och Mattis! Trevligt trevligt! Nu kollar jag på film på 6:an och är grymt trött!

I won't be long

Tjo! Kom nyss hem från Spej, så ska ta och hoppa in i duschen strax! Idag var jag och Agnes nästan 2minuter från ett MVG på vår idrottsledar uppgift. Eller ja, nåtsånt! Men vi blev grymt nöjd med VG+ oxå! Men det var kul att se alla springa runt och göra våran Kickboxnings-inspirerade idioten! Efter skolan gick jag & Joanna hem till mej och senare kom hennes mamma över och åt lasagne!

Utkast: Jan. 25, 2011

Åh! Kan inte låta bli att längta! Till Sommar, sol & värme:)
Halloj! I dag har det varit en riktigt trevlig dag! Schemabrytande närmare bestämt! Sånna dagar är toppen dock är de alldeles för få! Jag började vid halv tio och kvalade med resten av alla åttor in till Teknik 8:an och sen hade jag musik, lunch och syslöjd! Lovely! Sen träffade jag Agnes och vi fixade inför morgondagens idrottsredovisning! Nervöst! Sen har jag spanska teater uppspel, industrialiserings-läxa & svenska foto-läxa med! Men det löser sej :)

9 månader!

.

spinn

Så var terminens aktiviteter fast ställda. Det blir Jazz, Jazzfunk & Street i dansväg. Men tänkte även hinna med lite akrobatik. Sen ska jag ge mig in på de kinesiska språket och är ju oxå nu mera anställd i huset, så ska springa upp och ner i trapphuset med en mopp i högsta hugg! Sen är det ju såklart skolan som kommer ta upp mycket av min tid men även mina fina vänner :)

Ingarö & UMR

Tjo! I fredags skulle jag följa med Erlend ut till Ingarö till hans släkt/bekanta. Sen när vi kom dit skulle vi tydligen sova där, vilka både jag, Erlend och hans Mamma missat. Men det gick bra iaf, efter en mysig kväll med godmat, kortspel och lerbageri fick vi sovplatser i en fin stuga på ett mysigt loft. Tandborstar löste dem och jag snodde åt mig Erlends tröja att sova i. På morgonen fick vi lite bråttom efter som jag skulle möta upp massa UMR:are i slussen strax efter 12. Blev lite sen men snälla Christian mötte upp mig och vi åkte ut till Kärrtorp för ett distriktsmöte i ett faktiskt riktigt fint hus! Med ett fåtal korta fika pauser tog mötet ca 5h. Men de var inte så tråkigt som de låter! Påvägen hem stannade jag och Norea för en korv på en grill och sen somnade jag direkt nästan när jag kom hem.

Så här upp och ner har världen känts idag!

Jag är helt lost! Måste ta tag i allt och inse att jag inte kan tänka " De missade sovtimmarna i natt kan jag ta igen i morrn" För det funkar verkligen inte! Ligger typ 30timmar back! Men i dag har jag dansat! Så är iallafall glad nu! Det blev tre klasser på danscenter. Street, Modern & Jazz. And now I feel awsome! Ska hoppa in i duschen och sen blir de ett avsnitt Glee! :)

F-f-f-freaky!

Idag har jag varit med denna brud! Vi skulle plugga spanska men istället kom vi hem med en stoor lassange & två chipspåsar. Vi lyssnade på grym musik och hade en liten photoshoot istället! Ny header vankas! :D

A huge cup of tea!

Hahha, oj vad jag såg butter ut! Men nu ska jag hjälpa Johanna med en liten tjänst hon bad lilla mej om :)

Lips

Jag hatar spruckna läppar, det svider! Så nu sitter jag i sängen och tycker synd om mej själv, lyssar på The tallest man on earth och varannan minut kurerar jag mina läppar men lypsyl. Fast jag hatar lypsyl- har alltid gjort. Tycker mest de gör läpparna torra än tvärt om. Eller det är grymt när man precis tagit på de, men den blir de torrare och då tar man mer, som en ond cirkel. Men jag har två favoriter som enligt mej funkar prima! Lip Butter från The Body Shop & Lip Conditioner från Caudalíe Paris! Båda råkar jag faktiskt köpt utomlands, de ena på Malta i Valetta och de andra i Andorra i dess huvudstad - Andorra la Vella! :)

Godnatt!

Jag är så långt i från trött man kan komma.. typiskt. I morse gick jag upp ganska tidigt så där runt 11. Vilket resulterade i att jag sen somnade på soffan på eftermiddagen -  och nu är jag inte alls trött. Det är väl ungefär vad jag gjort i dag. Legat i soffan alltså. Tven och datorn har stått på hela dagen och jag har bara lämnat soffan för mat eller tvättstugan. Hur lat får man vara alltså ? Jag tror jag har bestämt mej för vilka kurser det blir nu i vår. Street & Jazz x2. Och hoppas kunna få med lite akrobatik oxå, men vi får se. Men jag måste försöka sova..

Snart!


Ge mej en riktigt mysig pyjamas

H&M, Kappahl och Victoria Secret.

Marmaduke

Så ser man den här filmen som syster precis fick i efterskott för sin födelsedag. Och sen ska jag väl bara ta det lungt idag, och spola av tvättstugan som invigning på mitt nya jobb :)

ELLE

I går kväll presenterades ELLE-galans vinnare! Där av bla September och Salem Al Fakir som Årets bäst klädd kvinna respektive man! Nice!





Sleepyy girl_96



osminkat.

Heej! Nu sitter jag här hemma och har precis ätit och jag är verkligen dödstrött! Natten spenderades i Bromma med Max, Emma, Agnes & Felix. Vi drog dit i går kväll och för att komma dit åker man både tunnelbana, tvätbana och Nockebybanan, haha! Kvällen bestod av mycket skratt, pizza, godis, glass, film, spel och var bara en allmänt trevlig och chill kväll! :) Vi kom väl där ifrån i dag vid halv fyra. Nu ska jag kolla lite inför terminen :D

Svar till Hannes



Men drömma får man väl alltid göra ? Jag drömmer om att resa jorden runt, dansa mej genom livet, bo i ett 10tal länder, plugga utomland, tågluffa, träffa framgångsrika människor, göra något för mänskligheten, och massa fler saker. Men som om allt det där skulle hända ? Jag är också en person med en enorm bestlut ångest vilket betyder att jag kommer hinna ända mej minst 1000gånger innan det är dags att söka gymnasium. Sen känner jag mej väldigt instängd, som i en liten bubbla, är ju inne på mitt 9onde år på skolan, samma mat, omgivning och umgänge. Jag vill se mer. Nu. Men jag kan ju inte spola fram tiden tills jag studerar Engelska i London, eller något. Så lever i nuet men mina drömmar är någon helt annanstans. Jag tänker väldigt mycket på skolan oxå. Lagom mycket för att inte tröttna för fort, somsagt har jag ju ett år kvar till man ska söka. Och utan bra betyg kommer jag ju inte in där jag vill. Man pluggar väl ändå för att komma någonstans med sitt liv. Eller det är iallafall varför jag pluggar. Oj, det blev ett ganska långt svar, men kände att jag ville svara efter som jag verkligen ser fram imot en förändrig som att byta till en skola! Samtidigt som jag såklart blir som bambi på is när man på darrande en lämnar allt det trygga, som man är van vid. Jag menar jag kommer ju njuta av de sista på här, samtidigt som jag bara vill rusa till det nya. Och sen kommer jag såklart sakna Mälarhöjden även om jag nu helst vill röra mej utanför. Men jättekul att du kommenterar och hoppas du är nöjd med svaret :)

Ben & Jerry´s


Jag bara älskar det! Mamma hade köpt hem lite som jag nu sitter och slevar i mej. Chocolate Fudge Brownie. Det påminner mej om sommardagna på Gröna Lund. Ni vet, det finns ju nu mera en av deras glassbarer där. Och som ägar till de gyllene kortet fick man rabatt, 3 kulor för 39:- ist för 49:- men det är ju mycket rabatt eller hur ? Iallafall så mycket så det nästan blev 3 kulor varje gång man var där. Varför inte 3 utsökta kulor till lunch eller middag, mellis eller fika. Eller gott att ha på båten hem. Det fanns 1000 andledningar till att smaska i sej glassen, i solbrillor och endast t-shirt och shorts.

~

Hej! Idag har jag pendlat mellan att vara grymt taggad och grymt trött, hahah! Skolan gick väl bra som vanligt och efter de gick jag och Jennifer hem till mej och åt lite och sånt innan vi mötte upp Vera och åkte in till Balettakademin idag igen! Idag blev det balett, riktigt riktigt bra! Jag på bilden som alla ser, Nu ska jag ta och se en film! :)

Jag tror jag har världens största bildbrist..

Hejhej! Jag förstår inte riktigt hur man kan vara så trött när lovet slutade för 2 dagar sen.. man borde väl vara utvilad efter ett lov? Idag utökade jag min fina tågbana i munnen, lovely.. jag kan inte äta sitter nu och slevar i mej potatis mos. På håltimmen sista lektionen gick jag och Agnes och köpte Majs och gick hem till mej och åt upp hela paketet tillsammans med smör och salt över en djup diskussion om de kommande åren och gymnasiet. Riktigt trevligt! Sen mötte jag upp Vera & Johanna F och dansade på balettakademin två klasser, breaking och hype! Vill lätt kunna dansa båda de, fast mest Hype iguess :D

HEMMA!

.

Resumé December

December är sista månaden på året.. okey jag har inte haft någon kamera i december månad, och knappt alls sen efter sommaren, så därför är fotona där inte så intressanta. Hahha, det har det inte varit ens innan min kamera gick sönder menmen. Kollade igenom massa nu och insåg att jag missat en hel del inportent bilder. Men hinner inte lägga till dem! Men aja, har verkligen typ ingen bild från december. Iallafall inte på min dator :P

Resumé November

Gjorde ett foto projekt på bilden :)
Åkte till Malta på lovet :)
Finaste Norea :)
Köpte biljetter till Håkan! TAGGAD! Dock ska jag gå den 18/4 - Cirkus

Resumé Oktober

Norea, My & Jag
Planerade hemkunskaps arbeter hos Natha :)
Gick på markerad på Halloween :)
Gossade med Kissen, som jag älskar grymt mycket mer än sprickan i min datorskärm..
Innan tågbanan sen flyttade in i min mun..
Jag var fotograf på Palatsets Musikfestival :)

Resumé September


Jag fick min bebis, HTC Wildfire :)

Hängde mycket med Erlend och Mattis på fritiden :)
Födelsedagar..
Tog hand om skolvalet,
Demostrerade på Sergelstorg med ca 10.000 till :)
Tävlande scouternasnatt och fick 2 pris :)
Var på en mindre intressant frilufsdag med skolan..

Resumé Augusti






Åkte till Torsgård med Vera!
Hängde med dem från kollot både på NRJ och sen blev det oxå Grillning i Kronobergsparken :)
Sen började skolan och det var dags för skolfoto :)

Resumé Juli



Badade!



Åkte till Erlends landsälle! :)



Kinaträffen med alla fina Systrar :)



Gick på Andreas Grega :)




Åkte till Spanien!

Resumé Juni


Serverade på Bal,



Klassensdag, sådär innan skolavslutningen!





Schools out!




Love 2010


Nationaldagen med dessa filurer!


Sprang runt i värdens regnskur med Emma:)


Badade i Nathas pool :)




Anna Lindeberg

Idag åker hon till Usa, Denver! Hon kommer ha det bäst! Men fan vad jag kommer sakna henne! Men det är okey, behöver bara plågas med saknaden till henne i 3 månader! Bara typ en hel termin. Shit! Jag kommer dö.

Resumé Maj


Var mycket med Erlend,


Hade brouppgift med Spej, jag & Anna fastnade i tunneln, hahah


Hade dansuppvisning med kulturskolan!



Jag fyllde 14 :)




Var pausunderhållning på klassenstalang..


Kim kom ner lagom till min och hennes födelsedag :)

Resumé April




Åkte på museeum med skolan,




Hängde ute på rasterna,


Blev tillsamans med Erlend! :)


Åkte med Linnea till Västerås!


Firade Påsk i min nya jeansjacka,


och Valborg spenderades till mesta del med dessa människor!

Resumé Mars


Hade Grotesconight hos Erlend med Agnes,


Åkte skidor i Hassela,


Åkte till Gamlastan med klassen,


Agerade modell på Noreas balkong,



Åkte till Uppsala och träffade tjejerna, *nyvakna*




Låtsades att det var vår fast det fortfarande var snö..


Hade djupa pratstunder med Emma & Carl :)

Resumé Februari



Hängde med Elevrådet och Bowlade,


Lee Miller


Möss demostrerade med resten av skolan och bar coola mössor tillsamans med Carl,


Spelade en hel del gitarr,


Födelsedagar,


My boobs grejen föddes..





Åkte till Romme!


Fick låna en systemkamera som fick följa med mej til skolan :)



Hängde med dessa människor en hel del :)

Resumé Januari


Jag & Agnes åkte till Kläppen och åkte skidor!




Firade folks födelsedagar och klarade mej undan tårtkriget!


Träffade gamla klassen!


Fikade!


Lindvallen!

Tidsinställt inlägg, som alla kommande under veckan! Nu hoppas jag att snart jag är på väg upp till Sälen, Lindvallen med Erlend! Hoppas på en grym vecka för jag är sjukt taggad! Men jag har fixat en lite surprise till er! Hade ändå tänkt att göra en Resumé vad det gångna året så varför inte medans jag är där uppe och åker skidor? Klockan 09:00 & 19:00 varje dag kommer min blogg att publicera ett plock från 2010, månad för månad. Visst låter det värsta anordnad, väl planerat och lite lyxigt ? Fast så jobbigt var det inte, hahah ;p

Hair

Kort, Sidecut eller snelugg/lugg ?
Har tänkt på att göra något med mitt hår ett bra tag nu, antagligen kommer det inte heller bli av men, kanske, har riktigt stor lust! Vad tycker ni ?

Promenix på G

Snart en ett år gamal bild på min fina tjej :)
Heeeeeeeey! Hela dagen har jag tagit det lugnt, packat plockat fram saker, varit i skärholmen och inhandlat de sista som födelsedags presenter och skidstrumpor! Ni förstår inte hur grymt taggad jag är! Men nu ska jag möta upp Norea för en promenix :)

When I see your face it takes me away to this special place.

.

2011 - Börjar med ett helt ointressant inlägg.

Förra året med Agnes i Kläppen :)
Yes! Så var det nytt år! Vi var hos Elliot hela kvällen och åt och tog det lugnt och sen såg vi fyrverkerierna från deras uppfart! Faktikst trevlig kväll! Idag vaknade jag vid tjugo i två och har tagit det lugnt hela dagen, har packat in för fjällen resan på Måndag och sen har jag förflyttat mej hem till pappa! Håller på att märka upp några bilder och sen ska jag ta och se en film :)

RSS 2.0