box

Tjenare, jag är inte trött och kan inte sova. Så just nu jobbar jag på en årsresumé och lyssnar på när typ Pierre mobbar Jupiter för att han inte är 20 typ, och allt Pierre kan göra men inte Jupiter. Faktiskt ganska underhållande, fast ne :) Annars är de ju nyårsafton nu och om 24h är de 2011!

30 Dec 2010

Svart mössa, mycket mer lila i verkligeheten skidjacka, rutig skjorta & svart velour tröja.
Hej! Jag såg nyss klart på Victoria Secrets Fashion Show som visades på 3:an och där det nu börjat en film jag ska fortsätta se på. Blev väckt tidigt i morse för vi skulle in på Söder för att Hillevi skulle på någonslags casting. Och sen åkte vi till skärholmen och åt på Milla's och köpte bla en skidjacka till mej! :D

Dec. 29, 2010


Dagens inköp ;Mörkgråa legging från Veromoda, Två tshirts från Zara, mörk khakigrön halsdunk från Zara & ett par trosor från H&M som inte kom med på bild :)

Hej! i Imorse vaknade jag halv 9 av att pappa typ borrade i källaren, kul.. fast jag somande om och vakande senare efter tolv och sen mötte jag upp Olivia och vi åkte in till stan för lite mer shopping :)  Riktigt trevligt!

Du sa rädslan den går över, men den där oron stannar kvar.

Så nu var man nyduschad och behandlas med min fina present från The Body Shop så hela mitt rum doftar jordgubb! Men nu ska jag nog se en eller kanske två filmer, men först lyder jag Henkes tips om filmen Easy A!

Ett litet svar;

Jaa, det var lätt. Hehe, jag är ingen trollkar eller nån som är värsta grym på såna trevliga saker även om ni nu trodde de. Jag använder mej av fler webbläsare på min dator bla Google Chrome, vilken för övrigt är en bra sådan. Och den hör ju till Google, vet inte om de går att fixa med de andra webbläsarna..
Men någonstans på Googles startsida alltså Google.se på står de typ "byt bakrund" eller liknade i vänstra hörnet om jag inte minns helt fel. Men där trycker man! Lätt som en plätt!

Provisorisk-design

.

Titta så fint jag fixat!


28December

Hejhej! Kom nyss hem från stan! Mötte upp Karin, Felicia, Henke & Fredrik vid centrum och vi åkte in till Kungsan för att åka skridskor, det var grymt länge sen jag gjorde de, faktiskt inte sen gympan förra året, hehe :$ Men det gick ju bra, vi raceade, försökte snurra och bromsa, hahha. Men sämst på isen var nog inte iaf :)
Efter vi åkte runt ett tag tog vi oss till Weyne´s coffe och fikade och värmde oss! Väl behövligt! Och dit kom Anna slöt upp med oss innan vi gick till Thomas Sabo affären med de hade inte vad vi letade efter så då hamnde vi istället i Wesc affären och de trevliga hörlurarna följde med mej hem! Och jag älskar dem redan! ( klicka för större bilder )

today



Den övrebilden är på jackan jag köpte igår, inte så vacker bild, men den får duga. Sen är det en blommigblus och en tröja med knappar båda marinblå och från H&M. Blusher oxå från H&M och en Non smoking generation t-shirt från Weekday som jag köpte idag! :)

Hejhej! I dag har man som sagt varit på stan med Emma & Norea, har inte träffat dem sen skolan slutade, så det var kul! Hahah, vi gick ialla fall om kring vid Drottninggatan och sen åt vi Lunch på tacobar! Men sen var jag tvungen att åka för klockan 5 kom Syster klasskompisar och jag skulle hjälpa till! Annars är jag jättetaggad inför imorrn! Ska träffa några från Julövernattningen :D

Upp med tuppen!?

Njaa, nästan iaf! Men nu ska jag göra i ordning mej och möta upp Norea & Emma för en runda på stan! Och i kväll ska systrer ha ett litet födelsedag kalas, gissa vem som ska hålla i lekarna... ?


Hannan dagen!


Kul med cambilder... bildbrist!
Hejhej! Idag fyller fina Johanna Palm & Felicia Johansson Luther år! Dock har jag inte träffast någon av dem utan har ist varit lite i skärholmen, inhandlade en ny jacka, tight, strumpbyxor och bhar :) Riktigt trevligt! Bild på jackan kommer nog senare någongång :) Sen var det ju dem hemliga utflyckten vilket visade sej vara ett finfint bio besök med mamma och syster. Vi har ju lite stor förkärlek för Narnia, så det blev den nya Narnia filmen "Narnia and the voyage of the dawn treader" Vilken var en toppenfilm!

Juldagen



Lite olika saker från London bla en Harrods berlock från Thomas Sabo, godis, tröjor, böcker, presentkort, pengar, biocheck, converse, hemlig utflyckt och lite annat! Grymt nöjd! :D

Hej! Kom nyss hem från farmor det det blev en lite jullunch och julfika. Riktigt trevligt, vi firade jul med Kristina och Lars efter som vi inte träffade dem igår ju :) I morrn ska vi stanna en kortis och kolla på rean och sen blir det hemligutflyckt som jag och syster fick i julklapp,


Tummen upp för julen!


24:e December, kärlek x2.

GOD JUL!


Ser ni något nytt ? ;)

Vetni ? I dag kan man säga ; I dag är det julafton! Samtidigt som det är ett helt år tills nästa. Okej, förlåt ska inte vara negativ. Pappa väckte mej och syster i morse vid 11. Då vi var rätt döda efter ett antal filmer. Klockan 12 kom farmor och vi åt jullunch och sen blev det paketöppning! Jag fick 2 paket och 3 kuvert! Lovely! Sen åkte vi hem till mamma och kollade på Kalle Anka innan det blev paketöppning igen, eftersom pappa inte brukar köpa presenter utan bara sponsra dem som mamma inhandlar och ge oss lite pengar ist, och mina och systers paket till varandra var hos mamma blev det en heldel mer paket här. Sen blev det julmiddag! Grymt mysig dag! Bilder på allt jag fått kommer senare! I morrn ska det firas ännu mer med jullunch hos farmor med faster oxå! :)


Snart snart snart



Har precis kollat klart på Step Up med syster, den var riktigt bra, hade typ glömt hur den gick, det var så länge sen jag såg den. Och nu blir de en till film, efter som syster övernattar i mitt rum i natt, och jag lovar hon kommer aldrig somna så taggad på julafton som hon är! Sen har jag duschat ordentligt efter som duschen hos mamma typ inte funkar och så är naglarna nu mera julröda. De behövdes verkligen målas, så varför inte röda?

Dec. 23, 2010


Randombild..

Hej! Jag bloggar från min systers dator då det är grymt jobbigt att skriva på min med tanke på mitt tangetbost, *host* Erlend. I morgon är det Julafton! Så underbart! Hoppas på att det blir riktigt mysigt! Sitter nu hemma hos pappa, då jag och syster kom hit i dag, och har klätt granen och nyss gjorde jag lite söta mandlar som nu ser juliga ut tillsamans med polkagrisarna på bordet. I morrn ska vi fira lite och farmor kommer på lunch. Sen åker vi hem till Mamma och firar lite till :) Sen är det ju 24:e i morgon oxå. Tror det är första månadsdagen jag inte kommer träffa Erlend. :/

Mistel


Kolla granen bakom mej :)

Hej! I morrn kan man säga, i morrn är det julafton! tihihi! Idag åkte jag ju in till stan till Erlend vi var med hans lillasyster lite och sen har vi kollat på film. Sen fick jag & Norea en prao plats klar! Dem mailade och sa att vi fått prao där! Awsome! Så en vecka på lava då, om inget ändras. :) Kvällen har jag spenderat med familjen, klätt julgranen och kollat på tre deckare.

Så ska man ut i -15 grader.

Första dagen på lovet, och är jag vaken.. Erlend ringde och väkte mej halv 11, så just nu sitter jag och äter för att sen dra mej hem till honom. Ikväll åker han till sitt land och kommer inte hem fören om evigheter!

betyg och andra trevligheter!



Sista dagen i skolan så fikade vi och kollade film, nu blir det inge mer skola fören nästa år! Underbart! Höjdpunkterna för lovet är nog Julen såklart, nytt år och fjällen! I morse gav jag min julklapp till älskling. Hoppas han gillade den, och själv fick jag två sjukt fina halsband, ett vitt med pärlor runt hela och ett med en kedja och en mörkare pärla. Det på bilden ovan! Tack! Dom är finast!

Och sen fick vi ju betygen idag, jag hade ju gissat på 10G, 5VG,1MVG. Jag gissade pinsamt dåligt i jämnförelse med vad jag fick. Jag är grymt nöjd med mina betyg! Det känns bara som att jag inte kommer kunna leva upp till dem senare, menmen, det kommer då! Vet inte om jag ska berätta baera sådär vad jag fick. Visst jag är jättegald och stolt över mej själv, men ändå, nej. Men kan ju säga att det var zero G.


Jullov!



Trevliga människor man välkommat lovet med! :)

Hej! Pratade nyss med Erlend i telefon och min katt ligger på min handled så de är lite jobbigt att skriva, haha. Fast jag vet inte om de är laglit att vara så söt som den är!? I dag fick vi jullov, SÅ-SKÖNT! Fast jag kommer typ inte se Erlend fören nästa år.. :/ Skolan slutade halv tolc och då träffade honom en kortis idag med Norea och Kasper innan han skulle iväg, och sen stannade jag och Kasper ett tag hos Norea och typ lyssna på musik, pratade och studerade Håkans bok,innan vi åt och jag och Kasper tog sällskap till Tunnelbanan. Då var väl klockan runt halv fyra. Och jag mötte upp Cicci och hennes kompis Kristin vid Mariatorget och vi gick till donken och satt där och åt lite och pratade. Trevligt trevligt. Men nu har jag sovit typ en timme och är pigg igen :D

oj, blev inte publicerat igår,

'
En verkligen super gammal bild på mej och Johanna Palm!

Hejhej! Mitt tangentbord är inte i okey tillstånd! Jag skriver på kännsel, Erlend var nämligen här under eftermiddagen och bytte plats på alla tangenter, skit jobbigt! Och sen står de Apmök längst upp i vänstra hörnet där det annars brukar stå qwerty. Det här var mycket jobbigare än vad jag trodde de skulle vara, vågar inte byta tillbaka heller, för jag vet inte riktigt hur man gör, och vill inte sabba tangentbordet helt!
Kom ganska nyss hem från Palms tjejmiddag, och det var riktigt bra! Mysigt och trevliga människor och god mat! I morrn är de sista dagen i skolan! Och vi får betygen! hjälp mej!

hoppashoppashoppas

Hey! Jag är helt död, har lust att bara lägga mej ner och försvinna i sömn nu. Orkar inte tänka mer. Mina revben gör ont. Mitt huvud gör ont. Min mage gör ont. Jag är fysisk utmattad. Och saknad, längtan, och irritation äter upp mej inifrån, ellernåt. Jag bara klagar, hahha. Inte bra! Men jag antar att jag befinner min i en trevlig liten dipp, och efter som jag sprungit 5 timmar i Skärholmen idag och inhandlat alla mina julklappar! Fast de känns fortfarande som jag inte har en ända, det är det bara min plånbok som känner av. För övrigt hatar jag pengar!
Känner hur bloggen hamnar mer och mer åt sidan, har inga egentligen bort förklaringar, försöker minst göra ett inlägg varje dag och ibland fler, inte så händelserika dock, menmen. :)

hemma hos Erlend

Hej! Nu ligger jag på Erlend golv, kom nyss hit, gick i massa snö, hela vägen! Idag var de sista dansen, det gick bra, lyckades iallafall med en "perfekt pirruett" haha, eller nåt. Sen mötte jag upp Karin, Jennifer, Rosa & Stina, vi köpte present till Johanna, det blev grymt bra! I morrn ska jag köpa julklappar med mamma!

Goder Morgon



Nu sitter jag och äter frukort i soffan, ska snart dra i väg på terminens sista dans, och efter de ska jag möte upp lite tjejer för en presentinhandling till Palm :)


2010 börjar gå mot sitt slut,

Läste lite ur arkivet och hittade ett antal likande test som faktikst kan vara kul att spara svaren från och kolla tillbaka på nästa år.. Så nu kör vi!

2010:
Har du hittat ny musik du gillar? - Abslout! Massor!
Har du fått nya kompisar? - Jaa, en hel del! :)
Har du varit utomlands? - Spanien, Malta, något mer ställe ?
Har du varit ledsen? - Ja
Har du velat dö? - Nej, inte dö, bara försvinna en sekund,
Har du varit riktigt glad någon gång? - Ja, flera gånger!
Har du blivit blivit kär? - Ja! Otroligt kär!
Har du har känt dig sviken? - Inte överdriviet, nej.
Har du har känt som ingen har sett dig? - Nääe, inte direkt, eller jo lite kanske.
Har du suttit vid datorn mer än innan? - Antagligen..
Har du skrivit en låt? - nej, haha, så musikalisk är jag inte, men en och annan dikt.
Har du har känt hat? - jag gillar inte hat.
Har du varit sjuk? - ja, men inte speciellt,
Har du dansat? - Ja, önska jag kunde dans mer!
Har du bråkat med dina föräldrar? - Åhjo!
Har du bråkat med din älskling/kompis? - Ja, men inget som inte är som löst nu.
Har du strulat med en främling? - Nepp!
Har du varit så uppjagad att du gjort misstag? - Ja, det har man väl, men mer att man sagt saker, men de är väl misstag de med..
Har du gråtit för något som har hänt i ditt liv ? - Ja.
Har du kissat utomhus? - hahaha, jaa.. :$
Har du slagit någon? - nej :)
Har du spytt? - nej.. det tror jag inte. Nej :)
Har du knarkat? - ajo, varjedag! Fast ne.
Har du sovit i motsatta könets säng? - Yes!
Har du kysst en främling? - Nej, jag har varken strulat eller kysst en främling,
har du rökt? - Nepp!
Har du rymt hemifrån? - nej :)
Har du bakat? - Ja, ett par gånger!
Har du sovit utomhus? - Hm, ja :)
Har du åkt bil med fyllo? - hahha, nääe :)
Har du saknat någon? - Ja!
Har du badat i havet? - Yes, det var väl Medelhavet..
Har du solat utomhus? - Yes,
Har du solat i solarium? - Nepp :)
Har du snackat i telefon mer än 2 timmar? - haha, jaa..
Har du fått blommor av någon av det motsatta könet? - nääe, inte seriöst, det tror jag inte ;p
Har du sett en död människa? - Nej, Usch!  eller på film ^^

one week


Nu sitter jag i sängen med min Insane tröja och lyssar på Coldplay, som verkligen spelat de senaste dagarna, de och fina Regina Spektor.

Hejsan! Kunde inte blogga i går efter som blogg.se inte riktigt var som de brukar.. Men i går sökte jag prao på Lava i kulturhuset, chanserna var mycketsmå men efter vi pratat ett tag, vår förhoppningsvis blivande handledare, Norea och jag, verkade hon riktigt nöjd ändå!  Sen gick jag hem till Erlend en stund :)

Idag är det fredag! SÅSKÖNT! Trött som en gris är man ju! Och helgen består tillmesta del av julhandel! Idag efter sista lektionen åkte jag in till stan med Karin & Johanna, efter ett tag mötte vi på Erlend & Linus och ännu lite senare Jennifer & Rosa. Hahah. Vi köpte massa julklappar innan vi delade på oss. Jag & Erlend hamnade på drottninggatan och sen i Liljeholmen. Själv fick jag inte så mycket köpt, men lite fler idéer om vad som ska inhandlas på Söndag!

ninedays left


En bild på mej och min fina vän Norea från början av året.

Heey! Nu ligger jag i soffan med kissen och kollar på tv och försöker komma på vad jag ska köpa till folket i julklapp. Det är faktiskt grymt svårt! Lättast är nog syster.. Skolan gick bra förutom att jag fick VG på matteprovet, eller alltså det var ju jättebra, men precis som förra matteprovet var jag jättelite i från MVG, den här gången glömde jag en parantes, så himla frustrerande! Menmen, har fått en hel del bra info om mina betyg :D Väntar med att säga till jag får dem på tisdag :) Efter skolan var Emma här en kortis innan jag blev dödstrött och somnade till lite vid 6.

Dec 14. 2010


Gud vad jag hat tråkigt och herregud vad vacker man kan vara, speciellt på 3&4 tycker ni inte ? :D

Hey! Ligger i soffan nu hos min moder! Skönt! Är grymt trött fortfarande.. När vi kom hem hade de precis varit folk och fixat fönsterna så det var jättestökigt och smuttisgt, men nu är det städat! Idag sattes betygen, Usch. Jag har gissat hur dem kommer se ut.. Man får väl 17 betyg, dock har jag inte haft teknik.. Så 16st alltså, jag gissar på att jag kommer få 10G, 5VG, 1MVG. Typ, eller asså jag har ingenaning, pinsamt man jag får alla G nu eller nåt, :/ Aja, vi får se på tisdag! Bara en vecka till Jullov! Äntligen!

CO2



Idag har jag varit hemma och varit sjukling. Skönt med one-day-off. Men det är minder kul att vara sjuk! Sov ut i morse eller iallafall till 10 för sen var jag tvungen att ta itur med NO som jag inte gjorde i går. Juste, jag kanske inte nämnde de, men igår träffade jag först Linnea & Lukas och förske plugga.. och sen på kvällen gick Jag, Lukas & Erlend på julbordet på gården där vi vann gratis skidåkning på lördag för vårt vackra pepparkakashus! Sen gick vi hem till Erlend och kollade på en film. Dock somnade jag efter typ hälften. Hahah.

Men så läste igenom allt på förmiddagen och åt lunch innan jag gick till skolan för att skriva provet innan jag sen gick hem igen :) Nu, Snart ska jag packa till mamma :)

Wishlist



Heej! I dag tänkte jag sova ut ordentligt, men väcktes av solen vid 11. Men fick iaf bra med sönm. I kväll ska jag sova riktigt tidigt, i morrn ska jag nämligen vara i centrum tjugo i 7! Jag kommer nästan dö. Hahah, men vi ska sälja bullar med klassen! Vilka jag bakade idag, fick lite hjälp av Erlend som kom. Sen har vi typ tagit det lugnt och kollat på film och spelat sims med min syster. Sen har jag blivit klar med önskelistan, dock blev det inte alls bra enligt mej. Den saknar en del saker och innehåller en del onödigt och sen kan man jun inte berätta med bilder vad man vill ha mest, behöver eller varför man behöver de. Menmen, de är iaf typ de jag önskat mej av släkt och familj i år.

My heart is perfect because you are inside


Dagens äventyr

INGA BILDER ÄN

I natt sov jag hos Anna efter att jag frossat Mongolien BBQ med pappa, syster & farmor. Söta farmor tog chilisås till glassen då hon trodde de var hallonsylt. Efter de mötte jag upp Norea och vi begav oss till Anna där Vera redan var. Vi spelade typ rock band hela kvällen och sen såg vi Låt den rätte komma in.
Sen imorse drog jag till dansen, nästsista gången för terminen. Och efter de åt jag lunch på stan och kollade lite i affärer innan jag mötte upp Anna igen vid Slussen för att delta i Fackeltåget mot rasism. Det var riktigt trevligt, med grymt många facklor, folk från Södermalmsskolan och alla rop tågade vi från Slussen till Mariatorget och sen tillbaka till Götgatan och längs den ner till Medborgarplatsen. Där jag och Anna sen slutade på ett Café i Saluhallarna med varsin Chai. Sen drog vi hem för att sen 20minuter senare träffas i Betel för att kolla på The Move!

Eet


It's like forgetting the words to your favorite song
You can't believe it
You were always singing along
It was so easy and the words so sweet
You can't remember
You try to feel the beat

What a life,

Pics från weheartit

Friday I'm in love



Förövrigt är jag smått kär i dessa bilder på Sångaren i bandet The Terminal och fina Love Antell! Desseutom har jag ju tagit dem själv vilket är riktigt trevligt :D

Kom nyss hem från idrotten i västertorp. Där mitt spökbollslag vann 6 av 7 matcher, pro eller vaddå ? :D
I dag har jag haft liyte lagom med otur, hahha, inte sådär supermycket men tillräckligt! Det värsta var nog att jag fick erbjudande om en statistroll med få repliker, men av endel anledningar tvekade jag och tillslut tackade nej, och mycket vägde på att det skulle bli en trevligt middag på resturang med farmor och Susen som fyller år. Och när jag kommer hem så ska vi plötsligt inte gå, men sen övertalade jag pappa så nu åker vi ända, annars hade det varit så typiskt! Hahah, men nu funkar programet jag ska fixa min önskelista i så nu ska jag göra ett avslut på de!

9 dec


Hoppas planerna för årets fjällenresa håller..

Idag är det endast 6 dagar till betygen sätts, 12 dagar tills jullovet, 15 dagar till julafton och 22 dagar till 2011 - SICK! Tiden har gått grymt fort! Börjar bli klar med min önskelista, dock kan jag inte sätta ihop den i kväll eftersom det kronglar lite, men snart! I morrn, I hope.

Ett sånt där vanligt inlägg, vad annars ?



Hejhej!Idag hade jag spanska prov men failade totally! Inge snacka om saken! Man hade tydligen bestämt att provet skulle börja tidigare än vad lektionen brukar, så när jag kommer tio minuter innan jag trodde de skulle börja, så är filmen redan igång och såklart är det en historia som jag inte kan, lätt att skriva om de sen och dessutom på spanska. Kunde inte skriva nåt alls, visste inte hur de börja, eller själva grundhistorian eller om prinsessan var vacker eller ful. Inget. Men aja. 

Efter skolan träffade jag Erlend en kortis innan jag gick hem och tog det lugnt och åt innan jag senare mötte Natha & Johanna för att se på Matilda, Jennifer & Rosas dansuppvisning. Dem var riktigt bra! :)

Det var en gång en Erlend,


Jag i dag då, Facelook & Dresscode, kanske något jag borde börja med oftare ?
Tröja - Hillevi of Sweden
Kjol - Indiska
Tights & boots - H&M
Smycken - Thomas Sabo
Och sockor!
Heej! I dag har det varit en grym dag måste jag erkänna, vet inte riktigt varför, men bra har det varit! Erlend och mitt fina MVG på förra veckans engelska prov bidrog nog en del. Drog hem direkt efter skolan för att plugga Matte inför provet i morrn - och ja.. har ju inte kommit direkt lång.. alls, menmen jag har kommit en bit på önskelistan, snart klar faktiskt! Men nu ska jag dricka upp min smoothie som jag och syster gjorde i hennes nya smoothie mixer! ;) Nu ska jag fortsätta prata med älskling i telefonen ist är att plugga, vilket jag säkert inte kommer vara så glad över i morrn.. men nu passar de utmärkt!

I love Kent



Hey! Jaa, bloggen har hamnat lite på kant, fullbokade helger mycket skola och julen börjar nu närma sej! Helgen var grym, riktigt kul! Och verkligen kul att träffa allt Örnsbergsfolk igen! I dag har det varit schema brytande, Vetenskapens hus & jobbaklart dag! Faktiskt roligare än vad det låter ;) Och på vägenhem hoppade jag, Emma & Lukas av i Liljeholmen och gick runt i Gallerian innan jag spenderade ca 5 min hos tandläkaren innan jag och Emma åkte hem till mej och tog det lugnt innan det sen blev Gården  :)

Hade tänkt att blogga när jag kom hem, men det blev inte så. Nu ska jag sova! Godnatt!

.

Julövernattning över helgen, kommer hem på söndag!


Eftermiddagen har tillbringats med denna Diva! En riktigt mysig eftermiddag med Palm i Skärholmen! Kollade in en fin kofta jag ska klicka hem tror jag efter som den inte fanns i min storlek. Annars blev det godis och en lite present till i kväll! Snart dra jag ut till Åkersberga över en 1000% julfeelings helg! Hahha ;)

Kommer nog inte vara så mycket på mobilen, eller vi får se :)

In december snow


Ungefär ett år gamalbild, hahah vilken bildbrist man har nu när man inte äger någon kamea mer än den på mobilen och en webcam :/

Nu ligger jag här hemma hos min moder och hon kom nyss med klassiker, WWFs julkolor, härligt! Det börjar ju närma sej Jul, på riktigt! Kom precis på att jag glömde mina kulkalendrar hos Pappa. Yes jag har faktikst två! En som jag fått av min faster, söt liten sak med glitter och allt. Och en som jag fått av Erlends mamma, med små chokladknappar i :) Nu ska jag få lite läxor av klarade och äntligen fixa min önskelista! Juste vi fick tillbaka No-proven i dag, MVG! Awsome! Trodde verkligen inte det!

En vän är en vän hur taskigt livet än gått

Det här är min fina vän Norea Björkman!


Kemi


en random bild från förra vintern ;p

Tjo, kom ganska nyss hem från världens finaste Erlend! Vi kollade på tv, badade och tog det lungt! Det är så sjukt kallt ute nu! Man tror man ska frys ihjäl de kanppt 10minutrerna till skolan och de få sekundrarna till matsalen. Det är sick! Och det verkar som de ska bli kallare, fyfan! Vinter - fine, jag gillar vinter, snön, julen, det kalla med samtidigt mysa mörkret. Alla ljus man tänker, pepparkakor, lussebullar, julkalender, advent, julsånger, skidor. Vinter är grym, men det behöver inte var så otroligt kallt! Hur mycket man än har på sej, så fryser man!

Svaren 2!

Här kommer resten! :D

Postat från: Liisa
Hur lång är du?
- Jag vet inte exakt, men kanske 162cm eller nåt sånt!

Hur mycket väger du?
- Inte för jag förstår varför det är viktigt att veta, men jag är ingen pussy. Jag väger ca 47kg. Vet inte om jag ska skratta eller gråta.

Vilken skostorlek har du?
- 38

Vem är din bästa vän?
- Jag har många vänner! Norea Björkman, Emma Jiredal, Agnes Strignert, Felix Ribbestad, är bara få av dem! Har MÅNGA fler!

Vad är ditt favorit klädesplagg?
- Hm, jag älskar shorts, med oxå blusar, hoodies, koftor & halsdukar.Säkert något mer oxå ;p

Postat från; Sofi
Vilka gick du på dagis med? Vad heter dom?
- Jag gick på dagiset Snurran på Semedalsvägen, och där gick många fler! Jacob, Line, Hannes, Joel, Mikaela, Simon, Daniel, och många fler!

Träffar du någon fortfarande?
- Ja, några av dem går i min årskurs, och de är jag fortfarande bra kompisar med, men ingen super nära.
Om inte vem skulle du kunna tänka dig lära känna bättre just nu?
- Jag känner ju folk, men de är synd att man tappat kontakten med så många, skulle gärna ta upp kontakten med min gamla bästis Line och sitta och snacka minnen på något Kafé.

Postat från; Anonym *Host* Erlend * Host*

Älskar du din pojkvän? :D
- Yes, ido! :D

Postat från; Amanda
Vad har du för favoritskor?
- Skor är najjs, en favorit som alltid funkar är converse! :D
Vad äger du för jackor?
- Många! Ett antal höstjackor från olika affärer b.la många från H&M, sen en del vinter jackor från Canada, Peak och Noth Face. Typ hahha, vet inte riktigt..

Vad äger du för parfymer?
- Jag äger väl några stycken, men det är bara två som jag använder, Marine Groove från Escada & Vicolo Fiori från Etro.

Drömmer du om att bli en stor bloggare som Kenza?
- Nej,  Men hennes inkomst skulle sista bra. Och det finns väl en del roliga saker som skulle passa fint, men nej det skulle inte passa mej att vara beroende av min blogg så mycket.

Hur länge har du bloggat?
- Här har jag bloggat i 20 månader, alltså 1år och 8 månader men innan bloggade jag på en annan blogg med endast i 2månader. Så totalt 1 år och 10månader
Varför bloggar du?
- För att det är en rolig grej, skriva och spara ner delar ju mitt liv som även andra kan ta del av, sen älskar jag blogdesign, dock har jag inte så mycket tid till de längre, vilket syns på min blogg, hahah ;p

Vilka bloggar följer du?
- Inte många, kollar väl in de stora bloggarna någon gång, men långt i från dagligen, knappt varje vecka. Sen läser jag ibland kompisars :)

Postat från; Linn
Säg något du älskar att göra förutom att vara med vänner och sånt:D
- Jag älskar att dansa, det är grymt! Och jag dansar Jazzfunk. Väldigt basic, och grund till många dansstilar precis som balett. Och det finns väl en del likheter mellan Jazz och balett, fast jag är ju inte dansproffs så jag vet inte :)

RSS 2.0