Svaren!

Tack för alla frågor, fick in en hel del även fast frågestunden bara varade i 2 dagar! Har valt bort några frågor som jag inte tyckte passade, annars så kommer svaren till alla! :)

Postat från; Dansken.
Hur långt är ett snöre?
- Ett snöre är 36,89 cm lång!

Vem är du kär i?
- Jag är kär i Erlend Körberg, världens finaste pojkvän!

Vad är din största hemlighet?
- Jadu.. om jag berättar så är det ju ingen hemlighet längre ? Eller hur ?
På mage eller rygg?
- I allmänhet eller när man sover ? Hahha, om man ligger på rygg kan man ju se stjärnorna, men bortsett från de föredrar jag att ligga på mage, tror jag.

Postat från; Yoshi.
Gillade du Adrian Andersson förut? :)
- Nej, jag gillade inte Adrian. Träffade honom förra sommaren på ett läger och har snackat lite med honom sen dess, och vi har blvit kompisar, dock inte så nära, men ändå. Men inget mer än så. :)

Postat från; Majaa
Är du en sko? :D
- Jaa Maja, jag är en sko! :D

Postat från; Anna

Varför är det intressant att jag frågar dig saker?
- För att du sa att du visste allt om mej, vilket du nu bevisat att du inte gör efter som du kom på frågor om mej som du inte visste! ;)

Hur många gånger har vi lyckats bli mulade av steve/ola/nille etc. tillsammans?
- Hm, jag vet inte. Hahha, antagligen fler gånger än bara den i helgen..

hur lyckas vi med det?
- Kanske för att du jagade mej och kittlade mej, och när jag skulle stanna kom vi åt Steve som spilde typ saft över hela sej, och vi straffades med mulning och blev typ släpade längs golvet och kladdiga av tårtglasyr.. I allmänhet, så vet jag inte ;O

Hur många frågor ska jag skriva för attt du blir nöjd?
- Det hade räckt med 1 för att bevisa att du inte vet allt om mej ;)

Och hur lång tid kommer det att ta för dig att svara på dom?
- Oj, glömde räkna :D

Postat från; Mickan Taraldsson
Vilket är ditt favorit godis ? ;)
- Hm, vet inte riktigt, är ofta sugen på olika. Men surt, salt och laktris är gott. Är smått förälskad i plockgodis, för då kan man ta lite av varje, och det är härligt med en stor påse godis man plockat ihop själv ;D

Postat från; Norea
Vad har du för framtidsdrömmar/planer?
- Jadu, vill komma in på ett bra gymnasium och plugga något jag tycker är kul, men oxå även dansa. Sen vill jag se världen mer och resa! iguess! ;)

Favorit band/artist?
- Svårt, jag gillar så mycket musik och framför allt mycket olika, svenskmusik är bra som Håkan Hellström, Timo Räisänen, Kent, Shout out louds, Florence Valentin, Andreas Grega, Johnossi och många fler. Helt enkelt - Svensk musik är bra! Men även annan musik gillar jag som Coldplay, John Mayer, Eminem, The Fray, The Script, Phoenix, Tyler Hilton, Regina Spektor, The strokes, The hives och jaa, jag skulle kunna hålla på hela natten!

Vad gillar du mest med dig själv?
- Jag vet inte, är inte speciellt bra på att se bra saker med mej själv, jag kan älska mina tankar samtidigt som jag hatar dem, svår fråga, jag vet faktiskt inte. Vad tycker du är bäst med mej ?
Vad är det coolaste du kan göra?
- Jag är ledsen, jag kan typ inge coolt, typ stå på tå. Shit vad tråkigt, det måste ju finnas något coolare jag kan göra ? :O

Svaren på resten kommer snart :)


@ Norea

Hej! Mitt internet låg nere i går så det blev ingen update! Bra det kanske efter som inläggen inte hade blivit särskilt.. bra. Men nu sitter jag hos Norea och vi ska strax dra iväg in mot Östermalm mot en Vernissage för Micke Sandström, en riktigt dukig konsert fotograf som ledde mej under dagarna jag fotade på Palatsets musikfestival! Han ställer ut sina bilder nu, och ett litet tag framför!
Svara på frågorna när jag kommer hem om mitt Internet funkar ;)

-



Weekdays kicks me off


repris

Hey, nu ska jag ta tag hemkunskapen och börja plugga, provet är ju trottsallt på tisdag och är antagligen grymt viktigt för betygen, snart äre jul och lov! Och i dag är det första andvent! Lovely! Längtar något otroligt efter julen!

Men inatt sov ju Erlend här,och vi kollade på i rymden finns inga känslor, grym film! Faktikst, mycket-bra! Och idag har jag, syster och Erlend bakat pepparkakor på förmiddagen och på eftermiddagen har jag varit på marknaden! Bara den får en ju att känna julstäming! Och somvanligt efter allt röj fick vi äta upp allt från cafet! Naajjs, förutom den lilla delen där jag och Anna slutade som glaserade mulad böta ungar ;/

I rymden finns inga känslor

.

@ denna filurs hus

Tjooo! Vi kom nyss hem från Lukas, chill kväll :) Dock är jag grymt trött nu! Hoppas på en film och sen myycket sömn, vilket jag inte tror de blir! Men sover hos älskling i kväll, och i morrn sover han hos mej. Och sen ska jag ju dansa och vara lucia i morrn, hur kommer de gå ? Bara inte mitt hår brinner upp! ;D Späckad helg somsagt, vet inte hur mycket jag kommer hinna blogga, men jag lever även om ni inte hör så mycket från mej :D

Det vankas nybakta pepparkakor, åh ge mej jul!

.

Om vi var någon annanstans



Tjoo! Har knappt kunnit konsentrera mej alls i dag, Håkan släppte ju sina biljetter! Och dom såldes slut fortare än vad du blickar.. Men fick tag på biljetter i Uppsala iaf! Men efter som Stockholms biljetter var slut på 20min, och ståplatserna på ca 2min så kommer han ha en extra konsert! Biljetterna släpps i morrn, så önska mej lycka till. Jag SKA få en ståplats i Stockholm! Men hursom helst kommer jag iaf få se Håkan på ett eller annat sätt! Stockholm eller Uppsala. Annars har det snöat hela dan, passar perfekt till helgens julmarknad, prövade nyss Lucia kläder och sånt! Helgen är späckad och jag vill ha jul!

101124 - 7


I'm speechless. Du är för fin, för underbar. Du betyder så grymt mycket för mej. Jag förstår inte hur du gör det, hur du får mej att falla så enkelt, som ett korthus i storm. Hur du får mej att sakna dej varje sekund. Du är otrolig. Du är speciell. Du får mej att stå. Jag älskar dej.


23:23


Jag tror seriöst att mitt hus kommer blåsa omkull! Det blåser så grymt mycket :/ Gick nyss hem från spej vilket tog låångtid i motvinden och efter typ tio meter hade känsel försvunnit, hahha! Fick reda på att jag kommer vara Lucia på lördag på julmaknaden klockan 14:30! Och ni borde titta förbi! Utlovas; Julfeelings!
Annars har dagen varit precis som alla andra, i morrn släpps biljetterna! GE MEJ!

Ps. Lycka till i kväll

ÅH HÅKAN HELLSTRÖM!


Kolla vilken fin upptäckt jag gjorde idag, underbart när man kan se alltfrån mobilen, fick ett glädjerus på lunchen! Tror det gjorde min dag! Håkan, precis vad jag behöver. Jag SKA gå!


6400


Jag & Linnea

Svinkallt ute, jag dör! Eller asså jag är död, jag gick hela vägen från Lukas till klubbacken! Först skulle jag möte upp min syster men det blev någon miss så jag fick gå hela vägen! Snön är underbar men blåsten, och kylan.. Kallt i alla klassrum är det oxå så ingenstans är man varm :/ Sista lektionen lagde vi min grupps mat på hemkunskapen! Fläskfilé med tomat och mozzarella på, med klyftpotatis och tatziki och broccoli! Lovely! Efter sen fick jag, Linnea, Erlend & Lukas och kollade på film hela eftermiddagen hos Lukas!

GE MEJ JUL

.

Nov. 22, 2010


bild från halloween!

Heej! Ligger här i sängen med en katt i knät, mys! Har börjat kolla på en grym film, Streetdance, såg den på bio när den kom och har letat efter den ett tag, men fanns ingenstans, hittade den i går och ladda hem den, dock har den japansktext, menmen! Grym är den iaf ^^ Annars måste jag avsluta de sista på engelskauppsattsen snart, eller nu, haha! Trött är jag iaf! Ska sova mycket i natt, får se hur jag lyckas ;) Annars gick jag hem till Johanna efter skolan och vi snackade mest minnen, riktigt trevligt!

Nov. 21, 2010



Söndag, redan. Allt går så fort! Fast helgen går fortast :/ I dag har tog jag en riktigt sovmorgon, väl behövlig innan jag sen duschade och fixade lite för mej själv, hann städa lite oxå på order av mamma. Sen gick vi ner till Mälarkrogen som nu mera inte heter det längre. Där mötte vi upp min lilla släkt, Kristina, Ann-Britt & Lars och åt. Och efter så fikade med kladdkaka hos oss. Så nu var man mätt igen! Nu funderar jag på att måla naglarna och se en film, får se hur det blir ;)


21:24


I dag har jag oxå hunnit dansa och träffa denna muy bonita tjej! :)

Yo! Jag är grymt trött och har varit vaken hela dan, men somnade för typ 1,5 h sen. Hahah, men nu är jag vaken igen, dock är jag fortfarande grymt trött! Övernattningen var G-R-Y-M. Shit vad kul vi hade hahha ;) Vi har hade en mysig middag och efter de, organiserad maffialek och lägerbål med massa stearin ljus och sång,  sen började folket dricka kaffe.. Hahha, då hamnade även, hissa upp Emils halsduk i flaggsången, jag har aldrig, krovkrig, korvsång, loves skämt, snöbollskrig, massa snack och massa mer hamnade på schemat! Hahahah, Marcus hade kameran, så bilder kommer nog. Nu ska jag se film! :)

LALALALA


bild från i somras!

Tjo! I går träffade jag Erlend efter skolan, vi kollade på en film och pluggade NO! Stressigt! Provet var ju imorse, och pluggande fortsatte in på natten och morgonen. Dock sov jag kvar hos Erlend. Sen igår eftermiddag var jag och hos tandläkaren och nu har jag 2 små bla ploppar i munnen. Otroligt, otroligt störande! Ont gör det oxå :(
Jag gick inte idrotten som jag egentligen borde vara på nu, är alldeles för stressad, huvudet gör lite ont vilket snart ska kureras och sen skulle jag knappt hunnit möta upp elevrådet itid så, men nu ska jag fixa det sista! I natt kommer jag sova borta med hela Elevrådet ute i en lite stuga! Ha det bäst!

Sleep tight gummi bite


Cool eller vad!? :D

Vi glasrerad pepparkakshus på spej i dag, eller säger man glaserade ? Mitt & Klaras blev.. failat, då hålet i påsen blev större och större och tillslut blev det en tjock rand på taket, hahha! Men sött och godkänt blev det iaf! Längtar grymt mycket till julmarknaden, det är så juligt där, mysfaktor 1 000 000! Nu har jag tagit den dusch och borde måla naglarna, men nej, ska sova tidigt, och klockan är nu mera redan "snart sent" ist är tidigt. Awsome! Så nu ska jag sova!

a real one please, a real tree


är trötthet en sjukdom ? För isfall skulle jag sjukanmäla mej på direkten! Tror ni jag kom i säng tidigt i går ? Inte direkt, jag gick typ i sömnen hela dan till jag fick till en powernape och lite mat, då blev jag hyfsat pigg på eftermiddagen. Men nu är jag grymt trött igen. Snart drar jag iaf i väg till spej! Har missat mycket! Har behöft pluggat, varit sjuk och sen har det ju varit lov, så, men nu ska jag ta mej dit! Efter skolan åkte jag & Erlend till skärholmen och köpte en födelsedagspresent och sen köpte jag en mascara!

ett steg längre och jag faller





Hejhej! Jag är så grymt trött! Har planerat att sova tidigt, precis som igår, och förrgår och veckan innan de. Lyckat. Efter skolan gick jag & Agnes hem hit och pysslade med idrottsuppgiften och det kommer bli grymt! Annars är jag lagom beskymrad över maasssa saker. Hoppas världen ser bättre ut i morrn. Men nu ska jag se om jag kommer på något på engelska uppsatsen - måste. Sen ska jag ta min stickning och ladda hem en film tror jag. Skulle passa grymt! Äntligen har jag fått bilderna från Malta in på min lilla dator! :)

superman please


Jag, Emma & Johanna i 3:an, på skolans 100-års jubeleum, hahha!

Hej! Johanna & Erlend gick ganska nyss, vi kollade mest på gamla bilder från klassresan i 5:an, jag dör så ful man var! Hahha, Jag & Johanna var verkligen coolast! Annars tror jag knapp solen gått upp på hela dagen, för så mörk har det varit, hoppades ett tag att lärarna skulle säga att vi var i skolan förtidigt och att vi fick gå hem och sova ist ;) Nu ska jag ren skriva maassa hemkunskap inför morgondagens redovisning!

I cross over borders but I'm still there now



Denna trevliga perfym fick jag, tack! Sen köpte jag själv en tröja från Bikbok som jag inte har något bild på då jag glömde den bra webcamen hos mamsen.. :/

Kom hem från en Grym helg i Göteborg för litet ett tag sen. Det var grymt! Vilka julfeelings man fick oxå, från hotellet såg man Lisebergs stora julbeslysningar och på gatorna var det redan jultyntat! Mys! Vi har mest tagit det lungt med film bla en super äcklig film med namnet Case 39. Men oxå gått runt på stan i en del affärer och tagit en fika på ett mysigt café, sett hans pappas show, the big bang show om jag inte minns fel, den var grymt bra och hade den superhärlig stämming! Skulle bloggat för ett antal timmar sen, men fastnade på lite andra saker. Men nu sitter jag här med en stor kopp te i handen och ska plugga lite innan jag borde sova, för det var väl de ändå som jag inte fick i gbg, inte tillräckligt iaf för jag är grymt trött!

På tåget mot Gbg

Bild på mej & Erlend från i sommras :)
Tjoo! Sitter på tåget med Erlend nu och bloggar från hans prima macbook, har åkt ett tag och är framme efter åtta. Erlend sitter och lyssar på sin ljudbok och pratar om att det blir missbildningar om man får barn med nån i släkten för att det är det tydligen nån som ska eller nåt i hans bok. Annars passerar bara mörker utanför, och åkte nyss förbi en station med maassa snö! ;O Kommer inte blogga så mycket i helgen, kasnke nåt inlägg om ni har tur, men antagligen inte, ska vara social med Erlend ist! Men är tillbaka på söndag så! Stå ut ;D

Godnatt!


Jag och min katt :)

Jag hatar denna otroligt jobbiga hosta jag har fått! Vill inte bli sjuk! Får inte bli sjuk!
Nu har jag iaf packat i hopp lite saker för helgen, dock känns det som något saknas! :/ Fast det gör det i-och-för-sej alltid när man packar! Annars är jag grymt taggad! Nästan så jag spricker!

Build my world of dreams around you. I'm so glad that I found you



Tjoo!Äntligen är veckan snart slut! Har gått omkring som en zombie, hahah, men typ. Har inte orkat något, myskläder osminkat all week!
Fick tillbaka min engelska uppsatts i dag, i-i-i-inte nöjd! Eller asså det är väl bra med tanke på hur lite tid jag lagt ner på det där, läste inte ens ut boken vi skrev om, vet inte riktigt varför. Menmen, sämsta provresultatet hittills, jag som stolt kunde säga att mitt sämsta förut var VG+, typiskt! hehe,
I dag satte dem upp julgranen i centrum, eller dem ställde dit en gran iaf, haha. Har jättemycket julfeelings! Älskar julen! Faster frågade i går om önskelista, så ska nog börja knopa ihop en! Men nu ska jag laga köttbullar som hemkunskapsläxa och dem ska vara klara när mamma kommer hem, så nu får jag allt sätta fart!

100


Ännu en bild från Norea! Hon mobilbloggar hela tiden, vilket jag oxå borde göra :/

Heeej! Kom nyss hem från Erlend, åt där och har chillat där hela kvällen. Sen råkade jag såklart glömma logga ut från min facebook på hans dator, så nu tar han över den, Awsome! Annars har dagen spenderats med Norea, vi har suttit hos henne och druckigt juice, ätit mentos och pluggat! Fick en del gjort trotts att våra mobiler lockade mer. Så underbart chill dag, ingenskola! Passade mej finfint! Men i morrn gäller det igen! Och sen på fredag drar jag & Erlend till GBG! :D

Skittles ♥


Godmorning Lovelys




Sitt utt kurad i soffan med myskläderna på, har redan hunnit med mitt utvecklingssamtal som jag smidigt av klarade på 20min, awsome! Nu har jag en hel dag framför mej. MTV är på, kissen är här, och det vankas varmchoklad, och dumplings ångkokas på spisen, kan det bli bättre ? Men ska nog plocka fram lite NO mest för synsskull och sen ska jag möte upp Norea, probably.

i-landsprobelm, Haircut !?


Folks! Gud så ni tjatar om att jag borde klippa mej, men kan inte bestämma mej, det tar ju trotts allt tid innan de växer ut, till tippa på minst 2 år, de är ju faktiskt ändå säkert runt 15cm! Dock är bilden inte rättvis någonstans, ljuset har ju fått mina toppar att se typ brungråa ut.. och såklart om jag nu klipper mej så kommer håret vara lika långt på båda sidor!

ett litet ljus i allt mörker


bild från finaste Norea :)

Hejhej! Vilket väder!? Snö-strom. Dock var jag utomhus typ 30min i dag, hahah, men det gick ju typ inte ;O Efter skolan skyndade jag, Norea, Agnes & Palm hem till mej och bunkrad upp med gott och kollade på  film, äkta vinter-mys! I morrn har jag inge skola, bortsett från ett ynka utveccklingssamtal :D

two stars in the ceiling - one for me and one for you



Tjoo! I dag var jag hela dan på Secos lilla utbildning, eller liten och liten.. Men det var iaf jättechill och fick höra massa saker som kan vara bra att lägga på minnet! Ungefär som jag väntade, eller nej, lite bättre då jag typ inte hade några förväntningar..
Sen kom min älskling hem till mej och vi åt pizza och kolla på film! Myys! Grym dag, men nu ska jag äntligen sova, har fryst, hostat och gått grund som en sån där, dödlevande eller var det levande död ?

Home sweet home


en liten bild på mej en i början av månaden Oktober.

Tjoo! Så var man hemma då, dödstrött och inte ett dugg mindre sliten än innan lovet. Fortfarande lock i vänstra örat och sen har jag dragit på mej en trevligt förkylning med hosta och allt! Här är det iskallt, kunde inte sova i går kväll, kylan i mitt rum gjorde mej pigg, så jag pratade med älskling ist. Och jag kan inte fatta att det ska var såå j*vla kallt här! Jag kommer ju frys ihjäl innan jag dött av trötthet eller min grymt älskade hosta.. Dock är det mycket bättre nu! Men nu ska jag ta och äta och möte upp lite människor i centrum för i dag är det utbildning på schemat! Förlåt för alla stavfel som antagligen finns i detta inlägg, men jag tror jag har glömt hur man skriver ;O

Snart går jag på planet tilll iskalla Sverige,

.

RSS 2.0