I'm off to fjällen!





Ska börja dra mej, speciellt med tanke på att jag ska upp tidigt i morrn för en lång bilresa till fjällen.
Kommer hem på torsdag! Så ingen update tills dess, antagligen! Ni får stå ut ;) Men fortsätt komentera, det är alltid trevligt med komentarer när man kommer hem :) Haha ;p
Men jag finns på luren för er som har nummer, och jag behöver verkligen liye sälskap på vägen upp och där uppe, så tveka inte! Pussar!


kiss the frog and ask for a handsome prince


random bild till min lilla rubrik ;D
Hejhej! Mina ben har somnat! Nu tror jag allt är packat! Pjuu, äntligen klar! I morgonbitt blir bil mot Hassela, ett litet random ställe, men det räcker bra tills på torsdag! :) Sitter och lägger in massa låtar på spotify, min har inte funkat på månader och tänkt ta i tur med det i dag, men det gick inte särskillt bra så tills slut fick jag en invite av Gurra, tackar! You saved my life! :D Ligger och kollar på massa sommar kläder, åååh ge mej sommar!
Ni kanske få ett litet smak prov senare.. ;p

Skicka era spotify spellistor! ;D

i can't sleep, when the sun goes down.

Ligger i mammas säng, och är halv död! Vill ha sommar, då är allt härligt och perfekt!
Men i dag är allt långt i från sommar, det är totalt grått ute! Och det snöar, eller regnar, eller.. ähh jag vet inte ;p
Snön håller på att smälta! Och allt är sjut halt! Och blött.. jag har ju få inga bra skor alls! bläääh! (a)
I natt sov jag ju hos Emma, vi hade det najjs. Chill kväll! Jag var sjukt trött från veckan ;/
Och mitt i natten fick vi för oss att äta broccoli, jaaduu..
Vi tog det lungt i morse till Harley ringde och undrade om vi kunde träffa han & hans kompis, så det tänkte vi göra, men jag han bara typ säga hej, innan mamma hämta upp mej för en liten familj+farmor fika på Lyran.
Och nu bara segar jag! Orkar inget alls och mitt huvud gör ont.
Och jag borde packa för i morrn åker jag till fjällen!




in my head..


@ Emmas place!

Sitter nu hemma hos Emma :) Supermyys! Vi har köpt lite mys, läsk, jordnötsringar frö engångs skull & sen lite saltabilar, är jag efter eller är dom nya ? ;p
kolan var sjukt skön idag och nu äre ju Sportlov! Äntligen! Idag var det ju sista dagen i den gamla matsalen och efter lovet blir mat från fruängen i barackerna! haha, men pappers tallrikar och plast bestik, greaaat. Vi fick ett smakprov på det i dag.. Och sista lektionen skulle ha vait bild, men vi fick håltimme! ;D Perfekt sista lektionen innan lov! Då kom Calle med den strålande idén att träffas, så jag, Emma, Calle, Victor, Jakob & Felix.
Sen gick vi alla till lidl av alla ställen och köpte glass och typ godis, haha. Efter att jag hämtat sovsaker så gick vi till hallen, och snacka ett tag med Robin :) Men nu är det bara jag och Emma och vi typ snckar och lyssnar på musik och det finns alla förutsättningar för en trevlig kväll!

Juste, har kasnke inte berättat mina sportlovsplaner, men det blir iaf fjällen på söndag till torsdag.. ;D


stolt fotograf till de tre musketörerna, bilden från i dag ;D


Broccoli


Dagensoutfit, allt från weekday!
Haha, och nej. Jag visste inte heller att det stavades så, blev smått chokad när google sa till mej att det var så!
Men google har väl rätt såå.. Har precis ätit just broccoli, därutav rubriken, haha. Och nej igen. Jag är inget ät-bara-nyttig-mat-freek! Hahah, men efter träningen var jag bara jättesugen på broccoli, haha, väldigt onvaligt, så varför inte, jag menar bara för att det är nyttigt är det inte typ giftigt oxå. Jag menar om godis hade varit nyttit hade man ju ätit det ändå! :D
I dag har jag lyckats glöma min No-mapp två gånger, jag menar på sammadag, hur uselt är inte det. Och i morrn äre prov, men har iaf lyckats få fram den nu :) Sen har jag ju varit på en casting i bredäng och ätit lunch med mamma i samma smäll! Hemkunspen i dag var rikitgt rolig! Vi hade en najjs vikarie som snabbt drog igenom några sker på overheaden dom ingen i rummet tyckte stämde efter som den i stortsätt sa att alla där inne borde vara smällfeta.. Haha, och sen gjorde vi i ordning och åt semlorna! Mums, Olivia glömde bort att hon stoppat in Arvids i mikron, så den började ryka och bullarna typ brann, haha. Arvid tog sanbbt ut dom men dom va sjukt bara så han tappade dom brinnande bullarna och för att det skulle sluta brinna hoppade vi på dom vilket slutade med ett fint minne av det hela på golvet, haha, gud så jag skratta! Antagligen oförglömligt. Det va mycket roligar att vara med om det än att höra mej berätta, jag lovar!
Men sen efter träffade jag, Agnes. Vi gick till västertorp och tränade vid 6. Supernajjs faktiskt, det fick bli bodyatack! Typ träning för helakroppen, kondition, styrka, balans, och massa mer, helt enkelt allt! Det var iaf awsome!


Come Home - One republic


Snappade upp något från Emma i går som visade sej vara riktigt bra, och som pricken över i, var det ju ett bra band som gjort den oxå!
Jag älskar One republic's låtar!
Sitter nu och drogar ett par stycken, om och om igen.

Dagnes Horoskop!

Hur tråkigt får man ? Hahah ;D
Jag hittade mitt " Dagens horoskop " på ansiktsboken, som Ola säger, sjukt fult engligt mej! xD

" Posetiva överrakningar i det lilla formatet glädjer idag,
 och kasnke moteveras du att göra något utöver det vanliga längre fram. "
 
åååh! Jag är jättehungrig! Och jag kommer typ inte få äta fören om en timme ;/
Har massa saker jag måste göra i dag! Plugga, träna, fixa lite på datan, och säkert plugga mer, suck!
Och så klart tog jag inte med nåhot plugg hit, greeaaat! Aja, min kväll kommer bli superintresant! -.-

On the other side of the hill.


bildbrist! På mammas jobbdator!
Helluuu! Hahah, sitter själv på bredänsskolan och lyssnar när mamma beskriver djur för sexåringarna ;)
Kanske inte det roligaste man gjort, menmen, jag fick ledigt från gympan & skridskor, fast det är faktikst ganska kul.. men inte att ta sej till och från sätra eller att åka på hockeyskridskor..  ;/ 
Men Mamma tog mej till hennes skolan för att gå på någon casting och nu är det avklarat, har bra med tid till min nästa lektion börjar borta i mälside ;D
Så fick låna en dator och sen blir lunch med mamsen :)
Fast jag vet inte riktigt vad jag ska göra, ingen är inne på facebook eller msn, eller någonstans typ :(
Men jag får väl underhålla mej själv och håkan hellström ( y )


Längtar mej till döds efter vår & sommar!


sunnyday in my heart!

Onsdag! I lovin' it! I really do. Okeej, jag kan inte hålla på och snacka engelska hela tiden, haha. Eller hur ? Även fast engelska är sjukt fint enligt mej! I dag på foto knallade jag & Norea ner till fridhem i vårsolen, för det kändes verkligen som vår idag! Även fast marken fortfarande är väääldigt vit ;/ Men blå himmel och sol iaf :) Vi köpte lite godis och fotade allt som vi kunde typ. Även fast jag nu verkligen insett att jag skulle önskat mej en systemkamera isf för min lilla blå Nikon S220 när jag fyllde 13, menmen.. Snart blire väl maj igen (a). Sen gick vi tillbaka till skolan för jag skulle ha utvecklingssamtal och jag tycker faktiskt att det gick helt okeej! Glad är man ju för hur det går i skolan. Kan avslöja att jag har 8st " kommer nå över målen i år9 " av 12 (a) Jag har bara mött en som slår det hittills, och jag har fina bortförklaringar till det 4 som är " Når målen i år9 "
Svenska - Vi har haft våran lärare sen jul. och han är en art för sej om vi säger så, typ bara en av dom jag mött har fått över målen där..
Slöjd - Eftersom vi inte valt sy eller trä än så kanske det är lite konstigt, och nu har jag sy som jag oxå bara haft sen jul..
Hemkunskap - ingen jag mött har fått övermålen..
Bild - Vi har bara ritat och det är inte direkt min starka sida.
Men om jag vill kan jag nog fixa dom ämnena med, hoppas jag på iaf :)
Efter skolan blev det att kolla på hockey träning men Emma & Olivia och sen direkt till spej :)



Håkan Hellström - Kärlek






åååh, jag blir galen, sitter och drogar Håkan, igen.
Han har gjort tusen bra låtar!
Saknar han på Grönan i sommras, sjuuukt härligt,obeskrivligt & underbart!
Sommar över huvudtaget är ju bara bäst :)
Kommer du ihåg Norea när ahn tog i mot vårat hjärta ? ;D
Hah, hela saken va sjukt kul, hela låånga väntan till och när alla ställdes sej upp redan två timmar innan och vi stod och trängde, och my, när vi spillde ner massa random folk i publiken med vår cider, haha. Och när du sen slängde iväg den, och när det typ var en kvart kvar, och vi typ inte kunde andas, trängde vi oss ut, och hamnade på sidan ist ;/ Lite synd, men allt var ändå bra (a)
Funderar på att ta och tryck en tröja, nörd som man är.. eller en påse :)





You will always shine lika a star in my eyes.

Shasha! Tänk så tråkigt man kan ha! Haha, hade tänkt att gå till gården med först Emma och sen Felix, men det blev inget alls ist ( y ) Träna har oxå varit en plan men ingen hade pengar till att följa med ;/
Efter skolan gick jag & Emma hem till mej och åt lite mellis och sen glass med varma jordgubbar, riktigt mumsigt i den här kylan, min fötter dog i dag, R.I.P dom! Fast det är ganska otroligt för jag tror dom vaknat till liv :)
Något bra iaf :) Annars sitter jag på golvet i mitt rum och leker lite med scarpblog, och lyssnar på bästa musiken. Och bilderna från Romme i går ät nu uppe på facebook! :)
Det va nog ganska bra att jag inte kom i väg till gården eftersom jag måste plugga lite och fixa lite saker man aldrig annars hinner ;P


godmorgon

Insåg att jag hade lite tid för datan och bloggen innan skolan väntar. Jag är nämligen världensstörsta potatis i dag!
Mjukis till tusen, haha nästan så man skäms, men vad ska man göra när man är trött och inte pallar rota i sin garderob efter något att sätta på sej. Så i dag kommer Signe stolt gå till skolan i mjukisbyxor, linne, en tjocktröja, halsduk och flätor  :O Haha, jag brukar ju aldrig ha flätor, men i går hade jag ju det och det passar utmärkt med en mössa för dagen badhair. Pappa håller nämligen på att fixa nåhot i badrummet oxå så kan inte duscha fören i kväll :( Men jag råkar ha ett par strumpbyxor under mjukisarna så om jag piggnar till mej så blir det ju iaf lite bättre..
Och sen ser jag sjutk fräsh ut utan smink med fina ringar under ögoen ( y ) Glämde nämligen mitt smink hos Agnes, greaat.. Annars sitter jag inne på facebook, lyssnar på lite "gör-mej-glad-&-pigg" låtar och äter, eller jaa.. dricker fruktsoppa. Är inte speciellt hungrig alls såå.. :/
Det snöar i dag igen, fast absolut inte som i går, bussarna som går utanför är proppfulla och går sjukt ofta känns det som, SL verkar fortfarande inte riktigt fatta att det är vinter, och det innedär snö.. aja, tur som en toking behövs inga bussar eller tunnelbanan för att ta sej till skolan ;p


Vackert med en liten outfit som dra något ut, när-jag-är-i-fjällen-outfit ( y )


Romme is the shiieet.

Är lite lagom trött efter att man gick upp klockan fem i morse, sen har det ju varit fullfart hela dan i över minus 20 grader! Sjukt kallt! Det blev lunch på toppen och sen ännu mer skidor, själv åkte jag nog bara med killarna förutom typ två åk, haha men det va najjs, förutom att jag inte är så road av att hoppa som dom, med det funkade :) Dagen av toppen och höjdpunkten var nog när Sixten övertalade oss alla, jag, Calle, Max, Ivan & Felix att åka utan pjäxor ner för en svart backe, vi hann ungefär häften tills en kille på skoter infomerade oss om att vi inte kunde få ta stolsliften upp utan skidor, som Sixten hade gjort förut, haha. Så vi fick gååå upp! Det gjorde ont, för pjäxorna klämde och jag tror jag fick typ 100 gånger så mer vadmuskler än avd jag hade, haha :P
Men det va näästan värt det, ;D


" Snälla Calle, klia mej under hakan ? (a) "  - Calle & Max


Yeah, vi kan bli flät-crewet sis :)   - Emma & jag


In dah lift ;D    - Jakob & Victor


På väg ner för backen ;P     - Calle, Sixten, Ivan, Felix & Max


Liftboys!   -  Max & Calle


at the end of the hill there is a burning house




När jag kom hem berättade pappa att det var ett hus som brann, ochde tydliget gjordt det i typ en timme när jag kom, och det ligger kanske 200 meterbort och man ser rikigt bra från mitt hus, själv tyckte jag det va lite små läskigt och tänk om det hade varit ens egna, alla alltså alla sina saker, borta, sacker sen man var lite, kläder, allt ;O - Blir lite beskymrad av bara tanken ;/

Update från golvet.

Just nu sitter jag faktikst på golvet hos pappsen, lite hårt men faktikst ganska K ;)
Sitter och nallar på godiset jag köpt till i morrn vilket jag absolut inte borde göra efter dom snart en fjärde del har försvunnit och i morrn väntar en riktigt lång bussresa, greaaat! Men jag hoppas det lönar sej :)
Pratade nyss med Emma i telefonen, jag hann ju aldrig träffa henne på festen i går efter som hon gick innan i kom ;/
Fick en lite chock när jag kom hit för ett tag sen, pappa hade nämligen resat ur hela hans sovrum och klämt in dubbelsängen och alla saker i vardagsrummet som nu då ser ut som en lagerplast.. han skulle tydligen isolera nåt, några detaljer orkade jag inte fråga mej fram till, Mitt rum är inte heller så städat, skird kläder och saker till i morrn ligger lagom utspritt, haha ;p Är nästan klar packa, för att snart gå och lägga mej, tro det eller ej, men om jag inte ska behöva sova hela bussresan i morrn lär jag behöva krypa i säng strax, behöver så hemifrån strax innan 6 i morrn, och sen ska det ju ätas frukost om jag är hungrig och alla kläder ska på, ;/

 
ignore dah beautiiface ;)
I morrn, blir underställ, massa tröjor, mjukisar, canadan, fleecetröjan täckbyxor, jackan & inget smink ;)

HSK




tre pics från Abbes facebook :)

little sunday

Just nu ligger jag i soffan och fryser lite lagom om min tår och fingar ;O
Det är sjukt kallt här på golvet efter som vi bor längst ner oxå, men det går att leva med, ska nog ta och rea mej ur soffan och hämta min älskade tofflor ;p
Nu sitter jag med ett stort mjökglas och kollar på Vampires dairy. Faktiskt en bra serie :)
Borde gå och städa klart strax och sen ska det packas till pappa och romme! Juste, kasnke inte nämt det men i morrn kommer det bli så sjukt kul! Romme med skolan! Hela 6-9 åker till romme i morrn, och förra året blev det ju underbart och oförglömligt, så det är väl bara att hoppas på det bästa, även om det tydligen ska bli riktigt kallt ;/

I går kväll var det ju HSK festen :) Det var faktiskt riktigt kul enligt mej, mycket dans och prat, få träffa folk man inte träffat på länge och sen sina egna kompisar :) Efter att jag och Agnes fixat och gjort i ordning oss tog vi en snabb promenad till Felix och Max i massa minusgrader, snö och blåst i strumpbyxor, rikitgt mysigt, men där i från körde Felix pappa oss iaf :)



MYS TILL TUSEN :)


@ Agnes

Hejhej, sitter hos Agnes nu, men hennes lilla rosa dator, jag vet faktiskt inte var hon är ;O
Mamma kom nyss förbi med lite pengar som jag glömde, och när jag gick upp igen var hon borta, det förvånar mej inte on monstret under sängen tog nenne.. ;D
Vi sak nog äta och fixa oss innan det blir en mycket efterlängtad promenad till åsen, eller antaglien så tar vi tunnelbanan, lite latis varning men med tanke på kylan så gör det inget ;)
Nu äre mat, puss

My's fest - pics







titanic

Ligger i soffan, igen. Hahah. Skön att chilla och ska ta och äta lite strax, har nyss kollat på titanic med familjen :)
Jag grät minst för en gångsskull, min syster var nog värst, fast det va hennes första gång..  :)
Håller på att fixa bilderna från festen i går, från facebook så dom dycker nog upp snart  ( y ).
Sen ska jag träffa Agnes och kanske någon mer innan det blir HSK i kväll :)
Själv har jag Ekelöw 2, Yeeaah! Hoppas på en grym kväll med alla!


Party @ Telefonplan

Japp, kom nyss hem och är kind of halv död :) Haha, my hade en liten tjejgrej i sin systers lägehet vid telefonplan, där har man ju inte direkt varit förut så dte va najjs ;)
Efter skolan åkte, jag, Amanda, Sofia & Emila till skärholmen och sparng runt i timmar för att hitta den perfekta persenten, men det gick inte så bra.. men det blev iaf tre sommriga linnen ;)
Sen åkte jag hem och bydde om och träffade Agnes vid tunnelbanan tjugo i sju.
Men efterdom SL inte fattat att det är vinter så fick vi vänta först 18 minuter vid mälarhöjden och sen 11 vid liljan ( y ) innan vi kom fram lagom sena ;)Men det blev iaf tacos, dans och sms roulett, haha pinsamt värre! Man hitta massa kontakter man inte visste att man hade ;O
En riktigt trevlig kväll med the girls, vi va typ 12 eller nåt ;p
Jag, My, Norea, Emila, Amanda, Malva, Agnes, Agnes, Hedda, Jossan & Sofia :) Glömde ingen va ? ;
Sen blev ju det mycket dans och sen lite lugnare med snack girls imellan :)
Thanx for the night! :)

Bilder och kanske en video kommer i morrn :)

myser med katten,


Min nacke gör ont! Min katt tog nämligen upp en stor del av min säng, så jag hamnade lite utanför, :( - Skratta inte! Det är inte kul! ;/ Och i dad skulle vi åka skridskor på gympan, men jag glömde skridskorna hemma så min snälla mamma åkte och hämtade dom, fast sen hade jag hennes nycklar så hon fick åka tillbaka och sen till skolan igen, ouups.. Men det var iaf kul att åka skridskor, inte för att jag kan åka direkt på hockyskridskor, konståknings är ju lätt roligare efter dom hockeyskidskor är som bananer, böjd! Och sen har dom inga taggar :(
Men det gick bra ändå, sen skulle jag, Emma & Sofia äta hos Olivia men hon hade typ låst insina nycklar hemma så vi åt hos Emma ist, haha :) På hemkunskapen gjorde vi semlor, fast utan fyllning, och mina blev deiga innut i och man var typ supermätt efter en halv och mådde sjukt illa efter en hel, fast dom bara var jätte små, typ som.. ett glas botten (a) haha ;) Efter skolan åkte jag och lämnade in Kollo lappen, 4 minuter innan det stängde och i dag var det sista dagen, haha ( y ) Snacka om K. Sen mötte jag upp Sofia & Agnes i västertorp för att träna spinning. Vilken kick man får! Fast det va sjukt varmt! Känner mej riktigt duktig! Gick ju fram och tillbaka till och från sätra oxå och hem från västertorp och massa (a) Det va iaf sjukt najjs, att träna, och envis som man är, och man ville ju inte vara sämst eller nåt, så pressarde man sej själv en bra bit, men nästa gång, dåå ska jag vara död efteråt, haha men det är sjukt härligt! :) Nu ska jag ta och duscha :) Kisses! ;*


Maybe the rain is coming down.

 
Bloggar från mammas data ;) Mooii från 2004
Jag älskar onsdagar! hihi :) Sovmoooorgon! Och jag menar, ingen kan väl tacka nej till det ? ;o
Sen är det på onsdgar som det bara är najjs lektioner! :) PÅ foto så orkade jag inte foto, och norea stack på något möte och massa så jag gick till filmanalysen och kollade på någon jättekonstigfilm ist, haha.
Och filmanalys är verkligen tråkigt ? Man typ somnar ;/ Sjukt uttråkande!
Efter skolan gick jag & emma till felix, vi mötte honom hemma hos honom, haha för han hade bollspel ;p
Vi typ plugga matte tills max kom :) Glömde bort tiden och blev sen till spej där vi typ åt kex och byggde snögubbar och massa mer ;) I morrn äre skridskor på gympan, det ska bli riktigt intresant! ;D

 

"we were the kings & queens of promies"


bildbrist, miss the cam!
Sitter och försöker komma på lite låtar att fixa till min ipod efter som jag lätt spelar sönder dom jag har.. ;/
Om skoldagen finns inte mycket att säga, jag tog hem min slöjdsak, spela gitarr på musiken, var nära att få en stor isklump i huvudet, men klarade mej! & sprunit i från maaasssa folk! Och sen har jag blivit lagom bombad med massa sms -.- Eftersom mina kompisar har väldigt kul genom att driva med folk om att jag gillar dom -.-
Tyypiskt! Hahha :) Efter skolan gick jag med Emma & Felix för att möta Vera och några för en fika och bestäma det sista inför kollo :) ME & VERA @ GOTLAND, hoppas vi på :)
Sen gick vi till Felix och sen senare på kväll till hans träning :)
Vi snacka lite med dom innan och sen gick vi hem och åt pankakor hos emma och sen gick vi tillbaka och kollade :) Vi fördrev lite av med engelska, och att komma på bra ord :) Det fick bli, OK, K & KK :)
Haha, awsome! Och Veckan går fort! Sköönt! Haha, Redan onsdag i morrn! Och veckan har mest roligheter kvar :)
Onsdag : Träffa lite folk & Spej :)
Torsdag : liite pluggande behövs nog ;)
Fredag : Måste åka till stan för att köpa b.present till My, och sen mys tjejkväll :)
Lördag : Hsk-festen :)
Söndag : Freeday! :D


Sad monday..

... Glömde publicera
Sitter i soffan och njuter av Felix underbara hörlurar (a)
Har precis smällt i mej kladdkaka, vaniljglass och såklart kolasås, riktigt mumsigt!
I dag skulle jag ha en phone-free-day, men det gick ju rent sagt åt helvete (a) jaa.. så typiskt mej och sen var det ju dans! Jag och Nathalie fick det coolaste solot, eller jaa. typ duo dåra :)
Men det kommer bli sjukt awsome! Har inte så mycket mer att säga efter som jag verkligen måste lägga in bilderna från i lördag! Haha, innan någon hinner tjata ännu mer ^^


Last night.


Hahah, hade tänkt att skriva om alla-hjärtans-dag höjd punkten.. men jag somnade faktiskt (a)
Haha, jag satte på datan och fixade lite annan, och sen somnade jag. Men gårdagen va en riktig girl night efter som killarna inte kom i från sina mammor bla ;D
Jag, Agnes & Linnea åkte till Heron City och hamnade på film "It's complicated"
Den var väl helt okej. Fast det bästa var att det va så sjukt mycket tanter och gubbar, och jag tvivlade verkligen i början när Agnes film förslag vann och vi kom in i salongen och 3/4 var tanter och gubbar ;O
Men det fanns lite roliga stunder i filmen då hela salongen fylldes av Tant-&-gubb garv, massa garv och det lät så sjukt kul! Så man kunde låta bli att skratta själv! Haha ;D
Sen fanns det många Selleris på bio en alla hjärtans dag kväll och vi bestämde oss oxå för att kasta popcorn på alla söta par :) Hahah, :)
Men på vägen hem så failde vi och hoppade på en buss till fruängen och när vi var i Segeltorp insåg vi att vi hade tagit fel buss, greaat. Men vi åkte till fruängen och tog tunnelbanan vill västertorp och gick, för vi ville inte åka till liljan med linneas fjällräven sent på kvällen ;p


Saturday Evening @ Calles

Hellluuu, sitter hemma hos linnea nu :)
Vi ska snart dra oss hem till mej för att möta upp some people:)
Och sen äre bio så här på alla hjärtansdag eftermiddagen eller jaa.. kvällen :)

I natt sov vi ju hos Calle, allstå jag, max och linnea, riktigt mysigkväll med film och massa dyrt godis ;)
Och sen bara chillade vi, lyssna på musik och typ snacka i sängen, Calle hade fyra utmärkta sov plater i sitt rum med av nåhon konstig andledning hamnade alla på en uppblåsbara madrassen.. liite trångt men mysigt,
I morse stresade vi lite för att hinna till deras match, och efter att alla klämt in sej i bilen och klara av den kort vägen dit så visade det sej att det inte var sammling fören om en timme, greaaat. Hahha, men vi stannade och kollade som bestämt, bilder kommer :)



två iaf (a)



KÄRLEK!


"love makes the world go round"


Åååhh, ge mej, funderar på att skaffa hem den här skönheten hem till mej :)
Den är från cocoo, ni hittar en länk i menyn :)
Funderar oxå på två klockor dom har i blått eller rosa :)
Och som en lite surprise, får ni en lite special, en rabattkod!
När ni handlar på cocoo.se  -  angekoden : bloggspecial så får ni en trevlig rabatt på 15%
Sitter ganska bra va :)

Kinesiskt nyår!


äntligen lite vila (a) Vid elva åkte jag, pappa & syster till kungsan där det var någon föreställning typ för att i dag äre kinesiskt nyår, bättre sent än aldrig! Hahah, fast dom har ju en helt annan kalender. Själv är jag ju född i råttans år. Men nu blir iaf Tigerns :) Grrr :)
Den det va rätt cool sak vi såg på fast det va kallt, så efter de skulle gå parad mot östasiatiska gick vi ist till en mysig källare i gamla stan för en varmchoklad och cheesecake :) Perfect!
Nu ligger jag i sängen igen vilket jag gjort nu i typ.. ååh jag hatar det, jag vet inte hur det gick till men min skärn har typ spruckigt! :O I natt, och det är en svart blupp över klockan -.- Men jag har typ legat här i två timmar och tagit det lungt med min bästavän datan :) Haha, jag vet att jag är osocial, men snart vlir kinesiskmiddag och sen sak jag duscha och ut i alla snö för att träffa lite folk och sen sova hos Calle med Max och Linnea oxå :)
Hoppas på en toppenkväll ;D


GRATTIS MY & ERLEND!


Älskar er! <3


Friday, came and stay forever.

Min dag har bestått av riktigt chill saker, vilket passade mej perfekt efter dom jag är sjukt förkyld.
Och har äntligen täcken upp till hakan och en kopp houngsvatten som sälskap vilket jag verkligen längtat efter hela dan! Min hals gör verkligen ont och jag hostar som en gamal tant eller nåt! Inte kul! :O
På förmiddagen hade jag ett lååångt elevråd, både viktigt och skönt, missade två lektioner som jag inte var jättesugen på i samma smäll! :) Och blev klar med mitt bild projekt i dag på lektionen, äntligen inte så likt med ändå avklarat :) Och sen blev det tjuvstart med Alla-Hjärtans-dag när det bjöds på geléhjätan och alla hjärtansdag kort, taackar!

Efter skolan åkte jag och Felix hem till My för hon slutade innan och hade tagit hål i öronen :)
Sen har jag tillbringat eftermiddagen där och vi typ tog det lungt och fotade massa :)
Åt där oxå innan jag åkte till gården för att träffa Calle, Max & Hugo. Vi typ lekte med några tjejer på Max mobil och snacka och drack té :) Sen nu kom jag nyss hem eller det är typ inte nyss längre.. xd





You made my day.

Fredag! .. i morrn.



Don't ask, sjukt grym kväll, thanx dudes :)
Shiiieeet, jag måste så plugga lite mer, men oxå sova om jag ska orka gå upp i morrn.
Men är sjukt trött på att plugga så passar på att klämma in lite snabba inlägg :)
I dag badade vi på idrotten, kul faktikst förutom att jag var förkyld innan,
och efter blev det genast mycket bättre -.-
När vi kom tillbaka till skolan var maten slut, eller iaf den goda lasangen och ist fick vi pulvermos och tjocka gummikorvar, min favorit! Naaaat! ;D
Men efter No som va läskig, eller egntligen inte men vi typ labbade med frätande syror som ville bli grön (a)
Men efter iaf så var det hemkunskap och vi gjorde faktikst riktigt god mat, stekt strömming och potatis mos, och det va sjukt gott efter som man var så hungrig sen lunchen. Efter skolan gick jag hem och pluggade lite innan jag fortsatte till Olivia och åt tacos, och sen kom Emma och vi garva sönder åt alla fula bilder vi tog på oss med kameran som jag passade på att ta med och ta några sista bilder, för i morrn ska Nicola få tillbaka den ;/
Aja, nu måste jag rita en riktigt fin kalikatyr på mej själv, och jag som är proff på att rikt och allt! -.-



People-deople




Kolla vad jag hittade nu när jag laddar in bilderna från kameran som ska lämnas tillbaka i morrn, snyft!


POOR ME.

åh, greeeaaat dag! Faktiskt inte alls! Usch! Dagen började med att allt var perfektm jag var klar med behövde inte gå fören om typ en halv timme, alltså i morse, men insåg jag att min katt kissat på golvet på endel av min kläder, mina spej-saker och på min svenska bok och kalender -.-
Sen fortsatte dagen och blev inte mycket bättre :)
Sen har min hals gjort ont konstant hela dagen prcis som min mage och mitt huvud..
Okej, jag borde inte klaga, det skulle kunna vara värre, kanske :)
Efter skolan tog jag och Linnea sällskap med Max och Calle, trevlig kallpromenad via centurm för inhandlig av massa kakor och cider. Sen gick jag och Linnea till mej för att äta upp allting och plugga, men min grejer var hos mamma för pappa hade inte hämta dom så det blev inte så, ist blev det en skratt fullt eftermiddag och den gråa dagen började få lite färg :) Har fotat massa i dag men han inte lägga in dom :)
Ska ta och lägga upp ett program ochfixa lite innan jag ska sova för i morrn börjar jag tidigt och sen ska jag bättra på min förkylning med bad på gympan, suck. ;D


don't ask.

I HATE IT!

Åååhh, hatar engelska saken, boken tar ju aldrig slut!


ON THE FRONTPAGE


I LOVE IT!


Bara för att jag är riktigt glömsk..

Februariblogg.. jaa.. februari är det iaf nu :)
Och jag vet att jag är lite sen men min usla excuse, är att jag helt enkelt glömde bort det.
Förlåt, men har faktikst lottat fram en och ska nu fixa den lila länken :)

VINNARE AV FEBRUARIBLOGGEN : TOPSECRET MY BAKER!


oh, it's monday..

Taaaaack Nico! Japp, jag fickmlåna han systemkamera, and I just looove it!
I dag var det dans! Det älskar jag ju oxå :) Vi typ fortsatte med dansen, och teknink, diagonaler och styrka :)
Vi har kommit till en del i dansen då vi ska göra saker på golvet, så vi övade fört på mattor att från sittande rulla över axeln och sen ligga ner, det är mycket svårare än vad det låter! Med tåna först och raka ben och lalalah.
Hahah, men kul var det iaf, My blev expert på att ge i från sej småljud precis när man rulla över ;D
Sen efter dansen åkte jag till skärholmen med Mamma :) För att leta skor, men vi hittade inget, ist blev det strumpbyxor, blommsak (a), och en ögonfransböjare :)




Lee Miller

I dag har jag varit riktigt seg! Och i morrn äre redan måndag! :(
Dagen har tillbringats i soffan med film och frukost innan vi åkte ut till lidningö med faster och gick på en fotoutställning. Den var riktigt fin med massa gamla foton och jag fick en rejäl dos av insperation!
Sen var det några andra utställningar med skulpturer och stuff, oxå väldigt fint faktiskt ;)
Sen blev det en liten tidig alla hjärtansdag fika på en gång efter som min faster är bort den helgen.
Så för mej belv det årets första Semla! Fast den va sjukt stor så efter typ hälften mådde jag illa :S
Men nu ska jag ta en dusch, för i natt behöver jag verkligen min skönhetssömn! :D





"min prins åker spårvagn istället för att rida"

 

6:e februari, a date to remember.

Ritkigt trevlig dag! ^^ Emma tog upp hela sängen i natt! Så själv låg jag intryckte i ett litet hörn :)
Kvällen var riktigt mysig med mina loves! Riktig tjejkväll faktiskt med gråt & skratt. Hahah, glädetårar emma ?
Sen idag vid tolv började vi göra i ordning oss och tog oss ända till något ställe i bromma hem till Max M, Felix var oxå där, men han skulle sova kvar ;D
Det tog ett tag att åka och jag har aldrig åkt så långt, fast sen insåg vi att det bara är på andra sidan mälaren och att man från hans hus faktikst ser mitt ;D Vi kollade på filmen Music and lyrics, den va riktigt bra :)
Och han bodde jättefint! (a) Fast på vägen hem krånglade tvärbanan så det tog typ 45 minuter längre tid än väntat hem ;P Hahah, men en rolig lördag iaf ;*


Bloggar från mammas dator efter som min är kvar hos pappsen.
Hittade en lite bild från i sommras på mej och Emma :)

LYCKLIG!

Agnes & Emma ska sova här :) Eller jaaa.. Agnes sover nu.. ;D
Emma och jag sitter och snackar och typ är sjukt lyckliga! Omg! hahaha!
Fast det är jag som är lycklig och Emma som är lycklig för min skull typ.. och nu vaknade Agnes och bah; lalalla, jag tror jag ska sova lite till ;D Hahah :)

I dag har det varit sååååå bra! Hahah, men fredag! Det är ju alltid bra ;)
Och sen vid elva gick jag,Linnea, My & Norea och åt tidigt lunch.
Och sen mötte vi upp resten av Elevrådet vid centrum :)
Vi hade fått pengar så vi kunde åka och bolwa! Bowlingen låg typ i vårby, så man åkte tunnelbana och sen fick man gå ;) Hahha, några bar på maaaassa godis, som var kvar från höstfesten som vi passade på att äta upp oxå ;D Sen var det en timmes DISCOBOWLING! Hahha, sjukt kul, fast vi råkade typ paja en bana, eller nåt, men den slutade typ bara fungera.. och han som jobba där kunde inte fixa det så vi fick byta, pinsamt! (a)

Sen träffade jag, Emma & Agnes som provade ut Emma kläder och sen gick vi på hockeymatch, 13 & 30 ;D
Haha, fast emma hade betydligt fler att hålla reda på ;) ishockey är en läskig sport ^^


Grattis Loves!

Jag är inte särskillt bra på att komma ihåg födelsedagar..
Men i dag blir det fjoortisar i sällskapet! Fast Jakob var så såklart först..



Happy b.day !

Liten torsdag :)

Jaa.. jag hatar rubriker som ni kanske märkt.. Men jag är ganska fantasilös, menmen :)
Jag brukar hata torsdagar men den här va riktigt najjs!
Vid tio var det elevråd, på min och Noreas vanliga gympa-i-västertorps-tid :)
Passa mej utmärkt i alla snömodd! Ingen fröm att behöver gå till västertorp.
Efter det va vaklarat så skulle vi ju inte hitta gå till gympan så vi gick till mej och åt ist och kom tillbaka till kvart över tolv, då nästan hela högstadiet samlades på skolgården för att tsm göra en riktiga entré med mössor på in i matsalen. Mössor på för Mälarhöjden ;D Det var vårat sett att demostrera mot den gamla reglen sm kommit tillbaka. Hahha, det gick väl bra, bara det att efter som alla hade mössor brydde sej ingen lärare efter som dom visste att vi skulle demostrera. Men kul var det iaf. Själv brukar jag ju inte andvända mössor och hade ingen hos pappsen så jag och Calle körde på coolaste, jag hade min stoooora lurvigamössa med öron och Calle hjäpte till med en blå oxå ganska står Lillostich mössa med öron, jag tror att de flesta såg oss..
Efter skolan tog Jag, Emma, Calle sällskap, och Sixten gick med en liten bit. Snacka ut massa, inte för att luften behövdes rensas eller nåt, bara för att kolla av allt, mest kärleken såklart, men det va najjs, att få veta lite om annars väldigt hemlighetsfulla personer ;p

Sen gick jag och Emma till mej och ät massa kolor innan vi gick till Felix, fast han var och mötte Max M vid centrum så ;p Vi satt i hans rum ist och typ drogade hans perfym, och sen när dom kom typ snacka vi och kolla på film :) Trevlig kväll, men det tog slut lite för fort för spanska väntade och Max bor ju i bromma så han har en bit hem ;) 


SNÖSTORM, ELLER NÅT ?

Jag tror jag blivit en minder variant av en snögubbe minst 15 gånger i dag!
Det snöar som om jag bodde typ på norpolen! Jag är sjukt trött på det här nu! Kan inte någon göra så att det blir sommar ? Snälla ? (a) Annars har det varit en riktigt skön dag, onsdagar är ju en storfavorit. Sovmorgon, So, No lunch, livskunskap, klassråd och åretsfotograf! ;D På foto fick vi dag fota samma tema som förrra gången, mälarhöjdensskola och vinter i mälarhöjden. Efter som vi tog två team på två gåner ;p
Efter som det snöade sjukt i dag, kan man ju inte säga att bilderna blev vackra, menmen ;p
Funderade på att gå hem bara , efter som vi faktiskt får göra det på foto ;)
Men jag lovar Calle att vänta på honom så jag, Norea & Nicola sprang runt i och utanför skolan för att försöka få några lyckade bilder. Sen tog jag sälskap med Calle, Max & Hugo, innan jag gick hem för att plugga. Insåg nämligen igår när jag skulle smsa allt vi hade att det var lite grann iaf, inte så lite om jag trodde så det fick bli en akut pluggdag! Men ska strax sticka till spej där vi ska slåss ;D Yeeaaah! ;)


Juste, fick en sån här stor grönsak på livs. Och det verklade som man verkligen
berhöver andvända den, men vi får se, jag diggar min mindre andra hjärna, för det
är den verkligen, kommer ihåg allt jag glömmerbort :)

 


Nykär!

Jason Delulo - In my head.


Liljeholmen

Tisdag i dag då :) Redan Onsdag i morrn, riktigt bra då har ju iaf halva veckan gått :)
Är snart klar med min sak på slöjden! Skönt, det är både tråkigt och sen tycker jag det blev rikitgt fult oxå ;p
Men då får jag sy lite kläder till sommaren, kulkul ;D
På musiken skulle vi spela upp våra låtar, och jag sjöng :s
Man kan väl inte säga att det gick bra direkt! Jag tyckte själv att det inte va bra alls, men efter lite övertalan fick det iaf bli att jag skyllde på låten, ;/ Men det va bara för att hålla tyst på Agnes & Felix ;D

Efter skolan gick jag, Emma & Felix till mej och åt varmamackor och drack varmchoklad innan vi åkte till Liljan.
Det finns ju nu mera ett litet shippningcentrium där, ganska stor faktikst. Första gången jag var där även fast det funnits ett tag. Åkte för att hitta födelsedagspresenter till My, Erlend & Pappsen, men det blev bara till pappa ;p
Ist hittade jag ett par sjukt snygga byxor på ginatricot för femhundralappen och en tröja för hundrafemtio ;p
Och dem bara skrek efter att få bo i min garderob, men min plånbok säger något helt annat :p
Men jag & Emma hitta en supersnygg tröja som vi fick Felix att köpa, billig oxå på MQ rean :) Hoppas han har den i morrn!



Daddyy - i miss the summer.

Snösnö & åter snö. Jag vill ha sommar. Pappa fick mej nyss att tänka på en hemsk tanke. Han hade tydligen sett någon film på planet hem från kina, det var typ att hela norra eurpoa och usa var tänkt av is. Som istiden typ och som andledning, den globalauppvärmningen.. Och sen slog det mej att vi bor i norra eurpoa och då skulle det ju inte att bo här längre och ni more sommar! Sen såg jag och my att nåon tyskvinter skulle komma hit, vilket betyder mer snö och kyla.. jag vill inte. Och så klart säger pappa, om filmer har rätt skulle det bli snart, och det börjar ju bli kallare! Och det ska ju bli det snart igen -.- Greaaat!

I dag har det varit en sjukt seg dag! Jag är jättetrött och inte alls glad.
Vet inte varför.. men helt enkelt halvdöd eller något likande.
Efter skolan var det dans. Jag älskar att dansa, men glömmer typ allt :)
Och jag vet att jag låter dom någon som vaknat på fel sida eller haft en deppig dag, men jag måste skriva av mej, och ni får lyssna ;p Men dansen var najjs, förutom att det är ett värdelöst försök till att få kondis, bli strakare och lite motion. Efter som jag och my varje gång innan, äter mellis. Men när man går in i en affär och ska köpa mellis och så finns det typ bullar och suff som är mycket mer lockande. Och i gröndal finns det sjuktott bröd som är heeelt vitt och säkert jätte onyttigt... Såå.. i dag blev det en cider, två sånna bröd och ett försök till att dela en kolatårta med my. Fast jag orkade bara en fjärdedel.. Så nyttigt -.- Nästan väcla får det bli typ.. frukt

Oj, allt flöt lixom på när jag skev, förlåt för att ha uttråkat er lite :) Men sen framförde pappa sitt förslag, och nu har jag verklige huvudet fullt av det.. Juste träffade pappa i dag, han har varit borta i en vecka, fick den rosa D&G tröja och några Calvin trosor som present, taaack pappsen! ;D


Detta text-iga inlägg får prydas av en bild från i sommras! ;D

Februaribloggen

Japp, nu är det ju februari. Och den tävlingen kommer gå till precis likadant som januaribloggen.
Men ni som anmälde er till januaribloggen, är automatiskt anmälda så slipper ni göra det igen! ;D
Men om du inte var med, så är det bara att anmäla. Vinnaren koras inom dom närmsta dagarna, senast onsdag, så det är brottom! ;D Priset är så klart en länkning! Som Januari, se menyn :)

RSS 2.0