Stars



Osminkade jag med dagens inköp från H&M, Lindex & Indiska! Undvink att möta min läskiga blick..

Hey! Idag har jag bara gjort nytta! Jag var klockan 8:30 hos tandläkaren och fick bågarnabytta så nu kan jag inte tugga! Härligt! Sen har jag gjort en massa bra saker! Skickat tillbaka ett paket, beställt saker från H&M, jobbat, handlat till farmor, åka iväg med systers mobil och inhandlat en del trevliga saker, och jag kan erkänna att mamma hjälpte mej med allt det där, hon till och med körde mej i morse och hjälpte mej med städandet! Sen har jag sett en antal rikitgt tjejiga filmer, ni vet typ high school filmer där allt är lyckligt och mitt-liv-är-perfekt scener finns ungefär hela filmen förutom när denna perfekta varelse får ett problem som sedan löster sej bara så där och sen får hon kärleken på köptet! Ibland är dem faktikst riktigt bra! Alltså filmerna ;)

You are dreaming


Så har har jag sett ut heladan, mjukiskläder 4-ever. Hahha, idag har jag faktiskt gjort litr nytta. Efter en heldag framför datorn och tv körde mamma mej till pappa där jag hämtade upp en retur lapp då jag sak byta jeansshortsen jag beställde! Sen mötte upp jag Erlend och vi köpte med oss pizza hem och kollade film och krigade med min syster. Imorrn ska jag vara halv 9 hos tandläkaren. FML.

I already miss you at least you are under the same sky as me.


whi


Jag fick stränga order om att städa på mitt alldeless för stökiga rum och det börjar faktikst arta sej! Otroligt! Ska bara vika massa kläder och damsuga sen är jag klar! Sen ska hinna ta en dusch oxå!


festivalsugen!



hejhej! Inatt sov jag hos Erlend och blev pizza och film riktigt bra start på lovet! Och i kväll kommer han och hans mamma hit på middag och mys! Just nu sitter jag och sucktar över att få vara funktionnär på Siesta, men det är ju i Hässleholm och vi har inte slutat skolan då men ändåå gud vad grymt kul de skulle vara! Måste komma iväg på iallafall någon festival i sommar! Vill se Coldplay på Where the action is, men den festivalen är ju bara en dag, men ändå, Coldplay - döda mej långsamt

pfwhi.c


Hey gorgeous

Hejhej! Idag har jag haft det riktigt bra! Jag har hoppat av glädje för flera saker. För min fina väns skull, för MVG på spanska provet, för att jag slog Ivan idealen vi gjorde, för min fina pojkvän som jag idag varit tillsamans med i 10 månader, för skolbion på eftermiddagen och för en del andra saker. Har bara varit allämt glad idag, även om det nog inte märkts, haha ;)

Hemklickat


Dessa trevliga saker har kommit hem till mej idag! Nu saknas bara varmare väder! :)


Heeey





Efter en lång dag iskolan, prao fixande, hötorgshallen, tacobar med Nina, klädprovning och crazyness hos Nina ska jag & kim nu sätta på en film och chilla gaaalet :D

Kim Larsson


En klockren bild på Kim! :)

Hejhej! Sitter här nu med kim som försöker bädda sin säng och det går väl sådär.. Mötte hennes efter skolan och fikade på EH och sen träffade hon Nina medans jag dansa jazz & street. Sen mötte jag upp mina systrar igen! Kim ska hänga med mej i 2 hela dagar! Det kommer bli riktigt Awesome! Men nu ska vi se en film!

Ganska lyckad helg sådär.

Hej! Äntligen hemma för att bara kunna ta det lungt. I fredags sprang jag på stan hela eftermiddagen med tjejerna och hittade toppen presenter till moppepojkarna. Sen när jag kommit hem blev jag upp hämtad av Erlend och det var hos honom jag sen sperderade natten. Jag hade även dansplaner för lördagen med det höll inte riktigt. Men på kvällen mötte jag upp ett trevligt gäng, Emma, Agnes, Johanna, Natha, Arvid, Carl, Max & Victor rättaresagt. Det blev ät bara saker för 500lappen och en trevlig kväll/natt hos Arvid med högmusik, prat, skratt, modeshow & min nya kärlek - ipaden. Hahha, men det var jättetrevligt att ha våra sleepovers igen! Nu ska jag plugga lite och kolla på en film.
Klicka här för nattens musik! Carl skappade trende att lyssa på denna riktigt bra cover!

cool_cat_96

Hej! Jag är supertrött! Hade träningsvärk från igår men ända dansade jag Jazz idag med Jennifer och sen dirket efter de mötte jag upp Erlend, Mattis & Norea och åkte och körde cirkus! Grymt kul! Jag satte volt, handvolt och en bakåtflickis. Ganska grymt vaa, sen prövade vi massa olika saker som typ tyg, tamblinggolv, ringar & tranpets. Nu har jag precis duschat och planerar för en film och matte :)

Feb. 16, 2011

I morrn har jag spanska prov och jag har pluggat totalt i ca 1h. Jag är så lyckad. Sen gjorde jag en liten deal jag skulle skämmas om jag förlorade så nu måste jag verkligen börja! Dock är jag så grymt trött! Idag har jag och tjejerna i klassen fått massa lärare att ända på vad de bestämt så vi kunde åka och se finalen i skoldm. Mälarhöjden vann! Killarna blev knappt glad, dem är typ för vana, så det blev inte så mycket firande. Sen stannade jag, Agnes, Natha & Johanna kvar på Söder och fikade på muffins fabriken och pratade! Sen åkte jag och dansade lite jazz! Nu måste jag verkligen plugga och jag ska ta och sätta på en film oxå för att lätta upp stämingen! :)

Ursäkta bildkvalitén


Svarta harmesbyxor
Khakigrön tröja med knappar
Gråa mjukisshorts
Vit tshirt med volang ärmar
Mönstrat linne
Strumpor & 60den strumbyxor
Ljusa jeans shorts
hjärtmönstrad kläning


Idag hämtade jag ut mitt paket från H&M. Åh så fina saker! Sen klickade jag hem 3 andra tröjor som jag hoppas kommer dyka upp i veckan! Jag har även hunnit med en håltimme, shoreline på gitarr, restaurand & huvudvärk i dag.

Godmorgon!


Nu har jag varit vaken ett tag! Kollade precis vädersidan och det kommer vara minus 10-12 grader när vi ska sälja bullar ner i centrum, och solen kommer inte gå upp fören efter en halvtimme. Awesome! Det posesiva är nog att jag fick lite tid att chatta med Anna så här på morgonen. Fast det var enda.

Grattis älskling!

Bilden är tyvärr gamal då jag inte haft en kamera på år och dar.
Hur känns det att vara 15 ? bara så du vet så älskar jag dej!


Cupcakes with love


Jag känner mej jättepigg! Vilket är grymt bra för jag ska hinna med typ 1000 saker idag! Just nu vaktar jag mina kärleksmuffins, det blev jättefluffiga och goda! Fast första plåten flöt ut så de sitter jag och äter upp istället! Men nu ska jag skriva klart mina 2 inlämmningar!


.



Jag känner mej väldigt förväntansfull. Men jag vet inte till vad, så det blir lite jobbig. Att gå och vänta så man nästan sprciker på något som inte kan hända för man inte vet vad det är. Idag har jag skrivit på min No som ska vara klar i morrn. Dock så glömde jag källförteckningen i skolan så vi får väl se hur det går. Har massor att fixa i morgon kommer omöjligt hinna! 
På eftermiddagen åkte jag och mamma till stan, hittade nästan ett par skor. Jag köpte min födelsedags present till min fina pojkvän. Fyskjutton vad svårt det var!

Inlägg 1 - Om mej.

Bilden på mej: Är min profilbild då jag inte alls kunde välja någon.


Du ger mej inga löften


Nästa fredag är den 2 månader kvar, jag dör litegrann!

Vilken deprimerande dag! Förutom min förskylning som inte vill försvinna, tröttheten så skulle det ju såklart vara snöstorm! Det som nästan var vår!? Jag fick packa på mej min stora canada som råkar ha största luvan så jag iallafall inte blev så blöt. Dock är den så stor så man knappt ser något. Fast de blåste så mycket att man ändå inte såg något.


Efter vi badat sista lektionen på idrotten väntade jag på Linnea och vi åkte sen tillbaka till skolan fär vi fick veta all nominderade till vårt fina event - Den stora kärleksdagen @fb. Allt presenteras på måndag på Alla hjärtans dag! Vi sprang sen runt och gjorde skolan fin inför måndagen! Awesome!


Idag startar Håkan sin turné!

.

En lista för update som min fina vän tipssade mej om.

Jag vet att jag är grymtaktiv! Och ja, det synns på min statestik till och med. Men vet inte riktigt vad jag ska skriva om, eller jag har inte direkt tid heller. Har en del collage med lite kläder och stuff man alltid kan dreggla efter, men oftast så gör jag dem bara utan att lägg upp dem. Men jag har en lösning. Det blir en lista om vad jag ska skriva om. Så kasnke det blir lite mer än nästan ett inlägg varje dag. Fast kan inte lova att det blir ett varje dag, men jag tänkte jobba mej igenom hela listan!

Inlägg 1 – Om mig.
Inlägg 2 – En person jag saknar just nu.
Inlägg 3 – Mitt favorit plagg och varför.
Inlägg 4 – En tid jag saknar.
Inlägg 5 – En bild på mig när jag var liten + något om mig som liten.
Inlägg 6 – Vilken typ av killar jag faller för.
Inlägg 7 – Vad jag ska göra i sommar.
Inlägg 8 – En dålig vana jag önskar att jag inte hade.
Inlägg 9 – En bild på min första bästavän.
Inlägg 10 – En bild på mig idag och vad jag hade på mig.
Inlägg 11 – Någonting jag oroar mig för.
Inlägg 12 – En bild på ett ställe jag vart på.
Inlägg 13 – Mitt drömbröllop.
Inlägg 14 – En bilder på mig själv genom åren.
Inlägg 15 – Någonting jag vill uppleva.
Inlägg 16 – Innehållet i min väska.
Inlägg 17 – En person jag vill byta liv med för en dag – och varför.
Inlägg 18 – Bästa dagen hittills det här året.
Inlägg 19 – En annans blogg jag gillar och varför ?
Inlägg 20 – Min skoltid och mina betyg.
Inlägg 21 – En bild på mig själv som är tagen utav någon annan.
Inlägg 22 – Min reaktion när jag ser mig själv i spegeln.
Inlägg 23 – En låt för varje tillfälle.
Inlägg 24 – En inblick i det annars privata.
Inlägg 25 – Skönhetsvanor.
Inlägg 26 - Ett favorit citat.
Inlägg 27 - När en apa är bra att ha.
Inlägg 28 - Största av allt är kärleken.


If you want me to change - I change for you.


Idag gick jag, Emma, Agnes & Palm hem till Agnes efterskolan. Och vilket gossip det blev. Nämen iallafall mycket efterlängtat tjejsnack! Sen åkte jag in på en interjuv/casting om filmfestivalen jr. Och sen mötte jag upp spej för 2 rundor Cybertown! Nice! Kom faktiskt som bäst 8:a av ca 30. Plus att de grymma ledarna var med så.. lite stolt får man väl vara ?

SNÖ-NEJTACK!


Hahahha, försöker se lagom deprimerad ut över all snö..

Mästerkock eller vaddå ?


Underbart goda och superlätta - Kokostoppar!

200g Kokosflingor
2 ägg
2dl socker

  • Sätt ugnen på 200 grader (varmluft 175 grader).
  • När den är varm - Rör samman alla ingredienser i en stor bunke.
  • Låt kokosflingorna svälla några minuter. Typ 5min.
  • Klicka ut toppar med teskedar på plåt med bakplåtspapper.
  • Grädda mitt i ugnen 12 min tills dina kokostoppar fått fin färg.

  • Sjukling no.1


    En mycket efterlängtad tygpåse följde med mej hem igår från Weekday som ni nog redan listat ut. Min från palatset har gått sönder men den ska lagas och sen är de andra försmå eller förstora. Vilket i-landsproblem. Menmen, jag är iallafall riktigt nöjd nu! Annars har jag precis ätit, och ska nu kolla på Glee och fixa massa viktiga saker. Typ skriva massa So & No och maila om prao och såntdär.

    Vison & Värdegrund.


    Dagensoutfit, som jag dock inte showade direkt. Utan jag gömde mej i en mysig hoodie och en storhalsduk!
    Lila linne med tryck - Monki
    Svart kjol - Indiska
    Sametslegging - Pieces
    Smycken + Converse

    Tjohopp! Jag är fortfarande grymt förkyld, inte ett dugg bättre faktiskt. Så ingen skola för mej i morrn sa min mamma till mej när jag kom hem från ett Vison & Värdegrunds möte med umr på söder. Det var ett ganska trevligt möte bortsätt från den biten då jag inte kunde urskilja ord och världen snurrade.. Innan möte tog jag och Norea lite mat på tacobar och en supersnabbis på Götgatan!


    Z for Zebra

    Gamal sjukling blid, dock är det typ så här jag ser ut just nu så..
    Ojoj, får snabba mej efter som blogg.se kommer ligga ner om en kvart i ca 1h. Jag är iallafall fortfarande förskyld, borde verkligen inte gå till skolan. Men i morrn har jag typ 3 prov, eller alltså 2 st lektioner där vi skiver på ettlång provet, och sen ett vanligt prov. Kul.. Men jag kunde inte låta bli att åka in till Danscenter trotts min huvudvärk och host. Det blev Street, Jazz & trevligt folk! Glassigt! Men nu ska jag kojsa! Puss!

    You are Amazing

    Jag har förskräckligt ont i halsen och hostar lite lagom! Ska snart hoppa isäng för jag satsar på att ta mej till skolan i morrn! Och jag vill ju dansa! Idag har jag pluggat massa saker jag inte förstår mej på. Lagat middag och för en kortstund varit ute i solskentet. Fast de räknas knappt. Hade gärna taget en promenad med någon fin person och pausat på ett mysigt fik. Men nej, ist har jag varit fast hemma och bråkat med mitt internet! Dagen har verkligen varit från toppen till botten på en sekund som en vän till mej sa. Men sen oxå från botten till toppen och allt där i mellan! Hoppas på en utvilad Signe i morrn med en stadig röst! Det kan ju vara trevligt att kunna prata..

    Vilken jävla vecka!

    Måndag: So-prov tillfälle, Spanska redovisning, Sälja Bullar med klassen klockan 7, Elvråd, Street, Locking? & Jazz.

    Tisdag: So-provtillfälle, Noprov/inlämnings tillfälle, musikprov, Vison & Värdegunds möte med UMR & Åka till Mamma.

    Onsdag: So-provet ska vara klart! Jazz & Spej. Matten ska vara klar.

    Torsdag: Noprov/inlämnings tillfälle, Fixa present - åka till stan. Cybertown med Spej.

    Fredag:  Noprovet/inlämningen ska vara klar, Simma på idrotten. Middag med släkten ?

    Helgen: Sova över med Crew och fira Carl, Jakob & Felix ?, Erlend fyller år! & Plugga massor till nästa veckas prov och läxor!

    Jag som redan är dödstrött och förkyld som en gris!

    Fredags



    Igår, eller vad de blir sov jag hos Erlend med Norea, Isak, & Emma. Det blev inte så mycket bananashake, utan en lugn kväll, men film, prat, tankar & pizza. I fredags badade vi även på idrotten. Failade på livräddningen med simmade alla 500m! Nu kan jag göra vad jag vill på idrotten på fredag, skönt! Nu är jag dödstrött trotts att jag sov en kortis på eftermiddagen. Tänkte plugga men de går inte! Istället åt jag lite, kollade på This it is och kurerade min feta förkylning med mentol & eucalyptus houngsvatten, vilket dock gjorde underverk!
    Men i morrn har jag 1000 saker att göra;
    Städa, Baka bullar att sälja med klassen, Spanskaredovisning, So prov, No prov/inlämning, Matte läxa - de enda som faktikst skulle kunna vänta, Kinesiska, laga middagen, och läsa i svenskan! Kul söndag..

    incoming : Ugly Pics

    Dagens Outfit;
    Svart spets från Monki
    Svart linne & 60den strumpbyxor från H&M
    khakigrön halsduk från Zara
    Joannas's kängor, Klocka och Smycken från Thomas Sabo

    Snart är det fredag! Såskönt! Har en del plugg att fixa i helgen men det får vänta tills söndag! Idag fyller min pappa år! Grattis! Så efter jag kom hem från Jazzen idag med Jennifer & Rosa, hänge med på deras klass eftersom jag är en liten överlycklig ägare till Ungdomskortet - så hängde med dem första gången sådär, med det var nog inte sista heller. Dock har jag inte tid att dansa så mycket mer än jag vad jag redan gör så det blir iaf inte varje vecka jag hänger på. Det hade nog inte heller varit så kul att dansa Jazz Nyb, heller. Men annars har jag ätit hem gjorda dumplings och tårta, nice! I morrn ska vi bada med klassen på idrotten - blandade kännslor.

    Slumpad bild på mej


    Har precis ätit en kinesisk nyårs middag! Idag eller om det var i morrn ? Aja, då/nu är det kinesisk nyår! Inte för det egentligen är något speciellt, men iallafall en liten vardagsförjyllare! I morgon fyller pappa år! Så jag gick av i Slussen igen på väg till dagens Jazzklass och inhandlade en liten present! Hoppas han blir glad. Onsdagens jazz trodde jag att jag bara skulle dans med Alva av dem jag känner, men 5 minuter innan det börjar får jag ett sms från Cicci som precis fått veta att hon kom in ändå och var på väg! Nice!

    Plugga, plugga, plugga

    .

    RSS 2.0