hihihihi söt!

Idag var det sista måndagen i skolan på flera veckor! Häärligt! Dock blev jag inte helt klar med min klänning.. Efter skolan dansade jag och sen kom Erlend hem til mig för att plugga No, då han inte hade några böcker. Trevligt för mig! Nu ska jag nog ta och se en film :)

line

Igår var jag på en stor loppis med Norea i Hornstull, folk hade ställt upp bord längs alla gator! Det var kul även om man inte orkade kolla på allt och man inte hade så mycket pengar med sig. Sen fikade vi och försökte plugga på Waynes. Här kommer lite bilder från i Fredags :)




Sounds

Heey! Igår åkte jag & Emma in till Model house för att ta våra foton. Ett av resultaten ser ni här ovan! Jag hade minst ett ton fondation i ansiktet, så äckligt! Men det blev bra på bild. Efter de åkte vi hem till Erlends Pappa och åt pizza, sen åkte hemma hem och jag stannade kvar över natten, myspys! Nu är jag hemma igen och ska se på film tror jag minsan! :)

Flottsbro!

Igår var vi vis flottsbro med hela årskursen, det var väl kul. Det var toppen väder och jag spela vollyboll och sjung! Men pga trasigt tak och en försvinnen gitarr var vi typ en och en halv timme sena hem. Jag skulle följa med Jennifer och Rosa på deras sista dansklass och vi hann precis inte, hahah. Sen på kvällen skulle jag plugga matte till ett prov i har idag, men jag hade glömt böckerna i skolan! Strike, så jag fixade mina naglar istället, vilket inte heller bleb bra..

15

Så var man 15 då! Byxmyndig och nästan moppe ägare, eller ja, jag får iallafall om jag hade velat och det är väl det som räknas! Första halvan av dagen var grymt! Vi fick våra spanjorer och jag fick MVG på Deckare på svenskan! Underbart! Tack för alla gratulationer! Ni är så fina! Andra halvan kan man väl inte riktigt klaga på men, ändå. Jag träffade Erlend eller ja, sov i hans soffa och sen har jag ätit tårta :)

Sooon!

hihihihi fino!
Hej! Idag har jag sjungt avslutningssånger och nästan byggt klart min bil! Det är så grymt lite kvar i skolan men ändå så mycket jobb den här veckan innan alla betyg ska vara satta. Jag vill försöka hålla mina poäng, då är jag nöjd! Idag har jag träffat Erlend och på kvällen kom min familj över och vi åt middag tillsamans och försökte få ihop sommaren, och det gick inte så bra.. Men nu ska jag packa! :)

Monday

I dag blev jag nästan klar med min klänning och nästa måndag är sista slöjdlektionen så då har jag inge val. Hahah, sen har jag dansat idag oxå, Street & Jazz. Trodde det var sista gången, men nej, det var tydligen nästa vecka!

Firat firat! :)

I kväll har jag firat min födelsedag som egentligen inte är förren på Onsdag, har fått så himla mycket fint i år! Idag har blandannat 3 par converse, en het-man-på-en-påse, mangodoft och lite kläder flyttat in i mitt rum! Åh! Är så glad. Vi åt på en libanesik resturang med min fina släkt och min prima pojkvän och hans mamma!  Har inte laddat in bilderna än och inte heller bilderna från 67 är uppe än. Men snart så kasnke :)

67

I fredags var jag på Gröna lund med Natha, Erlend, Oskar, Kasper & Linus. Riktigt kul kväll faktikst och Säkert spelade fast vi inte såg henne så mycket. Efter det sov jag hos Erlend undernatten och dagen efter var jag i Kåken efter lunch för en förträff in för lägret jag ska på i sommar! Det var faktikst ganska kul fast det bara var en natt tillsamans med dem nya människorna, man lärde ändå känna ganska många och man blev grymt taggad inför i sommar, det är trotts allt bara 65 dagar kvar! Så jag var där i natt men tittade även förbi vi Ankringen på kvällen.

bild från i vinteras

Hej! Nu är jag hemma efter en runda med Norea i liljeholmen och en paus på donken. Det var riktigt trevligt förutom att jag tror jag håller på att bli sjuk. Nu ska jag se om jag får lite matte pluggat efter som jag är upptagen hela helgen :)

Fransson!

Heey! Idag var det äntligen lite varmt igen! Efter skolan träffade jag Nathalie och vi låg i solen och pratade! Nu har precis dansat som en galning och nu ska jag ta en titt på svenskan tills i morrn! :)

Hejhopp!

Heeeey! Nu sitter jag i sängen hos min mamma med en ny duschad Erlend, vi ska plugga och drick te och sen ska han sova här en natt till. Mysmys!

Erlend är bäst i hela världen!

Hej! Idag har jag försökt plugga hela dagen och jaaa, det gick väl inge vidare. Alls. Sen har jag träffat Erlend och vi har pluggat och sen har jag hämtat upp ett par stövlar oxå. Erlend är bästbästbästbäst!

,

Godmorgon! I morse stormade min syster in i mitt rum för att vinka och säga hej och sen gå ut igen! Åh jag älskar henne.. Kunde inte somna om så nu är jag ganska trött eftersom jag fastnade framför Plant Vs. Zoombies i natt, hahah. Nu ligger jag och klurar på spanska talet som ska vara klart och kunna läsas upp i morrn. Jag har tyvärr inte börjat så nu ska jag sätta fart. Har alla idéer förutom vem jag ska skriva om. Ska träffa nog Erlend sen och så får vi slå våra kloka huvuden ihop!

norrisss baaa:

hejhej hemskt mycket hej!

Fredag den 13:e

Vilken olycksdag, men den kunde varit värre säger positiva jag.
Men idag på kvällen har jag friat min älskade Farmor som fyllde 93år igår! Vi sjöng på säker sju olika sätt och åt upp en heltårta. Nu sitter jag hemma hos Erlend och här kommer jag oxå tillbringa natten!

snart,snart,snart

Heeey! Nu ligger jag hemma i soffan efter att ha tittat på en födelsedagspresent till mig själv, hahah! I går var det ju Operationdagsverke och jag och Erlend jobbade somsagt hos honom, det var braa! Jag är supertrött med i morrn är det ju fredag såå de är bra! Men ska typ bara plugga i helgen, och fotas. Hahha.

Hos Erlend!

Är hos Erlend över natten efter en trevlig eftermiddag med fina tjejer och trevligt folk nere hos Oskar! Sen har jag ätit buffé och tittat på min systers kabaré oxå! I morrn är det Operation dagsverke!

Monday


Heej! Idag var det jättefint väder, så himla härligt! Sen kom Erlend hem i morse så har träffat honom på efter middagen efter att vi åt glass med Niko, Crille & Natha. Nu har jag prcis duschat och ska ta och packa!

Igår..





Var jag först i Sigtuna och fikade med min nya släkt.. hahah, sen åkte vi in till Uppsala och hälsade på Mormor och morfars grav innan vi åkte in till stan. Jag köpte 3 bikinidelar som jag letat efter. Sen åt vi kinesikt och fortsatte hem till Peter och hans familj där vi stannade hela kvällen och åt, pratade, hopapde stutsmatta och spelade spel! Kulkul! Nu måste jag börja på spanskan vilket jag inte gjort och vi har prov nu i veckan. Varför ska man alltid skjuta upp allt!? :O


AAAOOOH


Hejhej! Ska strax möta upp Matilda vid tunnelbanan så ska vi åka in till Tanto och grilla med massa folk. Sen ska jag direkt till Emma och fira hennes födelsedag efter det! Ska faktiskt bli en trevlig kväll efter en konstiga veckan som äntligen är över, snart iallafall. Men när jag kom hem från idrotten så gick jag en impulsiv kännsla och började klippa mitt hår. Nu ser det ganska fucked up ut och är typ 10cm kortare, men jag hoppas jag överlever. Det var en kul grej iallafall till man såg resultatet. Hahha! men jag har brottom så visar er senare :)

Torsdag




Hejhopp! Nu ligger jag och skypar med Erlend! Lovely! Idag har jag varit i stan och fikat med Natha, Linnea, Emma, Crille & Nikola. Sen gick vi runt lite i stan och hamnde med lite godis i Kungsan! Sen gick jag och Linnea runt lite mer själv efter nästan alla dragit hem. Fina tjejer va!?


Självporträtt


Idag såg vi på lärarkabarén i skolan och dansan vi korigraferat blev ändå ganska bra, trotts att dem tog bort och gjorde om mycket blev det väl bra. Vi hade ju inte dirkt mycket tid att göra den på och lära dem. Sen har jag dansat i dag med Cicci, trevligt trevligt! Boorde plugga nu...

Losing touch




Idag sov jag ut och tog det lungt innan jag var på No:n vid ett och genomled två lektioner. Men fick iallafall MVG på mitt Biologi prov, alltid något bra! Sen gick jag och Natha och köpte glass och försökte plugga spanska hemma hos henne framför brasan då all värme gick åt till att värma upp deras pool så det var superkallt. Hahha, sen gick på ett spanska info möte om utbytesresan i höst :)


Dagens stora suddiga.


Body från Monki, Byxorna är Jennifers från Zara, Skärpet är mitt egna och smyckena är från Thomas Sabo.
Ursäkta mitt ansikte. Nu ska jag kolla igenom alla bilder jag tagit mer idag.


God förmiddag


Heej! Just nu sitter jag här i soffan och myser i en sprakdräckt helt ofixad. Har precis ätit lite dumpling och ska väl ta och börja fixa mej och klä på mig. Det var så grymt skönt att sova ut! Men nu börjar jag trotts allt om en timme, nu är det nästan lite brottom! Så idag blir det 2 lektioner, NO & Teknik :)

*


Nowhere else in the world


Hejhej! Idag har jag hunnit med tusen av saker, och var med på drygt 1 lektion, slöjden! Jag har fixat med skolans lärarkabaré, infomerat om OD, Elevråd och efter skolan dansade jag 2 klasser, med en paus med Alva på Svarta lådan! Trevligtrevligt. Trotts allt det där har det inte riktigt vara min dag idag. Precis som igår och i förrgår.. Jag är helt ur balans och väldigt ofocuserad. Men jag klara mej nog. Idag ringde Erlend från New York, lycka i typ ett få tal minuter. I morrn börjar jag fem i ett!

------

Old pics.
Hey People! Ligger kvar i sängen fortfarande trotts jag har massa att göra på tretimmar nu frammåt, jag har bara ingen ork alls. Den försvann. Min valborg var väl inte den bästa, men när brukar valborg bli så där superbra som man önskar? Jag var jättetrött hela kvällen och blev värsta partypooper typ. Nästan iallafall. Åkte med Erlend ner till brasan och träffade massa folk och slutade hos Norea & Simon med massa trevligt folk. Jag kännde mej inte alls på humör att vara ute så åkte hem samtidigt som Erlend som tidigt i morse åkte till New York. Jag åkte hem och sov. Jag behövde det verkligen, så det slutade väl bra. Nu ska jag äta och stressa iväg.

RSS 2.0