Ge mej vår och sommar!

Nu ligger jag på golvet och skypar med Natha, Carl och Jacob. Kulkul, iallafall roligare än att plugga. Fast borde verkligen konsentrera mej nu! Har mer än hälften kvar. Great! Efter skolan var jag med Norea till vi mötte upp alla andra umr:are vid Sergelstorg vid 5. Vi delade ut flygblad och fick den hel del uppmuntrande komentarer och en hel del nej. Alltså "Säg nej till rasismen! - Nej!" Och det blev en del intressanta disskutioner med folk som gick förbi!

det snurrar i mitt huvud


Idag har jag invigt min röda fina monark! Jag var hemma från skolan idag efter som min hals ville sammarbeta med mej i natt, så jag fick ingen sömn men istället fick jag hela kapitel 14 läst i min biologibok. Alltid nåt! Så förmiddagen spenderade jag sovandes i min säng och sen svängde jag förbi skolan efter som jag endå var tvungena att lämna min prao lapp och då passade jag även på att hämta mitt matteprov. Sen hämtade jag upp en bikini jag hade lagt undan! Ni får ett litet smakprov här ovan fast den är lite vitare om jag inte minns fel.

IATCO



Nämen titta vad jag & Jennifer fick med oss hem idag :)
Heeej! Idag har det snöat, man mår typ dåligt när det helt plötsligt börjar snöa. Sen kom jag på att jag har No-prov på fredag. Bravo Signe! Hann plugga ungefär ett uppslag idag iallafall sen somnade jag. Hahha, tröttchey? Praoen börjar närma sej! Är grymt taggad. No school på 3 veckor!

I dag kommer denna fina tjej till skolan efter 3 månader i USA!

Slut på helgen! Usch! Men idag har jag iallafall börjat på min klänninng på slöjden och sen har jag dansat! Alva opererade halsmandlarna så hon har inte kunnat dansa på 2veckor. Men nu änligen lite sällskap på streeten! Sen innan jazzen börja åt vi scones på EH! Men annars nu är jag bara grymt taggad på prao, påsklov & Norge!

G2G

Vi ska tydligen möta upp Farmor & Faster nu och gå och fika innan jag iväg på umr möte! Hoppas Christian har med sej min fina tröja!

No line


Idag invigde jag jeansjackan för i år, blev lixom tvungen! Jag följde med Mamma & Syster till skärholmen, där var resten av världen förresten, det är någon kalas helg där den här helgen med massa erbjudanden. Självklart hittade jag inget som var med i något av alla dessa erbjudanden. Lagom typiskt. Hahah, men istället fick jag med mej 2par skor, ett par tights och en klänning hem! Nu väntar jag bara på värmen!


Pics från Landskrona!






Robert De Niro, det vinnande laget!


Snart:


Friday


Hej! Idag hade vi ledigt, helt underbart! Jag har varit på stan med Mamma & Syster och ätit bakadpotatis och sen åkte vi och spelade badminton! Grymt kul faktikst! Snart kommer Erlend hit och då blir det fredagsmys!

11



Idag gjorde min klass någon undersökning typ TIMSS. Det tog hela förmiddagen alltså typ 3timmar. Ganska seg måste jag säga. Vi svarade på flera häften med uppgifter i matte och no och sen typ hur man lär sej och vad man tycker om alla ämen. Somsagt grymt seg i slutet. Efter skolan gick jag med trevliga vänner till mastberget och satt i solen det blev mycket skratta. Carls skratta alltså! Sen gick vi hem till Norea för att hämta wok och varmchoklad och sen tillbaka till de andra på berget. När vi gick där ifrån frös vi som galningar!

Andas


Idag var det riktigt vår ute! Sol och blå himmel! Jag väcktes i morse av att Rosa ringde och sa att hon var utanför, haha. Vi åt lite frukost och längtade efter vår & sommar, innan vi gick till skolan och mötte upp Jennifer. Vi har fundarat ut en liten början till en koregrafi och dansat som galningar i ett av klassrummen tills det var min tur att ha utvecklingssamtal vid ett. Sen gick jag hem till Erlend :)


Svar!

Anonym om "Lova mig en sak - sluta aldrig att brinna!":
föresten, va hände me dom där grejerna du skulle skriva varje dag? duvet olika ämnen varje dag? :)

Svar: Eh. jo.. Jag glömde, hahah. Men vill ni att jag ska fortsättar svara på frågorna? :)

"Lova mig en sak - sluta aldrig att brinna!"

Dagensoutfit:
Tröja - Sytt själv
Höga shorts - Rocky
Strumpbyxor 60den - H&M
Hörlurar - Wesc
Converse

Idag har det varit riktigt vår väder! Underbart! På lunchen köpte vi glass och åt i solen påväg tillbaka till skolan. Det blev den nya Magnumen, med typ hasselnöt och choklad. mums! Det ända jag saknade var mina solglasögon, för ännu lite mer vårkännslor! I morrn är det utvecklingssamtal, känns lite onödigt men äh. Det är bara en halvtimme, max.

Siluett så f1


Vårdagsjämining


Kramring i solen.
Idag har jag varit trött konstant, hittade oxå ganska nyss artikeln SvD publicerat om Umr. Riktigt bra! Probelmet är dock alla som valt att komentera den. Blev illamående. Vilken värld vi lever i. Annars så är det FN dagen mot Rasism idag! Whoho! Har firat med 3 timmars dans. Det blev så, Street, Locking & Jazz. Kul att träffa tjejerna och det blev även årets första GB glass med dem! Vårkänslor!

"Kära vänner, UMR:are, antirasister och fantastiskt bra och alldeles underbara medmänniskor – välkomna till Skåne, Landskrona och Ungdom Mot Rasisms femtonde ordinarie kongress."







Helgen var lite av en dröm. Vi åkte ner till Landskrona på fredags morgonen och bytte tåg i Lund. I landskrona fanns de gröna bussar och ett dracula torn. Vi åkte till skolan där vi skulle bo, fick fina tygpåsara med kongresshandlingar, namnskylltar och talatbrickor m.m. Sen träffade man alla fina människor. Vilken samhörighet man kände. Men lärde känna varandra mer och mer och delade tankarna och blev bara mer och mer suga på andras syn på saker vilket skapade enormt intressanta diskussioner. Nästan hela lördagen satt vi alla i "penis-saken" hihih oj, menade såklart plenissalen. Själv hade jag talarbricka nummer 48. Sen på kvällen blev det fekke och vi firade att UMR blev 15år. Förutom intressanta förhandlingar hann vi oxå med att skaffa nyavänner, mycket skratt & glädje, fina och sorliga tal från f.d Ordförade Ola, 7kamp med typ 11grenar, frysteater, mysa chilla stunder, tjutade dörrar, tårta och mycket mer. Det ändå man inte fick var sönm! Men gud så värt. Har inte ordkvar eller tid. Fint var det iallafall.

Just nu borde jag sitta på tåget med alla umr:are! Men vi har en bra bit kvar!


.,

Idag hade vi matteprov. Måste erkänna att jag typ inte pluggade någonting och ja, det kommer synnas! Det gick verkligen grymt dåligt! Jag hann inte ens sista talet. FML. Får väl trösta mej med att jag inte vara ensam med att tycka att de typ var de svårate matteprovet hittills. Jag kom typ inte ihåg något alls. Pinsamt.
Men sen gick jag hem till Erlend saknade honom på dagen efter som han var sjuk. Sen på kvällen så har jag & Norea köpt typ en hel godis affär till den långa tågresan!

Paaacka.


Gamalbild.
Jag har ont i ryggen, har stått böjd över min väska nu alldess för länge och är nu äntligen klar packad! Hade ingenaning om vad jag skulle behöva för en helg i Landsskrona på Kongress. Åh. Aja, hoppas det blir bra nu iallafall! I morrn ska jag & Norea möta de andra umr:arna strax efter 10 och sen bär det av!

signefridstrom är 2år!


Nu exakt för 2år sen jag publicerade mitt första inlägg på den här bloggen!

fina ljud när man inte orkar plugga.

I don´t know where this fear came from
how I became so afraid of losing everyone
never been afraid of being lonely
now I´m becoming the one I´m most scared of being

I don´t know where this fear comes from
this fear of failing fear of letting everyone and myself down
its growing deep into my soul
making me all paralyzed and cold

It´s two steps forward, three steps back again
I´ll turn my face against it I won´t run
Courage and belif are my redeems
No one else can rescue me it seems

Cause if I don´t follow my heart this time
I´m gonna forget what this life is all about
I´m gonna take that path I´m going in on my own
I´m gonna take that fear and wear it like a crown


MUMS MATTE


Nästan exakt ett år sen.
Idag har det varit en riktigt FML dag. Har mått riktigt dåligt! Har inte tid med de nu! Men nu är det bättre har lixom precis smaskat i mej lite glass med banan. Allt pluggande nu senaste tiden gör mej riktigt ohälsosam! Jag kan inte plugga utan att äta på något. Och då går jag och köper något, oftast något onyttigt. Sen sitter jag och äter upp de istället för att plugga så jag får ändå inget gjort. Men kom nyss hem från dansen, Vera K var med idag! Grymt länge sen jag såg henne! Och sen var det ju Cicci oxå såklart! Men nu ska de pluggas matte! Jag måste plugga matte! DÖ.

Idag sken solen!



Bilder från My!

Fruktfrosseri



Kom nyss hem från skolan efter att jag & Carl hamnde på coop och köpte med oss en hel del frukt hem! Själv fick jag med mej en låda vindruvor och en mango att mumsa på medans jag pluggar. Var grymt sugen på mango! Har grymt mycket skola nu så det är väl bara att sätta igång!

Hallonflikka


Idag åkte jag in på söder och hamnade på samma tunnelbana som Isak och Joel vilket var lite konstigt för jag såg dem inte när jag åkte från Mälarhöjden. Men tog sällskap med dom ett tag efter som jag redan missat starten på streeten, vilket gjorde att jag fick mer tid att plugga. Jag satte mej på Grafitti, åt bakadpotatis och pluggade matte. Sen hann jag iallafall till Jazzen trotts det lilla stoppet i The english shop.


VS & A&F




"HEJ MAMMA! VILKEN FIN TRÖJA DU HAR PÅ DEJ! KOLLA VAD JAG HITTADE SOM JAG FAKTISKT BEHÖVER DE KOSTAR INTE SÅÅ MYCKET OM MAN INTE RÄKNAR MED FRAKTEN! OCH JA, JAG HAR PLUGGAT MATTE, JAG HAR RÄKNAT UT VAD ALLT KOSTAR!"

jag.vill.utomlands.nu




Hey! Jag mår inte så bra! Är supertrött och ont i huvudet, har verkligen inte tid att vara sjuk! Inatt sov jag hos fina Erlend efter att mi familia ätit middag och haft melodifestivalkväll där. Syster blev överlycklig för vinnaren medans jag nu vägrar vara svensk på den stora tävlingen. Har redan sovit lite men nu måste jag verkligen ta itur med lite skola, Kim Nivak.

Mars 12, 2011

Hej! Nu har jag precis duchat och ska ta och äta lite. Igår fick jag hem ett paketfrån H&M med lite av de saker jag har beställt, fast några ska få åka tillbaka. Igår gick jag även på Götgatan en snabbis och hittade en trevlig klänning som jag la undan så ska snart åka in mot stan för att köpa den! Sen är det middag och natt hos Erlend! :)

Mars 10, 2011


Hej! Idag har jag träffat Emma & Norea för att plugga, men vi åt mest godis och jag frossade i Emmas garderob bland somrigaoutfits. Längtar verkligen supermycket till sommaren! Sen mötte jag upp Johanna, Agnes, Natha, Erlend & Mattis och vi åkte ut till Cirkushallen för att träna lite cirkus. Just nu letar jag en låt till Lärarbarén som jag idag blev till frågad om jag ville vara med och Koreografera, kommer nog blir grymt kul! Men nu ska jag sova!

.


Nu är jag faktiskt inte trött efter som jag lyckades somna i soffan vid 7. Idag kom typ ett mobilt filmteam till vår klass för att spela in kortfilmer med oss. Man skapade en film helt själv från ingenting i halvklass. Min halva fick den roliga ledaren med den konstigaste humorn. Det var väl typ han som gjorde det. Han skickade i väg 2st med hans bankort för att köpa semlor till alla oss. För han var sugen. Men såklart fick vi ha det i en scen i vår typ kaotiska film. Jag spelade Lucy Lui's dotter ni vet hon i Charlies änglar ?

Efter det åkte jag in till söder för att möta upp Cicci som oxå råkar gå i samma klass som Matilda K. Mycket efterlängtat möte. Jag och Cicci gick till hennes fina lägenhet först innan vi åkte till dansen!


8 Mars - 3 flugor i 1 smäll




Bilder från Google idag.

trött_tjej_96


Yo! Förlåt, mycket har hänt de senaste 2dagarna, skolan har börjat och snott med sej mitt liv. Amen typ! Igår efter skolan drog jag direkt in till DC och träffade Alva och vi körde först 1h Street sen 1h Locking och sen 1h Jazz. Till jazzen kom de andra tjejerna, Ella, Anna & Bella. Första gången jag dansade lockning. Grymt svårt efter som vi hoppade in i en grupp där de redan dansat lite innan. Men gud såkul! Sen på kvällen sov jag hos Erlend!

Idag har jag stått i köket med Agnes & Emma och gjort snöbollar till vårt engelskashow. Gud vad vi failade och vilka bloppers! Men aja,  det var kul! Nu : SÄNGEN! Jag är död i hela kroppen. Kanppt suttit en sekund i dag och träningsvärk i typ alla muskler sen igår, och i morgon blir de Jazz igen med Cicci!


Hold my hand


Coolbrud jag hittaded för ca 1år sen :)
Hej! Sista dagen på lovet. Inte alls utvilad, jag är grymt trött och har plugg upp till öronen. Eller ja.. nästan iallafall. Idag har jag träffat Felix, riktigt kul att se honom efter som jag inte träffat honom alls innan på lovet. Sen har jag lagat middag, kollat på Glee och försökt plugga. I kväll/natt kommer Erlend äntligen hem! Nu ska jag hoppa in i duschen! :)

***


Sommaren är saknad.


Hej! Idag har jag varit hemma hela dagen, det kanske har märkts på mina inlägg. Men jag gick ändå ut i solen lite, jag och syster gick till ica och köpte ingridienser till maränger vi sen bakade. Mums! Sen har jag tänkt att plugga, men jaa... Får fixa de i morrn. Sista dagen på lovet. Fast då ska jag nog träffa Felix. Men ääh, det löser dej! Nu blir det andra chansen!

jag är hellre blind än att ser dej med någon annan


Sunnyday


Tjoho! Just nu har jag varit vaken i ca 2 & 1/2h. Vad har jag gjort ? Nada. Har inte ens börjat på någon av alla saker jag faktiskt inte kan skjuta upplängre. Åh, men jag orkar bara inte. Mitt hopp sitter lixom i nordnorge, hur kan man då föräntas något av mej. Nina sov här i natt igen efter en lång kväll hos Elias tillsamans med Emma & Fabian oxå. Sen kan man väl säga att Adrian oxå med på ett hörn där. Vi fick Elias att bli en Beliber, kollade på 2 filmer och åt donken. Hahha.

Ps. Jag & Nina såg Rebecca på tunnelbanan härom dagen ni vet Rebecca i Rebecca & Fiona. Amen lite coolt eller hur ? :)

Doesn't mean I'm lost


En besvärad bild Nina tog på mej under Kims Matte ;)

Ledsen för min lama update! Men jag haft mer än fullt upp de senaste dagarna! Berättade ju lite kort om min & Ninas tripp till Uppsala. Vi bodde hemma hos Kim och första kvällen var det massa snacka över lite tacos och sen blev det film! Vi skulle försöka sova jättetidigt och vi lyckades väl sådär. Sen gick vi upp 05:45, jag trodde jag var död eller nåt. Om det skulle finnas nåt som hetter Sönmgångare istället för Sengångare så var jag en sån. Vi var lite nervösa efter som kim berättat massa om oss så vi hade massa förutstättningar att leva upp till. Men allt släppte sen.

Snabb update :)

Hej! Min och Ninas tid i uppsala var riktigt trevlig! Skolan var dock inte så speciell men det var kul att träffa hennes kompisar! Hennes skola var jätteliten och det fanns inga trappor alls. Hahah ;) Men efter att jag och Nina kom hem igår mötte vi upp Emma och träffade lite folk på gården och sen har Emma & Nina sovit här i natt :)

Uppsala here we come!

Nu sitter jag på tunnelbanan mot centralen där jag ska möta upp Nina och sen drar vi till Kim och hennes lantis håla! ;)

Prinsar & Prinsessor

Idag har jag ätit mexicanskt för andra gången på tvådagar, klippt mej på P&P i Vasastan, bokat tågbiljetter till Uppsala, gjort en trevlig smoothie på tropiska och otropiska frukter & kollat på en hel del film!

Funderad mycket på någon minde vanlig frisyr, eller jaa, det vill säga samma som jag haft de senaste åren bortsätt från min tama försök till ljusare slingor, benan till höger, mitten eller vänster & mina halvlyckade luggar. Jag funderade mycket på att klippa det kort, Page. Men jag gjorde de i 2:an och det tog säkert 3år innan de växt ut igen, sen funderade jag på sidecut vilket alla uppmuntrade mej till, men jag är nog helt enkelt för feg. Sad but true.
Det slutade med att hon klippte topparna och småfixade lite..

FÖRE:


EFTER:



Just nu luktar mitt hår hallon, underbart. Men det är frisserat och har inte ännu fått tillbaka sitt normala fall, så det ser lite plattut för att sen i topparna verkligen vika innåt, men det blir nog bättre snart.
 Nu känns det iallafall riktigt frächt och härligt och inte alls lika stripigt och skadat! :)

I ♥ SKYPE

.

Grymt länge sen jag körde en dagens, so here we go!

Dagens humör: Tveksamt glad
Dagens nyhet: Att jag & Nina drar till Uppsala på Onsdag!
Dagens outfit: mörkblå mjukisdress från Juicy Couture och en vit t-shirt med volangärmar från H&M.
Dagens äckligaste: När en sak gick upp för mej.
Dagens sämsta: Att Erlend är i Norge & och mina onda tänder!
Dagens bästa: Att jag pratat med fina Norea & Erlend
Dagens person: Återigen - Erlend, han är trottsallt nästan de ända jag tänkt på idag.
Dagens vill ha: Sommar! Vad annars ?
Dagens frisyr: Snart nyklippt!
Dagens låt: Something new
Dagens planer: Klarade jag galant förutom den delen som innebar plugga..
Dagens borde: Plugga, sova!
Dagens längtan: Efter Erlend & Sommar!

RSS 2.0