DramatisktDag

VARING LÅNGT INLÄGG!
Haha, vilken dag! Ska försöka kort ner det, men gud så rolig dag!
Var lite på julmarknaden vid lunch gjorde inte så mycket. Sålde lite och sprang runt med Karin.
Vi hittade själv lysnade halsband som blinka i olika färger på loppisen som vi köpte. Haha.
Sen kom mamma och hämta mej och vi åkte till djurgården och skulle gå på Cats, men Hannas Familj.
Fast dom hade stängt av bron så det var jätte mycket bilar som leta parkering efter som det inte gick att parkera på hela djurgården typ :O - Haha.
Vi hitta parkering fast inte Hanna och dem, men när vi skulle börja gå såg vi en och ställde oss på gatan och lixom passade den platsen, medan dem körde dit. Bara de, att det kom en annan bil, och vi bah, det är upptaget, då fortsatte dom backa och när vi inte flytta på oss gick dom ur, en typ gubbe som var jätte dryg och typ sa att vi skule flytta på oss, men det gjorde vi inte, då kom typ dottern på 30år och hennes pojkvän ut ur bilden oxå och bah. Man kan inte göra så här och lalalal. Vi typ bort förklara oss, dottern bah, Hur kan du göra så hör framför barnen, till mamma. Och jag bara garva tyst, och så säger gubben, äääh backa på dom till sin fru som körde. Fast det gjorde dem så klart inte, men det stod en polisbil liten bit bort och gubben sprang dit för att dra in aina. Hah.
Fast jag visste att den va tom så det kom såklart inga poliser. Sen kom dom andra och parkerade och dom andra blev verkligen skit sura. hahah.

Sen gick vi på föreställningen, fick en tröja det står Cats på, haha ingick i billjetten, vi hade typ nån special sak, Så vi hade jätte bra platser. Loge 4 satt vi, fast det va inte riktigt en loge, utan en platta som va upphöjd lite och stolarna riktade åt rätt håll, nära scen, superbra!
Förställningen va bra, fast jag fatta inte riktigt, jätte bra sång och dans, men det fanns inte så mycket handling. xd.
 Sen när vi skulle hem, hade någon parkerat in Hannasbil, Helt totalt, det va lixom kasnke tretticm där bak och fem fram. Så vi typ ringde runt och fick kontakt med polis och andra viktiga people.
Det slutade med att en snäll tjej släppte in oss i hennes trapp uppgång för att vi skulle slippa frysa.
Och att securitas kom. Så bilen framför fick 900:- böter, för att den stod på busshållplatsen, det va lixom bara plats för två bilar så den framför som kom efter oss, parkera in oss och stod olagligt på busshållplatsen. Haha.
Men det va en gammal tant som äntligen kom efter att polis och folk sökt upp henne, hon bortförklades med att vi kom efter henne ? Hon tyckte att vi hade lyckast fickparkera in där, hahah. Gud va vi skratta åt det.
Ajaj, men sen blev det pizza hos hanna. Mätt och glad.
Fast jättetrött efter en körig helg, nästa blir oxå så, julövernattning och sen dansuppvisningen. ( y )
Nu ska jag plugga till spanska provet och sen ska jag sova!


Samma logga på tröjan, + Cirkus Hösten 2009
______________________________________________________________________________________

Dagensdrog, Glee's cover av don't stop beliving, utlovas - energikick! ;D


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0