KAJAK, THAT`S IT ;)

japp, då va man tebax då efter en supersolig dag på vattnet runt kungsholmen, vi hyre en sån där albatross och fick allt man skulle ha och sen paddlade vi på mot statshuset och under statsbron i ett av dom småhålen, och vattnet va gansak högt så det va lite läskigt, man fick sluta paddla och huka sig ner i öppningen, fast i mitten blev det lite högre i tak. ;)
När vi kom runt vi statshuset blev vi plötsligt ett fotoobejekt för alla sorteskameror, allt drån mobilkameran till finste systemkamera. Vi tog lunch paus vid ett bad och myste i solne och åt innan vi paddla det sista som va kvar till uthyrningen, allt tog tillsammans ca 4 timmar och kostade 350:- Inte så jättefarligt, något ni borde pröva ;)
Vi paddla kungsholmen runt, och rundan är 1 mil lång :D
Så är ganska stolt över att min små armar klarade de med lite puas såklart då syrran som fick en litenliten träpaddel för att hjälpatilllite ;) och mamma där bak fick paddla på. Våger kom det oxå, riktigt stora ibland faktiskt med det va bara roligt, och klipporna va FULLA av människor med ögonen på oss ;)
Nu har jag precis fyllt i vilka filmer jag valde, det blev :
- Twilight
- Nick & Norahs oändliga spel lista ;)
Valde mellan dom och I taket lyser stjärnorna och Fireflies in the garden ;)
Slänger in bilder på min valde filmer, Någon som vet om dom är bra ? Twiligt har jag ju sett men den andra ska ha legat bra till i Usa eller nåt :)




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0